inte min dag

nått idiotpucko hade haft ut en hel säck med kattsand, vem får ta reda på det? jo jag. vem får ett moppskaft i huvet? jo jag. vem gör rent skurmaskinen så vattnet rinner ut i korridoren där det inte ska vara? jo jag. vem slänger sopor och får diverse äckel på sig? jag såklart.

mobil

har gjort som alla andra och skaffat mig en sån där smartphone. så nu hänger jag med bland de sociala medierna. bloggar från mobilen nu. vilken grej!


Kings of Leon <3

 

Järn

Vet inte om det beror på jobbet eller andra omständighter, men just nu känns det som om jag skulle behöva gå i ide ett tag. Sjukt trött och hängig. Har iaf införskaffat mig vitaminbrus med järn och en hel påse brysselkål. Så till middag blir det brysselkål med vitaminbrus. Får se om jag blir något piggare efter det.

Håkan H

Livet börjar om varenda dag.

Yaay!

Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon, och att det bara är en jobbdag kvar och sen ledig helg. YAAY!
Ikväll ska jag prata ikapp om allt som hänt med Friduz.

Keep calm and carry on.

Var med om mitt livs stressigaste jobbmorgon någonsin imorse, får ett telefonsamtal om att en i personalen är borta och att det inte finns någon vikare, tjejen i luren undrar om jag kan tänka mig att hjälpa till. Klart jag kan det, men jag hade ju redan mitt eget område att städa på Coop och sen efter det Elgiganten.
Jag ska alltså, moppa hela Coop + köra med maskin, städa kundtoaletterna, tömma alla sopor, städa bageriet, moppa restaurangen och trädgårdsrummet på två timmar... No way att jag skulle hinna med det, men var ju tvungen att försöka iaf. Inser efter ett till telefonsamtal att det aldrig kommer gå, ringer yttligare ett och det ordnar till sig lite. Börjar slappna av lite, men känner mig fortfarande hyper. Blir klar med det passet som egentligen inte är mitt och ska börja köra med maskinen, självklart börjar maskinen krångla och läcka ut en massa lortvatten över hela golvet. Svär en lång ramsa för mig själv och önskar mig långt bort från allt.. Får leka reparatör en stund och lyckas tillslut "laga" maskinen. Kul morgon.
Kommer hem och är helt slut som människa, lägger mig ute i solen och somnar en stund.
Får ett telefonsamtal till och imorgon väntar ett till likadant pass. Åh va kul!
 

Update av livet.

Har umgåtts med Frida och Toms vänner, druckit vin, spelat ölspel, gosat med katter, ätit pizza och frysit arslet av mig mitt i sommaren!
Ätit mat med en massa människor, fyndat hårblås, plattång och locktång för 299 spänn, spöat både syrran och Tom i minigolf, kollat karlsson på taket, jobbat och stressat.
Letat skor i hela falun utan resultat och haft beslutsångest.