hundvakt

när familjen åker till Finland så är det jag å tom som får agera hund och husvakt. har tagit hand om dinus i några dagar nu, hon är så duktig så. sovit i lägenheten med oss i helgen och de har gått hur bra som helst. annars har vi sovit i huset på madrasser på golvet, ganska så oskönt så de va jäkligt skönt å komma hem å sova i vår säng. vill inte lämna dinus ensam i lägenheten pga alla ljud o andra hundar som skäller utifall hon skulle börja skälla som bara sjutton.
annars har de varit superduper varmt hela veckan solat varje dag utom idag då det regnar. jag å tom va iväg till mossby med dinus så hon skulle få bada men de ville hon inte... så jag o tom va iväg till uvbergsviken å badade ist. grillat på kvällarna å tagit de lugnt bara, vattnat alla mammas tusen blommor.. skönt att de regnar så jag slipper de nu.








söndag igen.

då va de söndag igen då, helgerna är på tok för korta. jag och tom åkte iaf på "minisemester" i helgen. lånade toms morföräldrars husvagn i smednäset. kom dit på fredag kväll å åkte hem idag på eftermiddagen, myst i husvagnen på kvällarna å kollat på film, badat, åkt båt, fiskat, grillat å bara tagit de lugnt.


















Längtar!

längtar så himla mycket efter semester eller ledigt kanske jag ska säga. har iaf bett om ledigt 1 augusti och veckan efter det. ska bli så himla skönt. åka till ullared å shoppa som en tok! hoppas det blir bra väder så man kan sola och bada lite också.
har varit fint väder idag iaf. hoppas de håller i sig, va iväg en sväng på kupolen bara för att komma ut lite, men jag hittade inte på nånting, och egentligen var väl det bara bra, spara pengarna till ullared ist :-) men en yollibox å lite körsbär unnade jag mig iaf.




solen!

efter regn kommer solsken tydligen! hoppas på att de där solskenet håller i sig nudå. tror jag behöver lite ljus o solsken.
har haft så himla tråkigt idag, hade ingen lust till att göra något heller så fick bli en tvättdag idag. både av mig, underkläder å sängkläder. imorgon blir det nog en sväng på bodyshop, min duschtvål håller på att ta slut. har längtat efter tom ♡ hela dagen idag också, självklart jobbar han då sent idag, klockan är halv 8 nu liksom. men när man "talar" om trollen kommer dom. wiihooo!!! :-D