Gör kvällen lite roligare

 

Just nu.

blööööäää! ungefär så känns de. varnar nu för ett otroligt gnälligt inlägg.
färgade håret idag, var ju rädd för att det skulle bli morotsorange. Hade absolut inte behövt oroa mig för det, för håret ser precis ut som det gjorde innan färgningen. ska aldrig mer köpa moods hårfärg!
Dina är skendräktig och bara piper å gnäller, har lust å släppa lös henne i skogen. tur för henne att hon är gullig och rätt rolig.
det händer absolut ingenting utav värde på dagarna, inte på kvällarna heller för den delen. alla sa att det skulle bli såååå mycket roligare och dessutom lättare att få ett jobb om jag bara tog körkort, joo men visst, jag kan göra sååå mycket roligt nu, och jobben bara haglar in.. eller inte.
blääää!

Helgen

Var i insjön med mamma, syrran å hennes kompis. Kollade lite på den där Munther och letade efter Bygglovs-Matte med mamma, men hittade honom inte, hittade inget annat utav värde heller för den delen. Men mamma shoppade billig frukt och en ny stekpanna att slå Richard i huvet med (skämt)
Doris har uppgraderats med ett nytt batteri och nu ska hon vara back on track igen, ska ta mig en provåktur sen.
Men det bästa på hela helgen är ju att Frida kommit hem från utlandet och att vi ska ses idag!
 
 
 

Ruben

Idag ska jag kolla på den där Ruben Munther med mamma, syrran å hennes kompis ;)

The worst things in life come free to us

Skulle hämta syrran från skolan och köra henne till frisören. Hade gjort mig iordning, letat reda på gpsen så att vi skulle hitta, letat reda på nått att äta i frysen och rastat Dina. Går ut till Doris (min bil) och ska starta henne, men de går inte. Inser ganska snabbt att de där jäkla batteriet har laddat ur igen, på en jäkla dag! (ursäkta svärorden) ringer till syrran och anar vad som kommer komma en massa "men åååh" "faaan" "åååh" kliver ur bilen och går in igen. Dina blir iaf glad, tar med henne på en promenad och möter upp syrran.
Varför är det så att vissa saker händer vissa människor? jag tycker att jag har rätt till en bil som funkar som den ska, jag har tagit de där jävla körkortet som jag var så himla rädd för att ta, jag hatade att köra bil. Nu tycker jag om det, väldigt mycket till och med, och så startar inte bilen! Som min vän Frida skrev för ett tag sen på sin blogg ett citat från bridget jones dagbok, att alla människor får leva med en beskärd del skit (eller nått sånt) jag tycker de har hänt tillräckligt mycket skit i mitt liv för att jag ska kunna få ha lite flyt. Men nej.
Jag har inte flyt med nånting. Så nu tänker jag sura en stund, och sen kanske färga håret, men vettefan om jag vågar de nu. Oflytet kanske fortsätter, skulle inte förvåna mig om det blir morotsorange ist för koppar.
 

Polaroid

 
 
 
 

Helgen

Richard kommer hem från en mässa och har fått ett sånt där litet mini rivjärn, som han av någon anledning stolt visar upp.
Mamma: "vad ska du ha det där till hade du tänkt då?"
Richard: " jaa..... riva små ostar med"
Jag: "riva små ostar med?"
Jag och mamma brister ut i asgarv.
 
Richard står och kollar på ett träd som vi eventuellt ska såga ner.
Richard: "om vi sågar ner det där kommer ju rabarberbusken ryka"
Mamma: "rabarberbusken?"
Richard: "jaa, men rabarberträdet då!"
Mamma: "eller rabarberplantan..."
 
Förutom att skratta åt Richard har jag även spöat min mor och syrra i minigolf, bestämt mig för att aldrig falla för trycket å köpa en iphone och ätit världens godaste ananas.
 
 
 

Mysko!

Under den tiden jag var med Frida i Gävle kom jag ju på att How i met your mother är ett himla bra program. Innan jag åkte till Gävle hade jag vissa problem med min tv, den hakade upp sig och ljudet hackade. När jag kom hem från Gävle funkade tvn hur bra som helst, Bara det att nu fattas 3an och 5an (så jag kan inte kolla på himym och diverse andra program) Skit!
 
 

I det där Gävle

Under de dagarna jag var i Gävle söndag-onsdag lärde jag mig att, det är ganska långt till söderhamn, nektarin, aprikos och rabarberkesella smakar dill, det luktar antingen skutskär (skit) eller kaffe (gevalia) i Gävle, mitt hår blir jättefult när det regnar, alla butikschefer är jättetrevliga, men dom har inga jobb att ge mig, det finns ett jättesnyggt Myrorna, i princip alla har en hund eller flera, how i met your mother är både bra och roligt, nektarin, aprikos och vaniljkesella är jättegott, dom har god plocka-själv sallad på Coop, Frida gör inte starka röror hon gör starka lukter, om man inte har en iphone är man inte som alla andra, turkar är trevliga (iaf han på tåget hem)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gävle

Har spenderat natten på Fridas bäddsoffa i Gävle. Följt med Frida till jobbet och skrivit ut papper på en skrivare som funka, kutat runt på stan med cv, förstört frisyren pga de jäkla regnet, hittat ett ascoolt myrorna och konstaterat att det finns fan inga jobb.
Frida var snäll och skjutsade hem mig till henne på rasten så att jag skulle slippa irra runt på stan, eller sitta i personalrummet i flera timmar. Så nu har jag gått till lidl och köpt dill, lånat Fridas badkar och badat, kollat upp vilka affärer jag ska söka jobb på i Valbo och sen ska jag börja laga lite mat tills den arbetande kvinnan kommer hem.

Jahapp..

Så jäkla typiskt när man skär sig på rakhyveln så att det forsar blod, när ens dator är segare än en snigel med brutna ben, och när man ska skriva ut en hel del viktiga papper, och det enda som kommer ut på pappret är en randig bild på sig själv i regnbågens alla färger.
När man ska packa och har tusen klädesplagg fast inget är snyggt, när man inte har en aning om vad man ska packa och känner sig apstressad fast man egentligen inte behöver. Det är så himla kul verkligen!
Något mer som är kul på riktigt, är att ikväll följer jag med Frida till det där gävla gävle. Och innan det är det handbollsfinal, spännande!

Jag tycker om mina vänner


Tooorsdaaag!

Idag kommer min bästa vän hem från det där gäkla gävle!
 
 
 

Opps

Kommer på mig själv med att kolla på sveriges handbollsmatch, hålla andan lite, säga yes inombords när det blir mål och blir skitstolt när vi hamnar i semi-final. Vad har hänt?

Klippt och skuret

Då va håret klippt och skruret faktiskt. Det blev inte lika bra som förra gången och jag vet inte om det var för att hon var gravid och vimsig eller mådde illa eller nått, men visst sjutton har man väl i värmeskydd innan man plattar håret? och om hennes definition utav styling var att ha lite spray bak i håret och ruffsa lite grann, så tycker jag hon borde få gå en stylingkurs.
Men men, med lite dust it och spary fixa jag till de själv. Så jag är helt okej nöjd.
 

Hår

Varför kommer man alltid på att ens hår ju faktiskt är fint den dagen man ska klippa sig, det kommer alltid vara så att jag har en perfekt hårdag den dagen jag ska klippa mig. Fy sjutton, men nu ska jag klippa mig, när det är gjort fattas det bara ett jobb, så har jag klippt mig och skaffat mig ett jobb. Vore ju inte för dumt!
 

En söndag.

Söndagar är perfekta för att fylla mobilen med ny bra musik och för att ta bort gamla sms. För att gå en långpromenad med Dina, lyssna på sin nya musik på högsta volym och få en lätt hjärtattack, varje gång man känner vinddraget från en del bilar som kör förbi bakom en. För att sen komma hem med en lerig hund och en själv ser ut som en dränkt katt för att det har börjat regna, ge Dina ett bad och sig själv en dusch. Sjunka ner i soffan för att kolla på Sherdil på youtube och äta citronyoghurt. Bra söndag!

Hej augusti!

Förra året var augusti en riktig skitmånad, jag hoppas verkligen att augusti det här året blir rejält mycket bättre. Annars vet jag inte riktigt vad jag gör.