Peace and Love

Sörjer att peace and love konkat...
 

26-27 Maj Kryssning.

 
 
 
 
Kryssningen bestod utav lång bilresa till sthlm med egen gjord spotifylista, (tur att jag har hittat en pojk som har ungefär samma musiksmak som mig). Inchecking, fika med äckligt kaffe, ombordstigning, väntan på att få hytt, välbehövlig dusch, tillfixning, införskaffande av sprit, kolla läget på båten, spela på maskiner, tax free-handling, äta buffe och störa sig på högljudda fyllon, om-möblering utav sängar, lite sjösjuka, svårt att sova, vakna jättetidigt, somna om igen i omgångar, frukost med bingo, tax free, kolla läget ute på däck, lite mera tax free, ihopplockning i hytten, buffe (om man är kines får man tydligen gå före i kön) sitta ute i solen, mer tax free, mer ute sittande på däck. Och till sist avstigning och en bilresa som kändes som en hel evighet hem.
 

Hmm?

Några saker som jag tänkt på när jag jobbat är:
1. Hur jäkla svårt kan det vara att spola efter sig, låter dom bli att spola efter sig hemma också? Det kan ju knappast vara så att dom inte vart vart spolknappen sitter, eller?
2. Och det här med att fälla ner toasitsen, svårt det med tydligen..
3. Varför tar man ca 10m toapapper och slänger på golvet?
4. När man har skitit (ursäkta språket här) och det blir kvar äckel i toan, varför tar man inte bara den där lilla toaborsten på sidan utav toaletten och tar bort efter sig? toaborsten är inte där som prydnad, den är till för att användas.
5. Killar är inte pricksäkra..
6. Varför slänger man sitt tuggummi bredvid papperskorgen och inte i?
7. Varför slänger man sina gamla skor i en papperskorg på Kupolen?
 

Shopping

Har hållt igång sedan kl 4 imorse, börjar märkas på mina arma ben nu. Jobb, som faktiskt va riktigt kul idag. Städade på lite nya ställen idag bla i logen där alla artister är innan de går upp på scenen i Kupolen, så nu har jag städat upp efter Yohio, det ni! Jag och Jessica har även storhandlat rengöringsgrejer på Procurator, de va kul.
Ännu roligare var det att få åka hem, det var skönt.
skalade potatis, duschade, fixade iordning mig och skjutsade mig själv och syrran plus kompis till kupolen. Hittade en apsnygg väska, en jättefin långklänning och lite annat kul.
Nu väntar jag på grillat och min pojkvän!

Birdy Nerdy

Efter en väldigt intensiv jobbvecka har jag haft en välbehövlig ledig helg. Jag har besiktat Doris och fått reda på att jag behöver köpa mig ett nytt hjul, och en krängningshämmare, vad nu det är för nått har jag ingen aning om. Men det är säkert bra att ha.
Jag här även solat mig, kollat på hockey, åkt båt med Tom (de va läskigt!) kollat eurovision, varit i Falun med syrran, gjort pannkakor, fikat med syrran och Tom. Och viktigast av allt syrran har fixat så att jag har typ världens snyggaste naglar!
 
 
 

Utarbetad

Efter att ha gått upp kl 05.00 6 dagar i rad är man ganska slut i huvudet, iaf är jag det. Som tur är, är min pojkvän så snäll och låter mig sova vidare i hans säng, eftersom att jag har en välbehövd ledig dag idag. Sov ända till 9.20! Vilken lyx.
Imorgon väntar jobb igen tisdag - torsdag, än så länge. Men nått säger mig att det kommer bli mer. Det är bra det, för då kan jag också köpa mig en sån där mobil med surf i, så att man kan spela quizkampen och instagramma!

Hail the sunny day.

Idag har jag gått upp tidigt och varit trött, försökt backa ut min bil i ett för smalt hål, kört både liten och stor maskin, svarat i telefon många gånger, fått reda på att det blir mycket jobb framöver och solat med mina djur.

Våren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konstant trött

Skulle behöva sova 3 dygn i rad.