länge sen.

Såklart ska man bli sjuk när man blivit som mest taggad. Hade ont i halsen igår, men gick en promenad iaf, va ute en timme. Kändes så himla skönt å få röra på sig. Hade nya sköna skor o snabbt gick de. 
Imorse svettades jag så jag höll på å avlida.. tänkte att det skulle bli bättre om jag fick komma ut lite, cyklade till jobbet. Men kändes som att jag kokade när jag kom fram. Gick ner till hytten där de blev lite svalare, men då började halsen ist. svider som bara sjutton när jag sväljer. Orkade inte vara kvar så jag gick hem. Tog febern hemma, men hade tydligen ingen.. kanske kommit in i klimakteriet typ 20 år i förtid eller? 
Nått fel är de ju iaf, så kändes rätt att gå hem. Fryser, svettas, trött, orkeslös å så den jäkla halsen. Och jag som vill ut å gå! Bäst att vila upp sig antar jag.. 
kollat på vänner, sovit, hjälpt tom med maten, ätit isglass å knaprat halstablett det är vad jag gjort idag.. snälla låt de bli bättre tills imon! 

nostalgi

Fullt rulle hela dagen igår.. efter jobbet blev det ett bad och tillfixning inför nostalgin. Tom ville till kupolen å kolla på en ny klocka, eftersom den han fick av mig i julklapp gått sönder. Snabbtitt där innan vi åkte hem och hämtade bans. Iväg till gustafs för grillning med hela gänget. Sen bar det av till säter. Kan ju säga att det verkligen inte är kul att vara nykter när alla andra dricker. Tur att jag hade anna iaf. Vi gick vi iväg en stund å köpte glass och kollade på när dom andra spelade ölspel.. åkte hem vid halv 10. Va trött så somnade typ på en gång jag kom hem. Vaknade så fort tom satte nycklen i låset.. tog ett tag innan jag somnade om. Och när jag väl gjort de vaknar jag av att tom ligger å visslar. I sömnen såklart. Aptrött när jag vaknade och aptrött på jobbet. Hälften gjort nu iaf. Idag blir det nog bara att ta de lugnt. 

vill

Vill hem till sängen. Fy sjutton va trött å slut i huvudet jag är. Dom här förmiddagarna gillar jag bäst visserligen, men man blir så himla trött. Tre timmar kvar sen så, får jag ta cykeln å trampa hemmåt. Ikväll blir det grillning hos svärföräldrarna och nostalgin ju. Så synd att jag börjar kl 6 imorgon, hade verkligen viljat vara med. Men dom får roa sig utan mig. 


05.00.. bläää.

Sista lediga dagen idag. Hade klockan ställd på 8. Jordgubbsplockning med bästemor kl 10 så lika bra att gå upp i tid tänkte jag. 
Plockade 5 liter jättegoda jordgubbar som nu ligger i frysen å väntar på att bli smoothie m.m.
efter Jordgubbsplockningen åkte jag hem å fixade till mig lite, sen blev det en vända på kupolen. Fyndade lite grejer inför utlandsresan. 
Nu på kvällen åkte jag o tom till systemet å city gross å handlade lite inför imorgon då det är nostalgin i säter, tråkigt att  jag börjar kl 6 på lördagen, så jag blir inte med hela kvällen i säter. Menmen.. slipper bli bakis iaf. 
Va även dit en sväng å kollade på traktor å moppe cruising nu på kvällen.. 




sovdags.

Har då lyckats vända på dygnet helt jag.. sov nog lite för länge idag, men orkade verkligen inte gå upp när klockan ringde. Va vaken till halv 2 igår också, så de bidrog ju helt klart till tröttheten. 
Idag blev det städdag hemma, rensade ur min garderoben, städade ur toms, tvättade å hade mig. Va så himla trött på eftermiddagen så trodde faktiskt att jag skulle kunna somna tidigt ikväll, men nu är klockan snart halv ett o jag är vaken. Ska tvinga mig själv å gå upp vid nio imorgon. Måste vända dygnet rätt. 



freeeedoooom! ett tag iaf..

Första lediga dagen slut. Tom ligger å sover bredvid mig o jag försöker bli trött. Antar att jag kommit in i nattrytmen, har ju trots allt varit vaken i 3 nätter. 
Gick upp kl 12 idag o va så jäkla trött.. kommer inte ens ihåg vad jag gjort idag på dagen. Tvättat och funderat på att städa, men inte orkat. Hoppas på mera ork imorgon. Åt mat med anna på waynes o gick runt på kupolen ett tag. Tittade på film med tom när jag kom hem. Kronjuvelerna, mitt filmval. Sett den förut men de va längesen. Va inte lika bra som jag kom ihåg att den va. Va så himla godissugen på kvällen så tog med mig banse till ica. Väl där stog jag emot suget å köpte kvarg, bars, bananer å en low carb choklad som sen visade sig va värre å äta pointsmässigt än vanlig marabouchoklad. Menmen känns ju bättre å äta choklad med mindre kolhydrater å socker i än marabou. 
Känns bra med viktväktarna iaf, mycket bättre än lchf. Går ner mycket saktare, men förhoppningsvis är vv nått man kommer kunna hålla på med hela livet om de skulle behövas. Stoppa i sig en massa fett känns inte ultimat. Dessutom har jag hört att det är både bättre och lättare att hålla vikten om man går ner sakta.. 



sista natten.

Äntligen! Sista natten nu å sen blir de lite ledighet! Ska bli så skönt! 

Vaknade av att tom kom hem, trodde jag försovit mig till tacosen. Men han skulle bara hem å hämta en sak, så jag fick sova vidare en timme. Åkte till gustafs och åt tacos. 
Åkte hem å lämnade av bamsen å sen åkte vi till coop å köpte lite frukt till fruktsallad. Kollade på cirkeln innan det var dags att bege sig till jobbet. Helt okej film. Jag o tom har kommit överns om att vi får välja film varannan gång, och den andra har ingenting att säga till om. Eftersom vi aldrig kan samsas om en film båda vill se. Så imorgon är de min tur å välja film.

imorgon blir det till att ta reda på massa tvätt minsann. Efter det blir de fika med anna. 
Längtar!!

trötter.

Sov till 16 idag, blev lite förvånad när jag vaknade att klockan va så mycket. Men det var välbehövligt inför den här natten 20-06. 
Imon blir det tacos till frukost vid kl 15 hos bästemor, så imorgon får jag inte sova lika länge. 

När jag vaknade blev det bananpannkakor till "frukost" så himla gott med blåbär till. Nya favoritfrukosten. Tom kom hem från gustafs så vi pratade om att hitta på nått. Kom inte på nått bra, så de fick bli en sväng till romme kiosken å köpa glass. Mjukglass. Hem en liten stund å sen va de bara å iväg till jobbet 2 timmar tidigare idag. Lite tråkigt när de va fint väder.. 
imorgon är de sista natten å sen blir det ledigt tills på fredag. Känns lite surt å börja jobba på en fredag, men jobbar iaf förmiddag så man kommer hem tidigt till helgen. 

snart!

Snart får jag bege mig hemmåt efter en jobbnatt som faktiskt har gått ganska fort. Ska bli såååå skönt å lägga sig i sängen. Längtar så himla mycket efter tom å bamse. Synd bara att man ska piggna till så fort man kommer ut i friska luften. 

tiden.

Dagarna bara springer förbi.. känns som om jag inte hinner med. Snart är det slut på sommarjobbet, inte många skift kvar. Just som man börjat vänja sig. Funderar på vad jag ska hitta på sen? Funderar faktiskt på att söka som personlig assistent. Vill prova på lite nya saker. Vill hitta ett jobb som jag trivs med. 
Får se vad som händer. 

skitväder!

Skitväder som gör att man blir trött å deppig. Hade sån lust å fixa till lite i lägenheten igår. Bytte gardiner å fixade lite med blommor å grejer i vardagsrummet. 
Hade ingen lust å fortsätta idag. Trött å ledsen bara. 

sååå trött!

Så himla trött o slut! Känner mig helt slut i kroppen. Konstig ryggvärk ont i axeln o knät.. och så himla trött. Vaknade med en suck när klockan ringde imorse, ville bara sova vidare. Imorgon blir det sovmorgon iaf. Brukar oftast ställa klockan tidigt men brukar vara så att jag inte orkar gå upp då. Slut efter förmiddagspassen. 


tankar

Så mycket jag vill göra, så mycket jag tänker, så mycket jag undrar över.. 
Vill ändra om i hela lägenheten.. ändra färger, tapetsera om, lägga nytt golv, köpa ny soffa, fixa till badrummet, ha ordning o reda.. 
vill röra på mig, träna upp armmusklerna, träna mitt knä, gå långpromenad med bamse på landet o inte i stan. 

tänker på hur det blir sen, när jag jobbat klart på ssab. Hur blir det med jobb då? Hur ska vi klara oss? Vågar o vill inte tänka på det. 
Tänker på att jag vill åka till gran canaria, längtar så himla mycket! Ska bli så skönt å få komma iväg bara jag o tom. Men tänker också på att vi kanske borde ha spart pengarna ist. Om jag inte får något jobb. Men man måste väl ändå leva lite, ta tillfällerna man får o passa på. 
Carpe diem liksom.. 

tillbaks till jobbet.

Då va de jobbdags igen. Verkligen haft tur med vädret. Fint hela ledigheten. Och nu ska de vara dåligt väder hela veckan. Känns bättre å sitta på jobbet när de är grått ute. Skönt med lite svalka efter den här värmen.
i helgen har det blivit mycket bad. Både i mossby och i dammsjön. Mycket varmare i vattnet där än i uvbergsviken, åkte till ulven med anna o ola på lördagskvällen hundarna badade å vi tänkte grilla, men vi gav upp de  så himla mycket mygg o knott, så vi höll på att bli tokiga. Vi åkte hem till oss ist å satt ute på uteplatsen o åt grillat. På söndagen, sov vi ganska länge, åt frukost ute och åkte o badade. Tänkte mossby först men va folk där, så de fick bli dammsjön. Så himla skönt i vattnet. Försöker få bamse att simma, men verkar som om han blir lite rädd för vattnet när de når magen på han. Fjantvoffen. 
På kvällen gjorde vi tacos tillsammans, sen kollade vi på film o åt vattenmelon i "andra tvrummet" mysigt! 


fint!

Sååå skönt å få vara ledig! Älskar de! 
Idag åkte jag till berg igen och solade med syrran. Så himla varmt, men man ska väl inte klaga nu när värmen kommit. Åkte hem vid tre eftersom att tom ville att jag skulle vara hemma med han idag.. blev en heldag med syrran igår. Efter att vi solat åkte vi ju till kupolen. Hittade äntligen en fin klänning! Va lite osäker först men 50% och en expedit som bara sa positiva saker om klänningen fick mig att ändra mig. Så nu slipper jag springa på kupolen å leta klänning. Skönt. 
Jag o syrran blev sugna på ett kvällsdopp efter shoppingen, så åkte hem å hämtade badkläder sen blev det ett snabbdopp i uvbergsviken. Kallt vill ja lova att de va! Efter de blev vi hungriga så det blev ett stop på älvkanten. Så mysigt där. Tessan tog kebabtallrik o jag grekisksallad, så himla gott! Kom inte hem förns efter 22 så jag va nog lite saknad hemma ♡ 

har pratat lite om att åka o bada nånstans, får se hur de blir när tom kommer hem. Just nu ligger både jag o bams i sängen å har ac:n på. Så skönt! Tror bams är lite slut efter allt bus med dinus å värmen. Har haft dom i skuggan å vattnat dom med vattekanna emellanåt. 





varmt!

Hade alarm på 9, men somnade om en timme ca. Skönt o sova. Fick sms av syrran, hade bestämt igår att vi skulle ses idag. Så åt frukost packade ihop lite badgrejer o åkte till berg. Va tänkt att vi skulle åka till ulven, sola o bada. Men eftersom mamma jobbar å dinus är så skällig bland folk, ville vi inte ta med henne till stranden. Så de fick bli solning på gården, så inte dinus blir hemma själv hela dagen. 
solat ca 2 timmar, men brun blev man ju inte det minsta tyvärr. Så himla varmt så har vattnat både hundarna och oss själva med iskallt vatten. Tröttnade på värmen tillsist så vi gick in o gjorde bananpannkakor, jättegott! Nu väntar jag på att syrran ska sminka klart sig. Tar väl en halv dag ungefär ;-) sen blir det en tur till kupolen. Märkte imorse att alla mina shorts är typ 7 storlekar förstora, positivt iofs. Men nu måste jag köpa nya. Ska även försöka hitta den där perfekta klänningen som jag inte har en aning om vad den finns, eller hur den ser ut som jag letat efter ett tag nu. Hoppas jag hittat den idag!