Ryan Dunn

Som det en gång inbitna Jackass, Viva la Bam och Homewrecker-fan jag var tycker jag det är lite sorgligt att Ryan Dunn dött, man borde ju tycka såna där "idioter" är odödliga, men ack nej.

Men nu över till något roligare, två jobbdagar framför mig sen blir det Peace and Love för hela slanten! även grillning hemma hos Stolpen ska hinnas med, massa roliga grejer att se fram emot med andra ord. Det gillas!


Piss unt löv

Imorgon är det bara en vecka kvar till peace and love, jösses vad tiden går snabbt alltså. Då jädrans maxxar vi som bara sjutton!

20+25 = 45-årsfest!

Idag blir det 45-årsfest i ny frippa och röda läppar.


Nyttan med Kon

Kan vara för att det är rätt så sent och jag är trött, men det här är nog de roligaste jag läst på länge!

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.

Pekkas dag!

Idag är det äntligen Pekkas tur att fylla 20!
Grattis vännen :D



Tankar på kvällskvisten

Alltså tankar, som i saker man tänker. Inte en bil som man tankar.

Det är konstigt ibland hur man kan ha så himla mycket saker i huvudet, men ändå är det helt tomt. Finns så många tankar att tänka, men ingen får liksom plats att tänkas klart på. Jag undrar över så himla mycket som bara framtiden har svar på. Och jag tycker inte om att vara rådlös, jag vill veta vad som händer, jag vill ha svar, tycker inte om att behöva vänta och se vad som händer. Saker och ting behöver ske nu.
Jag vill ha en massa roliga saker att göra, jag vill vara ledig och bara vara, slippa tänka och bekymmra mig för allt hela tiden. Vill inte sitta fast här. Vill inte vara ensam, vill dela upplevelser med någon, någon som har samma tankar och som förstår mig. Vill ha något att fly till..
Ändå vill jag inte, för jag vet vad som ändå kommer hända, kanske redan först i början innan det ens har hunnit bli något, eller också i slutet när allt hunnit bli perfekt. För det är så det är, allting kommer till en punkt när det tar slut. Vare sig slutet är bra eller dåligt så kommer det att ta slut förr eller senare.
Tankarna har ett slut, dom behöver bara tänkas klart först, Känslorna har ett slut dom behöver bara kännas klart först. Vilket känns skönt, gäller bara att komma underfund med vilken tanke och känsla som ska bearbetas först.
Det gäller att komma på hur man ska leva sitt liv?



Må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Igår och idag

Igår var en ledig-dag för mig, som tillbringades på kupolen med min goda vän Friduz. Handlade på mig lite diverse nödvändiga saker från H&M:s magnifika rea. Sedan begav vi oss till Systemet, för första gången sen jag fyllde 20. Skamligt nästan, då jag har varit 20 ett tag nu.
Sedan drog vi vidare hem till mig för att linda om Friduz fot, som hon hade stukat. Sen flängde vi vidare till Burger King och sen hem till Klas för att Pekka var där. Där kollade vi på Trassel och Pekka bjöd på Daim/choklad/kaffe/grejs.

Idag väntar jobbande och en liten runda på kupolen..

Uppvaknande

Uppvaknande nr: 1. Vaknar cirka 06.30 och märker att knät har hoppat snett, och att de gör ont som fan. Försöker räta ut det så att det ska hoppa tillbaks vilket inte går något vidare och orsakar att jag börjar kallsvettas och det känns som om jag ska svimma. Funderar på vad jag ska ta mig till om det inte går att räta ut, jag är även väldigt trött och funderar på att bara låta det vara och somna om igen, men min självbevarelsedrift säger åt mig att jag måste få knät rätt igen. Försöker både en och tre gånger men det går bara inte. Börjar nästan gråta och funderar på att ringa till mamma, inser att inget blir bättre av de. Tar mod till mig och trycker ner knät med båda händerna det hårdaste jag kan och *knäpp* så hoppar det tillbaks igen... Somnar om igen utmattad och lättad.

Uppvaknande nr: 2. Vaknar av att en hund skäller, vänta nu det där är min hunds skall.. Funderar över varför byrackan aldrig kan sluta skälla. En stund senare rusar en galen hund in i mitt rum och efter kommer syrran som ser helt rådlös ut "du måste komma upp nu, sotaren är här och Dina slutar inte skälla. Kom upp nu!" låter helt förtvivlad på rösten. Och jag får panik av någon anledning. Tänker "åhnej, tänk om han är snygg och ser mig med morgonfejset på, tänk så tar han fel på rum och går in till mig när jag håller på att byta om?" byter om och går snabbt upp med Dinus. Som tur är såg jag inte röken utav sotarn (ha-ha) och han såg nog inte mig heller.

Nu är jag iaf vaken, ska nog ta tag i mitt rum som ser ut som ett slagfält. Hinna ut en sväng med voffen innan syrran kommer hem och vi ska göra tårta till Richardos som fyller år idag! :)
Sen blir det lite jobb, och imorgon är jag äntligen ledig efter en ganska rejält dryg jobbvecka.


jobb och student

Tänk för att ett år sen stod man där på flaket och skrek halsen av sig, lyckliga lyckliga människor som  får göra det idag!
Själv ska jag tillbringa min dag ca 9 timmar i en bastu (kupolen)





Jakten på den perfekta rakhyveln..

Nu när det är sommar så vill man ju gärna ha snygga och bruna ben, helst ska dom vara lena som sammet också. Och om man ska få såna ben som dom där snygga tjejerna på Venus-reklamen har, så behöver man ju en rakhyvel. Vilket jag införskaffade mig för någon vecka sen. En såndär man ska kunna använda flera gånger och som det är "inbyggt" raklödder i. Den är kass vill jag lova! Antingen är det fel på mina hårstrån eller så vet jag inte vad. För det kan ju inte vara fel på rakhyveln, åhnej på reklamen säger dom att man ska få sammetslena ben mjuka som babyrumpor. Det får man inte... Så idag införskaffade jag mig en ny. Men när jag kom hem såg jag att det stod "bikinitrimmer" men det kan ju också vara bra kanske, nu när det börjar bli badsäsong.
Problemet är bara det att, hur fan gör man? de sitter son nå plasttaggar för själva rakbladet och jag får inte bort dom. ska det vara så? eller ska dom sitta där kanske?
Det återstår att se.




Vid närmare efterforskningar så vet jag att piggarna ska sitta kvar

Tropiskt (igår 7/6)

När dörrarna inifrån vårt runda köpcentrum öppnades och lukten och den fuktiga nästan kväljande kom emot mig och svetten började komma fram i pannan, så hade jag ändå ett leende på läpparna. Värmen var precis den värmen som var i Alanya. Alla minnen därifrån kom tillbaks och allt kändes toppen.

Andra dagen när vi vaknade upp på morgonen, åt frukost och begav oss ner i hotell lobbyn för att se vad som fanns att göra. Hamam (turkiskt bad) var något vi ville prova på, när vi kom dit var allting en aning förvirrande. Vi blev visade in i en bastu och blev sittandes där, tills vi inte orkade med värmen längre. sedan blev vi visade in i ett rum där det var minst lika varmt och en massa männiksor, tjocka, fyrkantiga, runda smala små satt allesammans i bikini och väntade på att bli skrubbade av en turkisk dam, hela situationen var väldigt skrämmande men ändå lite häftig, vi blev tillsist skrubbade och blev visade upp till ett rum där man kunde beställa diverse ätbart. blev sittandes där en bra stund tills det var dags för massage, vilket säkert hade varit jätteskönt bara man hade kunnat slappna av. Alla hamnade i olika rum och det var inte direkt någon njutbar situation att bli lämnad ensam på ett stort ställe med en tant som antagligen kunde max 3 ord på engelska. Men allt ordnade sig tillsist och resten utav resan blev ju helt amazing! sol, bad, prat, shopping, mat, dans, alkohol, balkongkvällar med pojkarna i klassen, kenny starfighter, nudlar, äcklig juice och en hel massa annat.
Skulle nog kunna offra en hel del för att backa tillbaks och uppleva det igen!


Vid den här tiden..

Vid den här tiden förra året kretsade allting kring studenten... det sista sommarlovet någonsin och också det längsta. man undrade vad som skulle hända efter skolan, vilka man skulle hålla kontakten med, vilka som skulle göra vad och vad det skulle bli av en själv. det var lite läskigt men också väldigt väldigt roligt och skönt, skönt att äntligen slippa ha en massa lärare som talar om för en vad man ska göra, skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen och slippa en massa läxor och prov. man tänkte inte på att flytta hemifrån eftersom man knappast kan leva på studiebidraget.
nu såhär ett år efter studenten om man tänker efter, så var det ändå ganska skönt att ha någon som alltid talade om för en vad man skulle göra, man hade alla kompisar på ett och samma ställe och man visste hela tiden vad man skulle göra. nu gör man lite som man själv vill med allt, kompisarna har sitt och man vet inte riktigt vad man vill, flytta hemifrån är ett måste och något mysigt sommarlov är det inte tal om.
alla borde ha rätt till ett sommarlov!

Tycker

Jag tycker om när man tror att saker ska bli jobbiga, och så blir dom inte de.
Jag tycker om glada och nöjda kunder, som man kan småprata med.
Jag tycker om när andra har samma åsikt som jag.
Jag tycker om att få sms.
Jag tycker om min dator
Jag tycker om min voffe, hon är gullig.
Jag tycker om msn.

Och jag har tyckt om den här dagen. Den har varit perfa!

Camkul med syster-yster