crap!

jäkla väder alltså! de får allt räcka med snö nu. som tur är smälter de väl bort snabbt.
i söndags hade vi familjemiddag här hemma 10 pers i vår "lilla" lägenhet. egentligen är den inte så liten vi fick ju plats allihop iaf, flyttade in köksbordet i vardagsrumnet så alla kunde sitta tillsammans. va jätteorolig att ingen skulle tycka om maten, fick en köttbit av richard som vi gjorde köttgryta på. de blev faktiskt jättebra o alla åt.

idag blir det jobb kl 16. vill bara dit nu så man får åka hem. så jobbigt å vänta på att åka till jobbet, då är det nästan bättre att börja kl 6 å sluta runt 10 så är man klar sen.

AF

snart dags att bege sig till arbetsförmedlingen. skulle helst vilja göra något annat då de finns hur mycket som helst å göra här hemma. hur mycket man än städar så känns det som att det blir stökigare. men det är väl bara till att bita ihop å gå. hoppas att man får höra något vettigt för en gångs skull.

är det vår nu?

satte mig ute på balkongen med en kopp kaffe, så himla skönt väder ute nu. tänkte att jag skulle fixa lite här hemma. va hem till mamma igår å hämtade kartonger med lite allt möjligt i. lite ljuslyktor, prydnadssaker o så. ska försöka hitta nån plats å ställa allt på, men det får nog bli imorgon. börjar jobba kl 16 idag. känns som att man inte kan göra nånting för att man ska iväg å jobba, fast man börjar så pass sent.

palla

känner mig så j*vla arg. allt ska komma samtidigt också. kände på mig att 2014 skulle bli ett jävla skitår.