Seg-syrran

Jag har hunnit,
duscha
klätt på mig
blåst håret
sminkat mig
plattat håret
druckit ett glas saft
kollat kupolens öppettider och
skrivit det här inlägget.
Syrran är inte klar än...

FFF och LL

Igår tog jag och friduzen en sväng till Falun för att sätta sprätt på lönen, vi fyndade som bara den. Löne-lunchade (LL) och tog en Fira-förhållande-fika (FFF) Jag har numera lön och ett förhållande. Livet är på topp!

Busy

Jag som alltid önskat att jag var en sån där upptagen människa, med saker att göra hela tiden. Nu är jag det, jobb från 6-15 från tisdag till fredag. Tur att det finns saker att göra hela tiden så att tiden på jobbet går fort. Nu ska jag plocka undan lite på rummet och sen bege mig till Gustafs för att sova där, de ni!
Som jag skrev är jag numera "upptagen"

Vad jag gör.

Jag jobbar mest hela tiden, det är ganska jobbigt men skoj. Tar på krafterna att gå upp tidigt, så mycket att jag är nöjd med att gå och lägga mig efter Farmen, dvs kl 8.
Igår kollade jag och Friduzen på den sista Twilight filmen, den var väl sådär. Sen blev jag bjuden på god mat i Gustafs och kollade på en till film, Argo. Den var väl sådär den med. Tur att sällskapet var roligt iaf.

Blir så trött på

Nycklar som är borta.
Folk som kör 40 på en 80 väg.
Dörrar som är låsta.
Såna som tror dom är bäst och kan allt.
Klåfingriga personer.
Folk som inte kan göra sitt eget jobb.
Internet som krånglar.
Swedbank.
Att vara trött.
 

Fredag, Lördag, Söndag

Fredagen började tidigt med jobb, konstaterade att det bästa med att jobba är ändå när man får åka hem. Även om det är väldigt kul att jobba. Fredagen avslutades med film i Gustafs och Farmen hemma.
 
I lördags var jag på konstutställning på kupolen med Richard och syrran, Om man köper en tavla målad utav Maire Sundblom (min låtsas farmor) går pengarna för tavlan direkt till cancerfonden, bra grej!
Eftermiddagen spenderades i badmintonhallen med vänner. Mot kvällningen fick vi en middagsgäst och Richard grillade! Kollade på melodifestivalen, syrran blev sur för att den där Ulrik inte vann och jag blev sur för att Röjar Ralf inte vann.
 
Idag är det en sån där typisk söndag då man bara är seg och inte känner för att göra nånting, men ändå skulle det ju vara kul om det hände nått. Men man orkar ändå inte ta sig för med något. Söndagen är ju inte slut än så..

Mars?

På något vis har jag lyckats undgå att det har blivit Mars månad nu, det är snart vår för sjutton!
Tiden går så himla snabbt, har jobbat i hela 3 veckor nu. Nästan börjat vänja mig vid att kliva upp sådär vrål tidigt på morgonen, det är nästan lite mysigt. Iaf när man tänker på det efteråt. Just där och då halv 5 eller 4 på morgonen känns det inte så himla mysigt, men jag har ett jobb iaf. Längtar tills lönen kommer!!

Pirr

Pirrigt och spännande!
Fniss!