30 AUGUSTI

Idag har jag varit duktig och sökt jobb, sen var jag ännu mer duktig och rensade bort lite gammalt från datorn, sen var jag mindre duktig och "råkade" på något vis ta bort min mapp med CV, personligtbrev och andra såna saker som kan vara BRA att ha kvar. det är jag i ett nötskal.
nu väntar jag på att det ska sluta regna så jag kan gå ut och hämta lite äpplen till en äppelpaj. ska även göra ett nytt försök att övertala min syster till att ge mig "hennes" dator. när hon behagar komma hem från skolan (vissa har det bra) inbillar mig att egen dator på rummet skulle göra mitt liv lite lättare att leva med. (inbilla sig funkar ju alltid så) får se hur det går med den saken.




27 AUGUSTI

Jag borde ge mig av, "ge mig av" kanske var fel ord. jag borde flytta, flytta härifrån glömma allting, skaffa nya vänner, saker, musiksmak, gardiner, kläder.. skaffa nytt jag. inerst inne vet jag att ingenting av de där kommer ändras bara för att jag flyttar. men ja vill klara mig själv, slippa tänka på att alla andra har sina jobb, körkort och pojkvänner. ärligt talat känner jag mig helt misslyckad, men jag har väl bara mig själv att skylla.
jag vill bara komma bort från allt och alla som vet vem jag är. vill bara va själv och tänka, tänka så jäkla mycket på allt tills de inte går å tänka mer. om de nu är möjligt?
allt händer försent, allt händer alltid försent för mig.

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av.

Why do you have to tear it all apart, That's like leaving love undone.

 

 

 


23 AUGUSTI

Mitt liv är som en berg-ochdalbana på Liseberg.
Det går uppåt man kan luta sig tillbaks och njuta utav åkturen påvåg uppåt mot högre höjder, först är det lite läskigt, man är ju trots allt flera meter ovanför marken. Men man vänjer sig efter ett tag och tillslut kan man njuta utav den vackra utsikten uppifrån. Man kan se ner på alla och tänka "haha jag är högre än er" Och precis när den där obehagliga känslan i magen har gått över till en känsla utav förväntan om vad som ska hända här näst? Precis då åker man neråt igen obehaget kommer tillbaks igen, det går ryckigt och det svänger hit och dit som bara den i en väldans fart. Man börjar må illa och undrar "hur i helsike det här ska gå vägen" ungefär så känns det nu.
Och det är ganska svårt att tänka sig att man kommer nå upp till dom högre höjderna igen.
Men man kommer dit igen förr eller senare, hoppas jag.



19 AUGUSTI

Det får banne mig ta och hända någonting nu. Någonting som får en att känna att allt är möjligt. Jag är trött på mitt olycksdrabbade liv, och att det aldrig händer nått. Jag är till och med trött på att gnälla.
Har kommit till det stadiet att jag bara flyter med utan att egentligen veta vad sjutton jag håller på med. Känns som en alien har tagit över min kropp och gör allt åt mig. Kan kanske låta skönt men jag vill göra något av mitt liv! Jag vill ha ett jobb nu, jag vill flytta och jag vill kunna unna mig något som kostar en femhundring utan att behöva leva på luft i en månad.
Om jag inte får ett jobb efter nån vecka efter jag har vart på möte hos AF då vet jag ärligt talat inte vad jag gör. Jag vill inte gå hemma mer, pallar det inte. Orkar inte med allt tjat hela tiden.

Nu gäller det att skaffa egen bil och köra, köra så att det ryker. för till nästa sommar vill jag ha ett körkort.


ÅÅHH

Jag gillar bloggar där man bara kan scrolla och tänka ååh fiiiint.

http://karinsfotoblogg.blogspot.com/search?updated-max=2010-05-13T21%3A41%3A00%2B02%3A00&max-results=7

17 augusti

Idag har jag tagit TVÅ steg i rätt riktning.
Två flugor i en smäll AF och YA.
Tack Frida





.

I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
(Ooh, ooh, ooh)
I keep dancin' on my own.

3 AUGUSTI

Jag saknar mina vänner.
Jag saknar Alayna när man bara kunde kuta över till varann nästan när som helst på dygnet, det var helt perfect!
Jag saknar Pekka och jag saknar Friduz. Jag längtar till Lördag.
Jag saknar att va kär i någon som var kär tillbaks.
Jag saknar min gamla nokiamobil.
Jag saknar min pappa..
Jag saknar mitt gamla hår.
Jag saknar den gamla jag.
Jag saknar å åka moppe med Friduz.
Jag saknar Bdb.
Jag saknar Inga-Lis, Lena, Hallman och Dan.
Jag saknar P&L.
Men mest av allt saknar jag min Ponny



2 AUGUSTI

Om jag får önska mig precis vad som helst så önskar jag mig Peace and Love igen...




Kent