24 September

om AF vill att man ska få ett jobb borde dom kanske tänka på att det kan vara bra om man kan logga in på deras sida utan krångel, för varenda gång jag loggat in på deras hemsida så har de blivit nått fel på den jäkla sidan! tacka vet jag jobbstar.se det är en fin sida de!

finaste


if i opened my heart there´d be no space for air ´cos i wanted you






















21 SEPTEMBER (gnäll)

klockan är 10.44 jag har varit ute med hunden, jag har matat hunden och matat mig. jag har kollat jobb och konstaterat att jag är jäkligt trött på det här. inte bara jobbsökandet utan allt. jag vet inte vad jag vill, jag kan inte få R på bra humör som jag kunde förut. och jag hatar de. jag vet inte vad jag ska göra med J för de tär så inåthelvete (om man får svära?) hatar att jag gjort bort mig där. alla förändras och jag står och stampar på samma jäkla ruta dag ut och dag in. jag gör precis allt jag kan men får som vanligt inte ett skit för de. har sökt hur många jobb som helst men ingen vill ha mig! jobbsökande kan få en att gå ner sig helt, det är svårt så jäkla svårt! jag vill ju ha ett jobb jag vet att jag kan, att jag är perfekt för en del jobb. fattar inte vad jag gör för fel? men de kanske är tur egentligen, för nu tänker jag söka vartenda litet kassörsjobb i det här avlånga landet! HA! kiruna till malmö jag struntar i vart jag hamnar.
klockan är nu 10.56 ja ska ut med hunden igen..... skriva ett sms till friduzen och göra klart ett litet missförstånd, söka jobb i blekinge för de är ju ändå en fin stad och göra mig en kopp kaffe.
för det är väl bara att bita ihop antar jag.

20 SEPTEMBER

jaha, så vad har hänt i helgen?
jo richard har lärt sig att sätta upp ett kök inte alls är som att sätta upp ett kök på tv.
jag har lärt mig att kärlek är någonting som förstör människor helt. antingen blir dom självupptagna och bara bryr sig i kärleken, eller så tar den slut och allt blir bara skit och dom går ner sig helt. (det sistnämda är värst)
jag har även lärt mig att jag är rätt bra på att köra bil, enligt min mamma iaf. för nog blev hon bra allt förvånad när hon säger åt mig att bromsa in, växla ner till tvåan och svänga. när det står en bil ivägen där jag ska köra in (enligt mig) jag blir livrädd och stel som en pinne och kan inte röra mig.. när jag i sista sekund bromsar in växlar ner till tvåan blixtsnabb, svänger motorbromsar och gör allt de där man ska göra helt perfekt. gasar på växlar till trean och kör på som ingenting har hänt. även fast jag aldrig har gjort något sånt förut och inte hade en aning om vad jag egentligen hade gjort typ 20 sek senare. jag vet iaf vad jag ska göra när det verkligen gäller.
idag ska jag försöka samla krafter till att ta itu med mitt cv och personliga brev och söka dom där ca 15 jobben jag lyckas skrapa ihop.

16 SEPTEMBER

min gode vän friduz kom på besök idag, bjöd henne på mat och färgade hennes hår. det var trevligt. nått som var mindre trevligt var att städa under diskhon så att rörmokaren skulle kunna komma åt nå grejs, de va inge vidare kul att ta reda på mormors hundrasjuttioelva kannor heller. men om man ska få nytt nytt fint kök så får man väl offra sig. just nu kan man väl säga att de råder mer eller mindre kaos hemma, massa kartonger med köksgrejer överallt. men det blir ju desto bättre sen :)

15 SEPTEMBER

jobbcoachningen gick hur bra som helst, det var mer givande än jag trodde att det skulle vara.
men självklart händer ju alltid jobbiga grejer när jag ska göra saker, som att det regnade när jag kollade ut genom fönstret och sen när jag kom ut med regnkläder så sken solen. kompetenstorget låg inte alls där jag trodde att det skulle ligga, så virrade runt runt i borlänge ett tag, innan jag ringde min coach som självklart inte svarade. gick in på bibblan för att höra om dom visste vart de låg, men de visste dom ju såklart inne. ringde igen och då svarde hon och förklarade för mig vart de låg. när jag väl hade hittat dit så var det en sån där porttelefon (hatar såna) ringde på och sa att jag hade en tid till 14, killen som svarade lät trevlig och sa att han skulle öppna dörren åt mig, och dörren som han skulle öppna öppnade sig inte hur mycket jag än slet och drog... så var tvungen att ringa på igen. jag kom äntligen in och allt gick hur bra som helst. utom att möterna kommer hålla på ca 1 timme så jag hinner inte åka på samma bussbiljett som jag hade när jag åkte dit (jag är arbetslös man får vara snål då)

15 SEPTEMBER

ska snart bege mig till Kompetenstorget för lite jobbcoachning, ska bli ganska spännande och se vad dom säger faktiskt. har även lyckats leta på 11 jobb jag ska söka! om jag inte får nått av dom så vettekatten vad jag tar mig till.

7 SEPTEMBER

Igår fick jag tillbaks en vän, nämligen den bästa vän jag någonsin haft. Trodde faktiskt inte att man kunde bli överlycklig av orden Vi hörs imorgon :) kram. Men det kan man visst.
Nu ska jag dricka jordgubbssmoothie och vara glad över att jag är envis :)

Do you want the truth or something beautiful?

mötet på AF gick bra, nissen som var säkert över två meter sa åt mig att de jag skulle fokusera på nu var att söka jobb. "nej de menar du inte" tänkte jag då. straxs därefter ringde min jobbcoach, kommer inte ihåg vad hon sa att hon hette (om hon ens presenterade sig alls) men hon lät iaf trevlig och sa att jag var välkommen dit 15 sep kl 14 om jag inte minns fel.

följde med min mor och syster på kupolen, åt på donken (det var VÄLDIGT länge sen) kom å tänka på första åren på gymnasiet och första P&L. tänk att man kan ha fina minnen från donken, med risk för att låta som en "donkenfjortis" nu. kom även på att jag saknar mina vänner väldigt mycket, frida, pekka och pojkarna. men mest saknar jag pekka å friduzen. saknar när vi satt i bibblan och pratade om precis allting, saknar våra utflykter, saknar att se dom i princip varenda dag, jag saknar dom som dom var förut innan dom blev upptagna "affärskvinnor" saknar pekkas felsägningar väldigt mycke också!


3 SEPTEMBER

tro det eller ej, men imorse när jag vaknade satt inte mamma vid köksbordet och drack kaffe, ingen hund kom emot mig, inte behövde jag gå ut med henne heller. och fy sjutton var skönt det var! kunna äta frukost i lugn och ro utan att mamma stressar runt, en hund som tigger, vill gå ut eller bara hittar på massa rackartyg. detta får mig att vilja flytta hemifrån ännu mer! bara vara själv och göra som man själv vill, inte störa sig på massa folk som är ivägen.
mamma jobbar till 14 idag och jag ska snart till AF, efter de tänker jag skynda mig hem och bara vara själv en stund. känns som om jag behöver de.
men jag måste ju erkänna att jag saknar Dina lite grann.. man blir så glad när hon springer emot en, viftar på svansen och bara är allmänt överlycklig att se en.


2 SEPTEMBER

jag har stirrat runt på AF:s hemsida i säkert 1 och en halvtimme nu, men hur mycke tid jag än spenderar på sidan så finns det inga jobb. funderar på att blunda, peka och söka de jobb jag pekar på, för de spelar seriöst ingen roll längre, JAG VILL HA ETT JOBB! och de är nu, nu med detsamma jag kan börja jobba NU om dom så vill de!

föresten jag vann kampen om datorn! 2 nagellack och 500 spänn fattigare + lite målerijobb, men datorn är MIN! =D

juste jag har nån konstig känsla i magen en ganska härlig känsla och jag går runt och flinar konstant, jag säger som min mamma sa för någon dag sen man ska aldrig säga aldrig.
V<3