längtar bort.

Vill också ha semester. Vill åka bil, långt bort. Vill packa, bo på hotell, se nya saker, göra nya saker, slippa ta hand om allt, bara vara o ta de lugnt. 

Nu är det iaf sista natten, sen blir de ledigt 5 dagar, så blir väl en liten mini semester. Men jag kommer tyvärr inte åka nånstans.. men har en del roliga saker inplanerade iaf. Ska ta mitt första dopp, grilla, umgås med tom, fika med anna, busa med bamse, gå på kupolen med syrran o hälsa på mormor o morfar. Snälla låt natten gå fort! 


fort.

Redan fredag idag, tycker de går så himla snabbt nu. Känns bra. Vill på något sätt att sommaren ska vara över.. 

I onsdags började jag jobba igen efter långledigheten. Efter jobbet åkte jag hem till mamma, fikade lite och städade ur bilen. Innan vi åkte ner till milan i solvarbo. Gick till kvarndammen o tillbaks igen med hundarna. Så mysigt å fint där. 
Igår började morgonen med att jag halkade i bamses kräk o fick ont i knät.. jobbade till 14 å sen blev det en sväng på kupolen. Letar fortfarande efter en fin klänning. Hittar ingen nånstans..
när jag kom hem från kupolen åkte vi till city gross o storhandlade. Köpte mat på max o tvättade bilen innan vi åkte hem. Kom på att vi glömt å köpa fryspåsar, så blev en sväng till coop på kvällen. 
Skönt att börja kl 14 idag. Men de känns ändå så konstigt på nått vis. Tycker inte om att vara själv längre. Hatar det. Finns inget att göra o ingen o prata med. Saknar tom! Tur jag har bamse iaf. Gör eftermiddag hela helgen. Så då får jag vakna med tom iaf. O imorgon blir det kortpass. Slutar kl 20 ist för 22. Så vi funderar på att åka o grilla nånstans. Hoppas på bra väder. 



midsommar å grejer.

Sov till 12 på midsommar. Fixade uteplatsen, städade, lagade mat å hade oss. Ola o anna kom och vi grillade och satt ute hela kvällen. Mysigt. På lördagen va ja så himla trött o hade ont i halsen.. gick över fram på dagen, men då började de klia i näsan, rinna i ögonen o va tvungen o snyta mig hela tiden.. vi åkte iväg till milan framåt kvällen. Tog med oss lite fika o lät bamse springa av sig där ett tag. Åkte hem, handlade lite lördagsmys kollade på film å delade på en pizza.

Igår åkte vi till milan igen. Bamse hade jättekul, badade i ån, sprang efter pinnar, kastade frisbee.. va jättedrygt å va ute för mig. Rann ur ögonen, droppade ur näsan å nös hela tiden. Åkte hem till toms föräldrar så jag fick en allergitablett av bästemor, men de blev inge bättre så antar att jag är förkyld då.. fick grillat å tårta där. Gott! 
Åkte hem å gjorde fruktsallad å kollade på morran o tobias på kvällen. 

Idag sov jag till 11.. vaknade å kände mig ganska bra i näsan o ögonen. Tills jag klev upp.. ont i ögonen å bihålorna. Men de va bara å ta med sig bamse o åka till berg. Skulle gå ut med dinus, så tänkte att jag går med båda hundarna.. de gick bra faktiskt. Knöt bamses koppel i jeanshällan, så jag hade en arm fri iaf. Dryg promenad med snor i näsan å tårar i ögonen. Helt slut när vi kom hem.. hundarna fick vara ute ett tag å busa, sen åkte vi hem. Tog reda på lite disk å nu blir det lite vila. 








yaay!

Inne på sista natten nu. Sen blir det bästa ledigheten fredag till tisdag. Ska bli såååå skönt. Sova å få vakna å krama på tom. Känns som att vi aldrig får vakna tillsammans. Antingen börjar jag tidigt o han sover eller så börjar han tidigt å jag sover. Men nu äntligen blir de ledig helg. Och imorgon är de midsommar. Har varit å inhandlat lite midsommarmat å grejer till uteplatsen idag. Kommer bli så mysigt där ute. Hoppas på bra väder imorgon. Ska grilla med anna och ola. Blir kul :-) 

fint väder.

Vaknade av att dom höll på å klippa gräset imorse.. då va klockan ca halv 8. Tom stängde fönstret så jag kunde sova vidare. Hade alarm på kl 9, men va så trött så somnade om en timme. Gick ut med bamse, fixade frukost och satt ute ett tag i solen. Mysigt. Gick in och vilade/sov en stund innan jobbet. Ska försöka hålla mig vaken länge ikväll/natt så jag sover länge imorgon, jobbar natt då. Två nätter sen blir det ledigt. Längtar som bara sjutton! 

sovmorgon.

Börjar 14 idag. Ställde klockan på 9 men vaknade före alarmet pga att dom höll på med nått oväsen här utanför. 
Skönt att få sova, men är så himla tråkigt å bara gå å vänta på att börja jobba.. har städat upp lite i köket o ska snart börja med lite mat. Sen är det väl bara å gå ut med bamse å trampa iväg till jobbet. 
Längtar tills på fredag! Känns som om det va jättelängesen jag va ledig en helg. Vill vara med Tom ♡ det som är tråkigt med eftermiddagarna, hinner bara ses när jag kommer hem efter jobbet å då är klockan efter 22 å han ska sova.. har alltid tyckt om att vara själv hemma, men nu hatar jag de.  Känns så ensamt å tråkigt. Tur att jag har bamse iaf :-) 

inte en enda..

Efter att ha setat ute en stund i solen, drog jag iväg till kupolen. Hittade lite småsaker så som trosor, grejer till håret, en blus å eyeliner. Letade som en galning efter en fin klänning att ha på midsommar, men hittade ingen. Finns så himla mycket klänningar men ingen som föll mig i smaken. Testade flera olika men tyckte ingen satt bra.  Så himla typiskt. 

solen är här.

Inte helt fel å sluta kl 14 idag eller. Så niceigt väder ute sol å varmt! Sitter ute på uteplatsen å solar lite just nu, men är nästan för varmt. Tänkte att jag skulle ta en sväng på kupolen å leta efter nått att ha på mig på midsommar. Vill även ha nån fin klänning till gran canaria å ha på sig på kvällarna om vi ska ut och äta eller nått. Blev aldrig att jag åkte dit när jag tänkte. 
Igår kom mamma och tessan å hämtade mig hemma, vi åkte å köpte mat sen åkte vi hem till berg å åt där. Va ute nästan hela tiden. Busade med dinus, pratade med syrran å hjälpte mamma lite i trädgården. Fick även lära mig hur man bakar ett anslag. Tessan lärde mig. Hon hade fått beställning på studenttårtor. Mamma skjutsade hem mig mot kvällen, tog tag i köket som såg ut som ett bombnedslag.. å så fixade tom i förrådet. Har fått nya köksmöbler så gjorde plats för dom andra. Så fint i köket nu. 



så trött!

Så trött idag, vet inte ens vad jag har gjort? Somnade en stund på eftermiddagen, gick ut med bamse för att piggna till lite. Sen va det bara att ta tag i tvätten.. satt ute en liten stund men är tyvärr ingen sol på vår uteplats så jag gick in igen. Funderar på att åka till kupolen, men de har jag gjort i princip hela dagen. Förblir nog bara en fundering.. kanske har lite mer ork imorgon. Sista lediga dagen då.. hur kan 4 dagar gå så himla snabbt? Längtar redan till nästa frivecka då blir det ledig helg å så är det midsommar. Hoppas på fint väder då! 

nu äre klippt!

Klippte av en rejäl bit på håret idag o färgade det. Blev så himla bra, fast är lite ovan. Blir bra när jag vant mig. Får se hur det blir sen när jag ska styla de själv. Kan man inte bara få en frisör som fixar håret åt en varenda morgon? 
Hem å städa lite efter frisörbesöket å så kom mamma och tessan hit och fikade en stund. Satt ute i solen, äntligen lite sol å värme! Senare på kvällen åkte jag o tom till biltema å köpte en paviljong till uteplatsen. Kommer bli så mysigt där sen, när jag fått fixa lite med blommor å grejer. Hoppas på många fina kvällar så man kan sitta ute. 
Vi köpte plocksallad å satt ute och åt nu på kvällen, lite kyligt men ändå ganska skönt ute fortfarande. Hoppas sommaren är på väg på riktigt nu. Fast egentligen längtar jag tills sommaren är slut.. vill åka till gran canaria nu! Fast det är ändå mysigt å få längta lite å ha nått att se fram emot. Det är ju nästan det som är själva grejen. 




äntligen!

Äntligen frivecka!!! Cyklade hem i regnet å började med lite frukost till mig och Tom. Pratade lite med Tom å somna som en stock sen, tills det knackade på dörren.. orkade inte bry mig först. Eftersom det varit så mycket busringande på dörren. Men det knackade igen å Bamse börja skälla, så det va bara å sätta på sig morgonrocken å upp. Va en kille som skulle fixa vårat stuprör som läcker. Gick och la mig igen å vaknade av att tom kom hem vid 13 typ. Satt ute en stund tills tom åkte och sen va det ju bara att börja städa.. ingen som gör det när jag jobbar så de förfaller liksom här hemma.. har ingen energi för storstädning idag, så har mest plockat undan saker.. 
håller på att baka mera fröknäcke, dubbelsats den här gången så de räcker lite. 
Ikväll blir det fika med anna :-) 

snart i mål.

Har en långnatt som väntar på mig 20-06. Sedan en natt till på de. Sen blir det ledigt. Då ska jag äntligen få klippa mig och färga håret. Alltid lite delade känslor, svårt å veta hur man vill ha det. Nu har jag iaf ett hum om hur jag vill ha det, men om det blir så återstår att se, tänkte rådfråga ganska mycket. Har aldrig blivit nöjd tidigare när jag klippt mig. Mamma har alltid fått gjort det när jag va yngre och det slutade alltid med tårar, så jag vägrade låta mamma klippa mig ett bra tag. Om det inte bara va topparna som skulle tas. Gick till en tjej i gustafs ett tag men hon klippte av minst 30 cm mer än vad man ville typ. Så efter det gick jag till anne o co. Första gången jag blivit riktigt nöjd. Så nu går jag endast dit. 
Längtar! 

Ska passa på att försöka baka lite lchf bröd å kanske något fikabröd under ledigheten också. Synd att det ska vara så himla dyrt med allt sånt där bara.. 

vad händer?

Ledigheten är slut och jag ska göra min tredje dag idag. Börjar kl 14. Skönt att få sova lite. 

I helgen va vi ut med ola och anna, eftersom vi har börjat med lchf så blev det inte så mycket alkohol. Skönt att slippa vara bakis på söndagen. Va hem till mamma i lördags och grattade henne på morsdag. På söndagen va vi till gustafs och åt. Regn flera dagar i rad nu. Så himla tråkigt. Blir så trött av de här vädret. 

Följde med mamma o tessan hem till mormor och morfar i måndags. Satt ute en stund och gick en promenad med mormor men det va så himla kallt. Inte kan man tro att det faktiskt är juni nu... 

Igår träffade jag frida, vi gick till stan och fikade lite å tittade runt i lite affärer, innan vi gick hem till frida och kollade på deras lilla hundvalp Lennart. Så himla liten och söt.