29 APRIL

mina fötter gör ONT! det var länge sen dom gjorde det. hade nästan glömt hur ont de gör att ha en blåsa på undersidan av foten och vara tvungen att gå som en skadeskjuten kråka. min syster ska vara så sjukt glad att hon har en syster som ställer upp och talar om vad som är rätt och fel, gick på kupolen med ungen och agerade smakråd. jag ska sluta vara så snäll hela tiden, för jag har märkt att man inte får något tillbaks av de. jag fick apont i fötterna för att vara snäll, de va inte värt de. från och med nu ska jag bli en elakare människa!

28 APRIL

en sak jag har funderat på väldigt länge, varför säger folk jag älskar dig hela tiden? okej, det är kul att höra att man är älskad. men när småtjejer kommenterar bilder på tex bilddagboken med "jag älskar dig min lilla prinsessa" på varenda bild så börjar man ju undra hur det rör sig i huvet på dem? jag älskar dig är ett betydelsefullt ord som man bara ska säga om man verkligen älskar någon på riktigt. slit inte ut det i onödan.

om man ska tro vad friduz skriver i sin blogg så hjälper det att måla fan på väggen, det ska jag gå och göra nu för allt är så jädrans jobbigt! jag behöver nått roligt..

27 APRIL

Enda vettiga lektionen idag var ju branschen som ändå inte var så viktig att man hade behöft gå dit. och att jag å frida tog fel på datumen på när vi skulle få vara hemma och ha idrott va ju också en stor miss, ombytta och klara sitter i trappan å väntar som vanligt så kommer herr remoulad (mathias) ner från trappan och undrar vad vi gör där? det var ju bara att byta om igen och gå därifrån. vilket faktiskt var ganska skönt med tanke på att armarna värker som bara sjutton utav träningsvärk. jag och friduz tog oss en sväng på kupolen, handlade massa fint på rea! efter det åkte vi hem till mig för att prova friduz nya smink röd eyeliner (!) det blev faktiskt snyggt och framhävde friduz gröna ögon väldigt bra ;)

Nu ska ja ta mig i kragen och träna till personlig försäljningsprovet imorgon..

//Riann

26 APRIL

årsredovisningen är typ klar? det känns gr8! simmade idag med pekka och friduz de känns också hur jäkla bra som helst, skönast är ju den mysiga träningsvärken tycker jag. och nått som är ännu braigare: STUDENTMÖSSORNA HAR KOMMIT!! det börjar närma sig som sjutton nu, 1 månad kvar till Alayna idag också. herregud tiden går fort!





Frida: Ringer dig på fyllan och kallar dig Marie, fast jag har sagt åt dig att du heter Ann-Sofie ;)

25 APRIL

Dagen som inte började direkt bra, håller iaf på att sluta bra hoppas jag. nästa vecka ska jag ordna upp mitt liv så himla mycket! ska leta sommarjobb som bara sjutton, jag SKA ha ett jobb i sommar! jag ska ordna upp mina kärleksbekymmer, jag ska köpa en bikini och kanske(!) köpa ett månadskort på nautilus (stavas de så?) för det var ju faktiskt kul å träna med klarre å pekka idag, och sist men inte minst så ska jag ta tag i skolan och leta på alla böcker som jag har liggandes hemma och ta med dom till skolan igen.
måste bara berätta att Kim Fransson från made in sweden svarade på mitt logginlägg på facebook!!!! det är stort! :D och tack frida för att du lyssnar på mitt kackel, det uppskattas very muuch!


24 APRIL

Några funderingar såhär på kvällskvisten
är doctor bombay å günther samma snubbe?
Är günther från tyskland?
kommer müsli från tyskland?
hmm...

23 APRIL

det svenska nationella provet gick galant! inte behövde man sitta där i 5 timmar heller. vilket resulterade i att jag fick sitta i skolan och vänta helt själv på utvecklingssamtal och att få pengar utav min far. vilket kanske inte var de roligaste jag gjort i mitt liv. tog bussen till kyrkan och gick hem i klackskor, tur att de inte var höga klackar... men det var iaf fint väder :)
Nu ska jag sjunga (skrika) med till lite johnossi.

Just det!

JOHNOSSI OCH LILY ALLEN TILL PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


22 APRIL

Jag vet inte vad det är men något gör att jag måste gå in i mig själv hur tokigt det än låter. jag vill gå in i mig själv och bara tänka på saker och ting, försvinna in i tankarnas värld en stund och bara vara frånvarande. men det går ju tyvärr inte när man måste plugga till både vanliga prov och NP prov, och när jag redan är inne på prov kan jag väl berätta att inköpsprovet med matteuppgifter gick käpprätt åt skogen. som alltid när jag ska ha prov i något som har med siffror att göra. men provet är iaf gjort nu och det känns skönt. imorgon blir det NP prov i svenska hela dagen ser faktiskt fram emot det, tror att jag är inne i en såkalld kreativ period där jag trivs bäst med att vara för mig själv tillsammans med min mp3 och bara göra saker.
Datorn är scannad efter virus och nytt msn är hämtat med det är ändå helt konstigt, varför?! jag får krupp på saker som inte fungerar som dom ska!

Nu ska jag lusläsa krönikor tills imorgon, wish me good luck!


21 APRIL

Rockklassiker 107.10 <3

20 APRIL

Jag gillar skolan när man inte behöver anstränga sig så himla mycket, 3 lektioner är helt okej. Något som inte är okej är inköpsprovet det är bara jobbigt men JOBBigast är nog ändå att jag nog inte kommer få något sommarjobb snälla gud jag vill verkligen jag har aldrig velat något så mycke som jag vill nu!
En konstig grej är att mitt internet går snabbare fast de troligen är virus på datorn, ska de vara så?
Den låter som ett helt tröskvärk också :/ hoppas mina kära päron förstår att jag (måste) få en laptop i studentpresent (a)
Dagen idag fortsatte föresten med ett besök på underverket med friduz som behövde få ordning på rattarna, strosade runt på stan ett tag och kom på den briljanta idén att ta med Pekka på picknick vilket var uppskattat och väldigt trevligt :) åkte sen hem till Klarre för att få lite tips om vilka frågor jag och friduz kan ha till vår egna idrottslektion (tipsprommenad)

Om någon vet hur man för bort virus från datorn är den personen välkommen hem till mig vilken dag som helst efter kl 16.00.....





19 APRIL

När jag satte mig på bussen idag och såg som så många andra gånger hus och träd som svichade förbi så slog det mig att: snart behöver jag inte gå upp 06:15 och gå ut till bussen 07:15 vänta på bussen åka till stan byta buss där och gå den korta vägen till Hagagymnasiet. Lite sorgligt faktiskt, när sen Friduz började knäppa kort på alla och planering inför studenten skedde på mentorstiden så slog det mig ännu mera, rakt pang bong bara rätt i ansiktet! Jag kommer sakna min klass och lärarna, jag kommer nog till och med sakna att gå till matsalen. Någon slags skräckslagen förtjusning skulle man nog kunna säga att jag känner inför studenten. Vad kommer hända sen? Jag och flickorna ska iaf göra det bästa av tiden vi har kvar har ja bestämt, inga sura miner nu. Eller jo en sur min över inköpsprovet är okej, men efter de ska vi leva livet i skolan! suga ur den sista skolandan ur betongväggarna ordentligt. Nu ska ja lyssna på mando  och diska.
Tjo!



17 APRIL

När man först tror att man ska få nått som man har velat haft hur länge som helst, och sen får ens syrra det istället då kan det ju hända att man hämnas genom att lyssna på Slipknot högre än vanligt.. Det är precis vad jag gör nu. Syrran som inte ens vågar slå på sin egen mobil, som är så snål så hon inte ens kan låna ut en gummisnodd och som använder en dator för att gå in på bdb å skriva " ååh snuttigull jag älskar dig min lilla sockertopp <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3" och för att ha menigslösa konversationer på msn, hon får den "nya" datorn ist för mig. Jag som gör läxor, lyssnar på skrikmusik som stör hela familjen och som oftast sitter uppe längst vid datorn och stör alla andra när dom ska sova, jag får då f*n inte datorn eller......... Smart val familjen.

16 APRIL

HOWIE DAY - BRACE YOURSELF ACOUSTIC VERSION <3

15 APRIL

Trots 38,7 graders feber och hosta så var nog jag världens lyckligaste igår kväll, Elin har fått hundvalpar!!!!! vilket betyder att vi kommer få en liten voffsing till sommaren :D



13 APRIL

första dagen i skolan efter påsklovet, jag fattar inte varför jag gick dit?
för man kan nämligen inte ignorera att man är sjuk, iaf inte när man har feber och kraxar som en kråka. Men men jag behövde bara stå ut med ca två och en halv lektion, och imorgon är jag ledig! det kanske finns en gud ändå?
synd nog kan inte den guden se till att min finaste mobil funkar, lämnade ju in den på lagning men trots byte av mech-modul(?) högtalare och skärm vill den inte funka :( så det är väl bara att inse att mitt livs största kärlek (jag menar det!) inte längre funkar som han ska.




12 APRIL

Dagen spenderades på stan i Falun i det vackra vädret med Friduz, fixade även in pengar på banken och träffade min far för att få lite födelsedags-kosing. Hämtade även telefonen på expert som vart på lagning om något vet vad en mech-modul är kan den väl vara snäll å tala om det för mig? Om telefonen blev bättre vet jag inte för den hakade upp sig en gång igen :/ återstår väl att se hur den mår sen.. Friduz hittade iaf på en jättefin studentklänning och jag hittade också på lite smågrejer. Alayna resan betald idag och allt känns toppen! Ser till och med fram emot  morgondagen då jag börjar skolan igen, går bara till 11.20 för jag å friduz har ingen idrott!


/ Riann






12 APRIL

Gårdagen blev hur lyckad som helst, tack vare god mat och flickorna som tog med mig på hemlig resa. Med Pekkas sjal som ögonbindel åkte vi minst 7 varv i rondeller och Friduz körde som en galning, jag mådde illa och Friduz lura mig att det stod massor utav folk och glodde på mig.. Men trots omvägar och svängar hit och dit var det ändå något som sa mig att vi skulle hem till Friduz, jag måste ha ett sjätte sinne eller nått för när jag tar av mig ögonbindeln å ser pekka och friduz framför mig med världens flin i ansiktet så är vi minsann hemma hos friduzen! och där hade Elin bakat mycket goda cupcakes, present fick jag också ett par jätte tjusiga skor! lite små var dom ju, men man säger ju liksom inte nej till ett par snygga skor ;) Vi kollade på det regnar köttbullar och roliga klipp på internet, en hel lyckad kväll :D

Tack flickor <3



11 APRIL

Börjar känna hur den där 20 årskrisen börjar komma närmare och närmare, 19 år idag. det är nästan hemskt vad gammal jag är, fast egentligen är jag ju inte gammal. Bara det att jag slutade nog upp med att bli äldre efter min 15 årsdag, därför är det till och med svårt för mig själv att förstå att jag blir så mycket som 19 år idag.

Dagen har än så länge bestått utav besök från min låtsas farmor och mormor och morfar, snart blir det mer firande med Pekka och Friduz får se vad som mer kan tänkas dyka opp innan kvällen är slut. :)


/ Riann



9 APRIL

Kanske borde ta tag i det här med bloggandet? det var ju ett tag sen sist, eftersom att jag börjar bli dagvild pga av påsklov och sånt vore det nog bra att skriva upp vad man gör om dagarna. så idag har jag iaf varit flitig och dammsugit övervåningen, städat ur min garderob, tvättat, och bäddat rent i sängen. har även spelat badminton med elitspelarna pekka och klas, och såklart friduz men hon ingår ju i en klass för sig ;) pizza i bilen och massa prat med friduz sen, mycket trevligt.. fick även reda på en sak om frida som ja aldrig trodde att hon skulle göra, varför hon inte sagt nått har jag ingen aning om. och jag tänker inte säga vad jag vet heller, säger inte hon nått säger inte jag nått ;)
Och Eftersom herr damm är muppig och inte pratar med mig så blir det väl sovning nu.

Godnatt