ledighet!

Första lediga dagen går mot sitt slut. Sov till 13 idag. Åkte till kupolen å letade efter bikinis. Å herregud så varmt de va, kvavt som bara sjutton både ute och inne. Har dom ingen luftkonditionering på kupolen eller? Höll på att svettas ihjäl där inne. Inte direkt ultimat å prova bikini å få lov att klä av och på sig hela tiden.. men jag hittade iaf två bikinis, så nu är jag redo för sommaren och gran canaria. Längtar så himla mycket! Ska bli så skönt å mysigt å få åka iväg bara jag och tom. 

Imorgon blir det storstädning här hemma. Det förfaller liksom mer än vanligt nu när jag jobbar som jag gör. Så får tyvärr ta hand om städningen på ledigheten. Tvätten tvättar inte sig själv, golvet dammsuger inte sig självt o saker går inte tillbaks till där dom hör hemma tyvärr.. 

Dags att sova nu, känner mig trött fast ändå inte. Antar att jag kommit in i nattskiftet. 

tidigt

Varit så himla trött på morgonen, gäspat mig genom jobbtimmarna. Grejat hemma, varit trött vid 7. Å sen inte somnat tidigt ändå. 
Skönt å få sovmorgon imorgon. Men föredrar nog ändå förmiddagspassen. Komma hem tidigt är ju ändå väldigt skönt. Får mer gjort då också. 

en timme.

En timme kvar, sen får jag hem å gosa med bamse, tvätta, byta sängkläder, bada och bara ta de lugnt. Så himla trött idag. Ser fram emot å få komma hem. Längtar! 

går mot sitt slut.

Sista dagen på ledigheten nu. Känns ändå okej att börja jobba när man fårt vara ledig 5 dagar. skönt med ledig helg. Vara ledig när tom jobbar är ändå inge kul. 
I helgen har  vi grillat med Ola o anna, hälsat på både i gustafs o i berg. 
Igår va jag och mamma iväg till avesta för att gå på franzens. Innan vi åkte gick vi en promenad med dinus och åt mat på buskåkersgästgiveri. Hittade bara ett påslakanset på franzens. Åkte vidare till pickabo efteråt och tittade lite, fanns massa fint men köpte inget. Stannade i säter en sväng innan vi åkte hem. Kom hem å tom va hungrig så vi åkte till kupolen å åt sallad där. 

Idag blir det fika med anna :-) 

frivecka, friiveecka, friiiveeecka!

Fy helvete va skönt! Ledig i 5 dagar och dessutom ledig helg! Sista natten gjord nu, de gick bra. Lite drygt på slutet, men de gick. Sov till två igår, va iväg och fikade med bästa anna, alltid lika trevligt. Sen direkt efter de åkte jag o tom till hundgården med bamse. Kom hem ca 19 å jag försökte sova en stund. Sov väl en halvtimme kanske.. tom skjutsade mig till jobbet å så kom han å hämtade mig imorse, mysigt. 
Har precis varit ute med bamse fått lite luft och mat så har piggnat till nu. Ligger i sängen å slökollar på nyhetsmorgon. Ska väl försöka sova lite nu. När jag vaknar väntar en lägenhet på att bli städad.. 

natti natti..

Inne på min första natt nu.. småont i huvet, småtrött o lite ur balans kan man väl kanske säga.. vill bara hem å lägga mig i sängen under täcket med Tom. Vi står still på jobbet så finns inte så mycket att göra heller. Bättre om man får jobba på så tiden går.. 

sovmorgon

Jobbat 6-14 fredag till söndag. Skönt att komma hem tidigt på helgen å få vara med tom. Har varit i hundgården med bamse, han har busat med en amstaff/pitbull tjej. Jättesöt och dom kom bra överns. 
Igår åkte vi till mormor å morfar direkt efter jag slutat jobbet. Mamma å mormor fyller år idag men vi firade dom igår. Fikade å åt tårta som syrran gjort såklart. Åkte vidare till gustafs sen för att äta tacos med toms familj.  Fullt upp hela dagen igår. 

Idag börjar jag 14 å slutar 22. Skönt med sovmorgon, och det står inte på förens det blir frivecka och ledig helg. Längtar! 

frivecka!

Inne på andra dagen av ledighet. Känns så himla skönt å få vara hemma i hela 4 dagar. Ägna sig åt de man vill (å inte vill) 
Igår gick jag upp ca 12 för att vända dygnet rätt å för att bamse skulle få gå ut i tid. Städade lite å sen kom mamma hit och följde med mig till veterinären. Bamse tog bort sina stygn och va så duktig så, fick beröm av vetrinären. Sen åkte jag på kupolen en sväng och köpte lite blommor o choklad till morfar som fyllde år. Jag, tom o bamse åkte dit. Tessan hade gjort jättegod tårta som vanligt. 

Idag har jag fortsatt med mitt städande. Å sen blir det en sväng på stan med tessan för å leta present till mormor å mamma som fyller år. 



this to shall pass.

Har fått testa på hur det är att jobba natt nu. Inne på min andra natt. Lite mindre än hälften kvar nu på den här natten. Är sååå himla trött. Längtar hem till Tom, Bamse och framförallt sängen! Är mycket tröttare idag än vad jag va igår.. 
Trodde inte att jag skulle kunna sova när jag kom hem igår. Frisk luft och lite frukost gjorde så jag blev pigg igen. Men jag somnade ganska snabbt efter att jag lagt mig. Sov till ett och sen var det bara å svida om till finkläderna. Dop för lucas idag. Det var fint. Men det är i kyrkan man verkligen kommer på att man är väldigt okristligt av sig.. 
Hem å försöka sova lite mera medans Tom fixade mat, grillat blev de. Köpte en grill igår. 
Äta mat sen sova lite mer å så iväg å jobba. Började kl 20 idag ist för 22. 
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Inga alarm ställda. Sen ska jag krama så mycke jag bara kan på tom å bamse. Inte van å vara utan tom så mycket... sista natten sen. Å så blir jag ledig i 4 dagar. Nice!