klagar

känns som om jag bara klagar hela tiden och allt är bara negativt. men det är så det är nu. allr bara går emot.. dinus ska till veterinären imorgon för hon är jättedålig i magen stackarn, snälla nån låt det bara vara nått hon ätit. vet inte vad jag skulle göra om det är något allvarligt. min fina dinus ♡

jag är så himla trött på jobbet, på att det inte finns grejer, inte finns personal och att alla är griniga o bara klagar. trött som ett jäkla as av att gå upp så tidigt o helt seg å trött i hela kroppen när man kommer hem. orkar snart inte längre.

saknar atlas så himla mycket också, finns inget av värde å göra här hemma. de är bara städning, tvättning, matlagning, diskning å bläää!

usch vilken gnällspik jag är!

fort fortare fortast

måndag imorgon igen, fy sjutton! förut såg man lite fram emot att gå till jobbet när man hade bra arbetskamrater som man kunde prata med, men nu finns det ju en viss person som gör att man vill avlida så fort man ser henne. tur att man bara jobbar i tre timmar säger jag bara.
klarade jag av förra veckan klarar jag den här också. tur webbradio finns!

saknar ♡




fucking jävla skit!

har varit gladare, piggare och duktigare än vad jag varit på väldigt väldigt länge. så förstör en jäkla idiot såklart allting, borde vara förbjudet att tjäna pengar på djur, säger väl sig självt att idioten bara är ute efter pengar och inte alls tänker på de stackars djurets bästa när man vill ha mer betalt än vad en själv betalt.. så himla rolig lördagskväll och söndag de har varit verkligen. blir förundrad över hur mycket tårar som ryms i dom där tårkanalerna!



äntligen gjort!

nu är ÄNTLIGEN operationen avklarad. det gick mycket bättre än jag trodde att de skulle göra, de värsta va å sätta in kanylen jag är tydligen väldigt väldigt svårstucken och självklart ska en "praktikant" göra det. han gav upp tillslut och en sjuksyrra med lite mer erfarenhet hittade rätt på första försöket tack o lov. blev sövd o läkarna tog bort nästan allt av menisken. ska ha förband i 10 dagar så får ta av det till helgen, ska bli skönt å slippa de. sen är de bara träning som gäller har fått ett träningsprogram som jag ska göra 3 gånger om dagen, sjukt tråkigt men som tur är går de snabbt å göra.

morgon

vaknar på morgonen, ska kolla klockan på mobilen å mobilen är död. väcker tom å klockan är 6.20 jag börjar klockan 6. flyger ur sängen o skyndar till jobbet. möts av världens myrinvasion i min vagn kryllar av svarta små myror..
Pratar med mina kollegor och får reda på att 11 november har vi inga coop butiker kvar å städa på.. varsel igen och jag ryker ju garanterat då..
jobbar på som bara sjutton för å hinna klart. är hungrig och vill bara hem å äta frukost. kommer hem ska bre en macka o självklart har brödet möglat fast datumet inte gått ut. jäkla morgon! ska de fortsätta så här resten av dagen också eller?

boooring

tom tar upp hela sängen o snarkar. jag ligger o trycker ihop mig på kanten, trött idag pojkvännen min.
ny jobbdag idag och ingenting funkar som det ska. men jag är då inte förvånad, de hör ju liksom till nuförtiden. så himla tråkigt att det är så. är det meningen att man ska ha ett jobb man inte trivs med resten av sitt liv bara för att det inte finns något annat? vore ju drömmen att få jobba med något som man tycker om och där saker funkar. mycke gnäll nu, men de blir bara negativa tankar på kvällen av någon anledning. får tänka på ullared och att jag snart har operationen avklarad. ska bli skönt å ha de gjort.
idag tänkte jag faktiskt åka till ulven själv, sola och bada lite. men tröttheten tog över så de fick bli en tupplur å solning på balkongen ist. får se om jag åker dit imorgon ist. känns så tråkigt å behöva åka dit själv bara...
nu ska jag nog försöka mig på att snarka ikapp med herrn bredvid mig, om jag lyckas somna vill säga.

blä

slut på tre dagars ledighet nu. nästa vecka blir det tre jobbdagar sen på torsdag är det dags för operation.. får se hur det går då. just nu känns allting bara så jäkla jobbigt med de där jäkla knät. varför?!!!!?? är för ung för att ha problem med knä. kommer ju garanterat få en jäkla massa problem när jag blir äldre. känns ju verkligen inge roligt. blä!

ledighet

inne på sista dagen av fyra dagars ledighet. idag blev det solning på balkongen medans karln va ute på fiske. sen när han kom hem åkte vi ut och grillade :-) och jag tog två dopp i sjön, tom den fegisen vågade inte bada för att det var för "kallt"
har hunnit med besök hos strutsarna en grillning till å att sälja min moppe under ledigheten också.
vi har även bestämt oss för att åka till ullared! bokade hotell där idag. äntligen har man nått roligt att se fram emot. 👍