Mycket vill ha mer, eller?

Har inget för mig, så har läst några gamla blogginlägg.. det jag oroade mig mest för, för några år sedan va att inte få något jobb. nu har jag det, men kan ärligt säga att jag verkligen inte är nöjd med det. mest tror jag att det beror på allt strul som varit och att jag blir helt slutkörd efter typ 2 dagar. så fruktansvärt trött blir man. ändå trivs jag på något vis. jag har mina uppgifter och ställen att städa på. det är okej, men ändå jobbigt. en sak till jag gnällde om va kärlek, jag va kär, han va kär men brydde sig inte om mig, klart man tröttnar och gör slut då. ännu lättare blev det ju när jag träffade den där killen på festivalen och verkligen blev tokkär, men han inte i mig såklart. vi träffades mycket men det blev aldrig vi. nu har jag tom och jag älskar verkligen honom. känner mig trygg och älskad. vi har ju till och med en hund tillsammans, något jag velat ha sen jag vet inte när. vi bor tillsammans och har en lägenhet. något jag velat ha sen jag började gymnasiet typ. jag har fått allt de jag mest av allt ville ha. men är ändå inte nöjd.
finns det perfekta jobbet, pojkvännen som kan läsa ens tankar och alltid gör rätt, den perfekta lägenheten, kommer man någon gång hitta det?
när ska man egentligen nöja sig? jag ät tacksam för det jag har, men känner ju ändå att det måste finnas något bättre, det måste bli bättre och hända mer saker.

jobbdag

Första jobbdagen på länge nu. Tur att jag skjutsade toms syster o pojkvän till tågstationen imorse, så jag kom tidigare till jobbet. Såg ut som fan på vissa ställen. Hur svårt ska det vara att städa å göra rätt? Väldigt svårt tydligen. Så kul när man kommer på måndagarna och få ta allt skit. 
Fortsatte med städningen hemma. Plockade bort alla julsaker utom granen. Har fått så mycket fin inredning i julklapp som jag hellre vill ha framme än julsaker. Tvättar nya lakan å handdukar, å dammsugde med nya dammsugaren, duscha med nytt schampo/duchtvål å smörja in sig med ny bodylotion. Nice! 
Har även varit en sväng till dollar med bamsen. Han har börjat gnälla å vill inte hoppa in i bilen när vi ska åka bil. Troligen blir han åksjuk stackarn. Tog med han så han får öva lite. Fick ett stort ben å bära upp för trappen själv sen. Så söt när han gör det ♡ en jobbdag kvar nu, sen blir det ledigt igen. Har frågat om ledigt på fredag, eftersom att vi ska bjuda bästemor å bästefar på mat å kolla på beck på fredagkväll. Men har inte fått något svar än... skönt å slippa jobba om vi ska kolla på film sent. Så hoppas jag att tom också får ledigt. 


Va till hundgården med bamse igår, träffade en hund som han fick leka lite med. Annars i helgen så har vi firat toms pappa som fyllde 50. Ätit mat på akropolis, kollat beck å busat med bamsen.

snart slut kul

Nu är julen över och ledigheten snart slut. Har varit så himla skönt att vara ledig. Umgåtts med familjen och haft de hur bra som helst. Firade jul med familjen och Tom. Va lite nojig över hur de skulle gå med bamse o dinus som inte får nosa på varann pga noskvalster men de gick bra. Mormor orkade inte komma på julafton så de va lite ensamt utan morföräldrarna. Men de va mysigt ändå. Massa mat massa paket å allt va bra. Mamma jobbade till två så jag och tom åt julfrukost tillsammans och tog en sväng till hundgården med bamse på förmiddagen. Sen hem å gjorde iordning oss å så skjutsade tom mig till berg. Hjälpte syrran med håret å grejade lite med mat. Tom va till gustafs och kom å åt med oss å va kvar på kvällen sen. Fick en massa fina julklappar av alla.

På juldagen firade vi jul nr 2. Följde med familjen till mormor å morfar åt lite julmat o öppnade paket. Åkte vidare till gustafs och de va såklart  Massa mat och massa paket där också. Fick jättefina och bra saker. Kollade på tomten är far till alla barnen innan vi åkte hem o sov.









 

julafton närmar sig.

Snart är det julafton. Ska bli mysigt å få fira med min familj, Tom och Bamsen. Ska bli så kul å se vad alla tycker om sina julklappar. När man va mindre va det kul att få, nu är det roligast att ge bort. 
Har tagit de lugnt i helgen, varit i hundgården som vanligt och hälsat på Dinus. Ätit mat i Gustafs och klätt granen. Så nu är det så juligt o fint här. Blir så mysigt när granen kommer fram.





julklappar

Det här året har jag verkligen haft problem med å hitta julklappar till alla. Syrran har varit lättast som vanligt. Mamma o tom har varit svårast. Har gjort mycket pyssel själv den här julen. Mormor har ju köpt en massa tallrikar med ett speciellt motiv på till mig å syrran för hon har fått för sig att dom är värdefulla. Gjorde ett kakfat av en del av tallrikarna så nu får hon tillbaks sitt "skräp" får väl se om hon blir glad eller om det blir katastrof att jag "förstört" hennes värdefulla tallrikar.. 
Alla julklappar är iaf klara. Känns verkligen skönt å slippa in på kupolen bland alla galna människor nu. Spar mig till rean.


julen

Kan inte fatta att det snart är julafton. Vart är snön? Regnar bara hela tiden eller så snöar de pyttelite å allt smälter bort på en gång och de blir svinhalt på vägarna. Höll på å halka med bamse 3 ggr på vår promenad idag. Bamse halkade till å höll på å fälla mig med sina långa ben. 
Hoppas verkligen att de kommer lite snö till julafton men de är väl ingen risk.. 
Idag har jag jobbat, städat, tvättat å diskat. Nödvändigt men ganska tråkigt och egentligen helt onödigt för så fort man kliar bamse blir de en hel hög med hår på golvet.. 

Bamsen har fått många nya hundkompisar på senaste tiden. Hundgården på bullermyren har renoverats klart så på helgerna har bamse fått leka med många olika hundar. Så kul å se att han funkar bra med andra hundar och får leka av sig ordentligt.



irriterad!

Blir tokig snart! Så arg.. 
På tusen saker. Skit allting, ingenting går som man vill. 
Orkar inte. 

snart fredag!

Imorse fick jag höra att jag såg trött ut.  De va jag också. Förstår inte hur man orkar egentligen.  Förut jobbade jag mycket mer än vad jag gör nu,  tog åt mig allt och jag kan då inte komma ihåg att jag va såhär trött som jag är nu. Iofs var det mycket roligare å jobba förut. När vi hade kupolen och jag hade mer kollegor. Saknar det faktiskt. 
Men snart är det fredag och jul. Då blir de lite ledigt iaf. 

bara tisdag

Gick bra på jobbet idag faktiskt. Inte lika trött idag. 
Gick en sväng med bamse när jag kom hem från jobbet. Åkte in till stan för å kolla på nya selected style, va väl sådär.. åkte till kupolen ist. Kollade efter en klänning å ha på julafton/nyår men hittade ingen. Såklart. Alltid när man vill ha något så finns det inte.  Hittade lite julklappar iaf. Handlar å handlar men fattas alltid något. 
Småsaker kvar nu bara men ändå. 


måndag....

Som en zombie på jobbet.. zombie hemma.  Sov en stund och tog en långpromenad med bamse, skönt å få lite frisk luft och himlen va så himla fin. Funderar på att åka en sväng till kupolen men vet inte om jag orkar. Tom skulle tydligen jobba över idag.. så tråkigt å vara hemma själv. Gör samma sak varenda dag. Städa på jobbet å städa hemma varenda dag. Blää! Ändå ser de alltid förjävligt ut här hemma.  
Blir nog en sväng till kupolen imorgon ist. Slutar kl 8 då :-)