seeeeegt

Känner mig som en sengångare idag, seg å trött i hela kroppen. Ont i rygg, ben, armar o nacke. Hoppas på att det inte är någon förkylning på gång. 
Blir så trött av det här vädret också. regn, regn och lite mer regn. Grått o trist. Brukar aldrig längta till snön men de vore mysigt med snö nu. 
helgerna har aldrig varit mer efterlängtade än nu. Vill bara sova. 

bilder


snaaart fredag.

Fredagar har verkligen blivit min favoritdag. Så himla skönt när man är klar på jobbet å bara känner att man är fri på nått sätt. Man får sova i två hela dagar! Synd bara att dom där dagarna går så himla snabbt.. 


trött, tröttare, tröttast.

Bläääää! Ungefär så känns de, vill bara ligga i sängen å sova. Så himla drygt å gå upp på morgonen. Helst nu när de är mörkt och kallt också. 
Å så full rulle på en gång.  Man vaknar till när man kommer till jobbet iaf. 
Men så blit man seg å trött när man sätter sig i bilen och ska hem. Bläääää!! 


hösten <3 jag

Den här veckan har varit så himla bra hittills, va ju ute och gick med frida i söndags de va hur mysigt som helst, om man bortser från att jag fick en blodblåsa under tån då.
tom kom hem tidigt igår de va mysigt.
igår hade jag världens energi, diskade, städade å tvättade. Träffade tjejerna och fikade på peace and love cafet, vi hade jättetrevligt. Idag får vi se vad som händer. 
Tycker om vädret ute nu också, även om de är kallt blött å grått. 



höst

Tror jag faktiskt tycker om hösten mest av alla årstider.  Så fina färger ute och man kan ha mysiga stickade tröjor o stora halsdukar.  
Gick en mil med frida idag. 
Skönt å gå så långt och skönt med någon som tycker å tänker likadant som jag. 


ruta ett

Vill inte bli vuxen. Får panik när folk pratar om barn, jag är bara 23. Men 23 är ju inte så bara egentligen.  Vet inte ens om jag vill ha barn? Vet ju för sjutton inte ens hur man tar hand om ett?! Hus ska man ha och plugga ska man göra för att kunna bli nått. Får panik på mitt liv! Måste man ha så bråttom?  
Måste man vilja ha barn bra utbildning och hus? Jag känner bara att jag skulle vilja festa satan och gå på krogen varje helg. Träffa massa folk å se vad som händer, men vem ska jag göra de med när folk flyttar ihop å nöjer sig med att vara hemma med pojkvännen, skaffar barn å hus? 
Inte redo för de där än...