Vad jag har för mig.

Umgås med nytt folk i en bastu och badtunna, spelar ölspel och klappar mig på låren, går upp kl 4, kollar på harry potter filmer med Tom, dricker chaite, kollar how i met your mother, pussas, åker bil, moppar golv, går på borlänge marknad, funderar på livet, planerar kryssning, lyssnar på musik. Ungefär så.

I had a dream.

På en gång jag fick reda på att IKEA skulle öppna sina portar i lilla Borlänge, var jag säker på att det här skulle bli början på något nytt. Jag såg framför mig att det där heltidsjobbet som jag suktat efter sedan studenten skulle bli hur enkelt som helst att få. Allt skulle lösa sig bara rekryteringen satt igång. Fast jobb på IKEA skulle bli en baggis att få. Trodde jag ja.
Blir inget jobb på IKEA för mig inte, inga gula och blå kläder, inga nya och förhoppningsvis roliga arbetskamrater...
Nu siktar vi på Clas Ohlson ist!

Köra

För ett år och några dagar sedan hade jag spenderat min fjärde dag på körskolan i smedjebacken, när jag tänker tillbaks på det känns det som om det bara var några månader sen. Det är sjukt hur snabbt tiden går, och vad mycket som hinner hända på bara ett år.
 

Helgens äventyr.

Jag har dammsugit hissar, kört med liten skurmaskin, blivit glad för att Tom äntligen kommit hem från fjollträsk, spelat wii, ätit rådjur, kollat harry potter, skrattat åt Swarley, fått ett jättefint halsband, åkt till Avesta, kört Toms bil med automat, blivit livrädd för två hästar, tvättat min bil, ätit med Toms familj och en hel del andra grejer.
Bra helg!

10 april och 11 april

Igår fyllde jag 22 år. Jösses vad gammal jag är. Tjuvstartade firandet på onsdagen med att gå på restaurang med Frida och Pekka, det var trevligt. På torsdagen blev det kalas för släkt och vänner.
 
Försökte mig på att testa "klistermärksnagellack"
 
Införskaffade mig en födelsedagspresent till mig själv, från mig själv.
 
En ny kjol.
 
Födelsedagskläder liksom.
 
22.
 
Syrran och jag.
 
Fick världens finaste blommor utav min fina Tom.
 
En trött katt.
 
Paket.
 
En glad och hungrig hund.
 
Fick en fågelburslykta med jäger i av Friduz.
 
Och ett gulligt kort.
 
Födelsedagspuss av Dinus.
 
Syrran gjorde fin tårta.
 

Sovmorgon

Kom på mig själv igår med att bli asglad för att få sova en timme extra idag. Dvs ända (!) till kl 06.00

Några månader från mobilen.

 
 
 
 
 
Jobbat många tidiga morgnar på jobbet och hittat värsta utsikts-stället på Kupolen.
 
 
 
 
 
 
Hängt med Dinus o Syrran och bakat muffins.
 
 
 
 
Njutit utav solen och köpt skumma höns.
 
 
 
Gått på fest nykter. Mindre kul, fast ändå kul.
 
 
 
Klippt av mig håret!

Sjuk

Trodde att jag hade utvecklat något slags pansar-immunförsvar som ingen sjukdom kunde ta sig igenom, har överlevt magsjukebacieller, diverse förkylningar och rosfeber utan att ha blivit smittad.
Men i förrgår blev även jag sjuk. Halsen känns sådär torr och äcklig, näsan är helt igentäppt och jag snyter mig en gång i minuten känns det som. Jäkla förkylning!
Tur den slog till ordentligt sista dagen på jobbet, så att jag kunde jobba hela påsken och kamma hem lite extra kosing, röda dagar gillar vi!