vill flytta!

vill bara flytta nu, har en massa roliga inredningsideer som jag vill testa nuuu!

lägenhet!

jag och tom va och tittade på en lägenhet igår på Östermalm. direkt jag klev innanför dörren visste jag att den här lägenheten vill jag ha. som tur va kände tom likadant. nytapetserad och nymålad, 3 rum o kök plus en walk in closet!
tur som vi hade var vi dom första som kollade på lägenheten, och först till kvarn skulle få ta den. så lägenheten är alltså vår nu!! så himla glad :)

väntar

börjar kl 10 idag. skönt med sovmorgon, men är ju så himla tråkigt att bara sitta å vänta på att få åka till jobbet. känns inte som det är någon ide att börja diska, städa eller göra något annat vettigt heller. det får bli när jag kommer hem. och sen blir det lunch med frida :)

själv

har alltid tyckt om att vara ensam, men nu blir jag bara rastlös och vet inte vad jag ska göra. tom spelar innebandy och jag är själv hemma, inget bra på tv och finns inget annat att göra..

fixar å grejar.

jag och tom har varit på jysk o ikea. har köpt en massa nya grejer till lägenheten, nytt soffbord, tvbänk, hyllor och lite annat. är så fint så här nu :) lägenheten har en lite mer kvinnlig inredning nu ;)

blää

skitdag på jobbet. får skäll på jobbet för en skitsak, dammsuger i 4 timmar med ont i ryggen, har haft sönder 4 jäkla dammsugare, måste åka hit och dit, kommer hem, har skitont i fötterna och ryggen, måste diska och fixa här hemma, orkar inte!!

kort

helgen är alldeles för kort och går för himla fort! kommer knappt ihåg vad jag gjort i helgen mer än att kolla på mando. Idag har och blir det en riktig städdag, städar på jobbet, åker hem och städar mitt rum och när jag kommer hem till gustafs väntar ett berg av disk och tvätt!