Peace and love torsdag

Då har några dagar av festivalen gått och det har hunnit blivit torsdag. Min kompanjon Friduz åkte hem igår natt för att få lite sömn och för att jobba. Som tur är fick jag sovsällskap så slapp tillbringa natten helt själv i Fridas lägenhet.
Än så länge har vi hunnit med att titta på irländs rock i form av dropkick murphys, lite timbuktu, roxette, simple plan, magnus uggla, winnerbäck och caligola.
Idag följde jag med Erik på Regina Spektor, men jag tröttnade efter ett tag. Trött, törstig och hungrig är ingen bra kombination. Sitter för mig själv i Fridas lägenhet och ska försöka ladda batterierna.
Ikväll ska jag försöka ragga upp någon som ska kolla på Veronica Maggio.

Peace and love

börjar nu! fick lite försmak igår, hela stan avstängd och ungdomar med 20-kilos packning kryllar över stan. vilket försvårar bilkörandet enormt. om jag hade varit en medelålders bitter kärring hade jag blivit tokig och skrikigt rakt ut, och gett blanka fan i att en del vägar va avstängda. men än så länge är jag ung och tycker att såna jippon som pal faktiskt är väldigt roligt och bra för vår lilla stad och man kan ju faktiskt åka mot enkelriktat...
 
Jag har packat en rosa resväska full, nu ska jag sminka mig lite och fundera över hur mycket vätska man kan tänkas behöva inta under denna vecka.

Ingen aning

Snart är det Peace and Love, eller vänta nu det börjar idag.. Eller är det imorgon, när spelar alla, vilka spelar, vad ska jag se, vad ska jag ha på mig, vad händer?
Ungefär sådär går mina tankar just nu, jag har inte hunnit ställa in mig på "festivalmode" riktigt än. Himlen är grå och det regnar, har aldrig hänt under P&L veckan.
Jag har ett körkort och en bästa vän med lägenhet i stan. Vilket betyder att skjuts hem inte behövs, inga tider behöver passas och vi kan vara vakna hela natten om vi så skulle vilja.
Jösses alltså. Det är Peace and Love nu. Eller snart.

Jag har en lapp

Jag har idag införskaffat mig en sån där lapp man får innan man får sitt riktiga körkort, det ni!
Innan jag skaffade det, var jag så nervös att jag grät en skvätt innan sömnen kom, jag drömde om uppkörningen och mådde bara så jäkla dåligt när jag vaknade, Trodde inte att jag skulle klara det. Men det gjorde jag.
Så idag fick jag en ny bilstereo av Richard, med usb och bluetooth! Jäklar vad Doris ska skråla nu.
Och jäklar vad glad jag är!
Jag har ett körkort, och får köra Doris själv!

.

tänker att det här hade kunnat vara en film om inte hela världen alltid var en sån jävla verklighet.

Kan vara det finaste jag hört.


Grekland 8/6 - 15/6






















































































































































Födelsedags-fixande



































Sammanfattning av kvällen.

Fixande hos Frida.
"Färdknäcktande" som skvimplade över på vägen.
Blåsbubblande och engelsk sång till Pekka.
Hälsande på söt kille.
Prat.
Paketöppnande.
Kökshäng.
Utanför porten häng.
Prat i köket.
Funderingar på vart vissa försvann.
Bänksittande och prat.
Köksmys.
Krogen.
Dansande.
Ute häng.
Hålla hand.
Efterfest hos Frida.
Prat med en stockholmare.
Golvsittning med kille.
Ont i ryggen.
Pussar eller "smackande" (enligt Frida)
Vatten.
Hejdå.

Home in Sweden

Som rubriken säger så har jag numera fötterna på svensk mark igen, bilder å sånt kommer väl inom en snar framtid för den som vill se.

Efter att ha sovit

Vill nog följa med ändå. De kommer bli asnice! förresten lär jag ju hitta mig en grek. Och kolla om det är någon skillnad på oliverna och fetaosten ;)

Vid närmare eftertanke

Vill jag nog stanna hemma ist och slippa umgås med familjen i en hel vecka.

Jäkt

De gnälls, skälls, stressas och packas. Borde man inte vara glad över att få komma bort och glädjas över det ist för att gapa och sucka åt varann?

Förresten Teshong trodde att det skulle finnas en bistro på flygplanet där man kunde köpa godis, när man fick röra sig fritt. HA HA HA HA HA HA.

Jag vill åka NU

Liten monsterdog


<3