Saker och ting.

Igår bestämde jag mig för att nu får det fan hända lite grejer här. Ett jobb är liksom en bra grej att ha om man inte vill säga upp sitt internet, mobilabonnemang, försäkringar och skit som företagen tycker att man måste betala, för inte tar dom nån hänsyn till om man är arbetslös eller inte har jag märkt. Min bil är ju även ganska stor i maten, och bensin är ju inte billigt.
Den här veckan och kommande ska jag lämna ett CV till varenda liten butik på kupolen och stan, en gång till.
Kanske ska ta med Doris och syster på en liten tur till Falun och Avesta också.
Låt jobbsökandet på en högre växel börja!

Från och med nu.


Saker i huvet.

Ibland vill man veta vad som kommer att hända med ens liv. Men om man hade fått veta hade man vågat leva då?
Ibland vill man att saker ska vara på ett visst sätt, man kan alltid försöka, låtsas som att det funkar. Men kan man verkligen tvinga sig själv till att tycka på ett visst vis?
Kan man tvinga sig själv till att känna vissa känslor, för att man så gärna vill känna?

Tuut tuuut!

Ikväll har jag spenderat min tid med min mamma och syster, på bilbingo. Det var skoj även fast vi inte fick tuta en endaste liten gång.
Just nu ägnar jag min tid åt att fundera på hur jag ska stå ut med att äta "fira-körkorts-lunch" med min far imorgon, varför den där killen som inte verkade kunna  vara 1 cm ifrån mig inte hör av sig, varför en del bara har tur med precis allting, och varför man alltid tänker på tusen miljoner miljarder saker på kvällarna?

Bollnäs stadsfest

Jag och Pekka tog tåget till Gävle för att möta upp Frida. Tackar och bugar för den som kom på resväskor med hjul! Väl hemma (eller utanför) Fridas dörr upptäcker hon att nyckeln till dörren saknas, den finns nämligen i hennes skåp på hennes jobb. Frida tar bussen tillbaks till SJ, jag och Pekka stannar kvar och begrundrar vårat "härliga sommarväder" som består utav åska och regn.
 
 
När väl Frida kom tillbaks med nyckeln, tog hon med sig finväder också. Så vi satt igång med att grilla grillspett.
 
 
 
Efter maten tog vi bussen till Willys för att handla grejer till chokladbollar och för att kolla in elefanterna från cirkus scott.
 
 
Nästa dag tog vi bussen till stationen, vårt "fina" väder kom tillbaks och det började spöregna på vägen från busshållsplatsen till stationen.
 
 
Framme i Bollnäs började solen skina igen.
 
 
 
Efter att ha rullat och släpat bagage över halva stan kom vi äntligen till hotellet.
 
 
 
Köpte lite fika och letade rätt på en brygga.
 
 
 
 
 
Sitter och dricker vårt inte så goda kaffe, när ett helt gäng går förbi med kameror och grejer. De vinkar till och med till oss. Pekka blir lyrisk när vi inser att det är Takida!
 
 
 
När vi lugnat ner oss lite, begav vi oss till hotellrummet för att fixa till oss lite och bli på partyhumör.
 
 
 
Redo för festival!
 
 
 
 
Tar med oss lite dricka för att gå ut och sätta oss på bryggan i det fina vädret. Jag och pekka tar täten, hör att det "skvimplar" till och att något går sönder bakom oss, ser frida komma i världens fart springandes ungefär som en rugbyspelare när han ska "tackla" någon, slänger sig på rygg ner på marken och gör världens vurpa. Och nej hon var inte full, hennes sko hade gått sönder.
 
 
 
 
Tar de lugnt på bryggan en stund, för att sedan gå in och byta skor (frida) och gå ner på stan för att äta lite, både mat och sprit!
 
 
 
Efter att ha ätit mat och jellosprit, gick vi ner till området där vi till Pekkas stora förtjusning får syn på Robban från Takida som säljer Takida saker.
 
 
Pekka lyckligare än ett barn på julafton.
 
 
I väntan på Thomas Stenström.
 
 
 
För att citera Frida "du måste ladda upp dom har bilderna på din blogg, alla!"
 
 
 
 
 
 
Thomas Stenström.
 
 
 
Takida.
 
 
 
 
 
Dagen efter, slitna, sega och trötta.
 
 
 
Ute på stan, för att kolla läget och äta lite mat.
 
 
 
 
Hemma igen för tillfixning.
 
 
 
 
 
Frida: "Det här kan vi göra till ett julkort, photoshopa in lite renar bara"
 
 
På väg till stan.
 
 
 
 
Linnea Henriksson.
 
 
Inne på tranan.
 
 
 
Magnus Uggla.
 
 
 
 
 
Langos ätande.
 
 
 
 
"Ljungmans Orkester" Eller nått.
 
 
Dagen efter, åka tåg hem i spöregn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoo bre

Vad får ens liv att gå helt åt helvete?
Pengar, kärlek, vänskap. Allt man gör får konsekvenser. Man tror man har bilden, men missar nåt som efteråt är helt självklart. Men även om man fick göra om det skulle man göra om samma misstag. Alla säger att känslor är fint. Men ingen berättar hur jävla jobbigt det är att känna. Ingen säger vad som finns på andra sidan kärleken.

Pick å pack

Det har varit ett himla packande den här våren + sommaren. Först packande till smedjebacken, en del översovningar hos Frida, till smedjebacken igen, till grekland, till Frida, till p&l, och nu till bollnäs. Jag gillar de, men de är lika svårt varenda gång, spelar ingen roll om man ska vara borta en dag, 3 dagar eller en vecka. Vad ska man ha för kläder med sig, smycken, skor osv? och så den där tanken i bakhuvet "tänk så glömmer jag nått, nått jätteviktigt"
Huvudsaken är iaf att jag kommer ihåg biljetten, för det viktigaste och bästa jag kommer ha med mig nu på den här resan, kommer vänta på mig. En väntar på stationen imorgon och en väntar på sitt jobb.

Boorååås eeeh Booollnäääs

Snart, snart blir det bollnäs med dom bästa tjejerna i världen! de kommer bli a a a amazing för att citera danny.

Tån

Om man kan vricka sin egen tå, så är det precis vad jag har gjort.
Och för att byta ämne helt, när jag blir vuxen (vuxnare) ska jag låta mina ungar ha hur många skor som helst framme i hallen, jackor med för den delen. Utan att gnälla på att dom måste ta bort några för att det ser "stökigt" ut.
(Ämnesbyte igen)
Jag är även glad för att jag kan klä på mig och sminka mig på 15-20min och inte behöver stå vid spegeln två timmar om dagen för att sminka mig, tänk vad mycket tid jag får över till annat, tex som att skriva det här blogginlägget.
 

Uvbergsviken.

 
 
 
 
 
 

Grejat

Solat, städat, möblerat om, ätit. duschat, hämtat madrass, hämtat körkort, varit på dollar store, letat film,
nu ska vi göra mat, åka till uvbergsviken för en promenad med Dina och kolla på film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag, ikväll, imorgon

återhämtning har pågått idag på högsta nivå. Sov till halv 2, och har bara slöat mig genom dagen. Betala räkningar och tanka bilen är det jobbigaste jag gjort idag.
Tog Doris till stan och mötte upp bästisarna för att kolla på Ice Age på bio som tydligen inte ville bli sedd, strul med datorerna, men man fick pengarna tillbaks och en biobiljett så det gjorde inte så mycket. Det blev snack om veckan som gått och vad som hänt, för nog händer det grejer under pal alltid.
Har kollat på film med syrran och nu börjar det väl bli dags för att sova igen, imorgon blir det en storstädning av mitt rum som hette duga!

Peace and Love Bilder