hard work work!

I tisdags började jag jobba i restaurangen på coop. Så jobbsökandet behövde jag inte oroa mig för. 
Känns skönt att det gick så fort att få ett jobb. Jobbade min 3de dag idag och jag börjar komma in i det mer o mer, fick stänga själv idag. 
Helt slut efter en dag ont i fötter, ben å rygg. Inte bra för mitt knä, men det får gå så länge de går. 

Väntar på att tom ska komma hem, sen blir det thai med anna och ola. 

ett, två!

Två timmar kvar på jobbet sen är de slut på de här. Ledig i helgen å ska verkligen bara njuta o ta de lugnt för sen börjar de tråkiga, krävande, ledsamma eviga jobbsökandet.. 

ordnar upp sig.

Skönt att få sova idag, men gillar ändå förmiddagspassen bäst. Föredrar att sluta tidigt framför att sova. Ringde min chef på alliance idag och det verkade som att det kunde bli lite jobb där. Ska prata lite med facket å höra vad jag har rätt till. Jag sa ju inte upp mig men hade heller inget avtal. Funderar på om jag har rätt att få tillbaka mitt gammla schema? 
Får se vad som händer. 
Tiden på jobbet bara försvann dom 3 första timmarna, skönt! Längtar hem till tom ♡

at last.

Inne på mitt sista skift nu. Känns lite konstigt. Kommer sakna fridagarna o lönen! 
Nu gäller de å hitta ett nytt jobb. Hatar det! Man känner sig helt värdelös efter nej efter nej efter nej. Ska de va så himla omöjligt att hitta ett jobb? Förstår inte vad dom vill ha.. 
Vet inte vad jag vill göra heller.. 

Trött idag som vanligt. Kan inte sova ordentligt när jag ska upp tidigt. Vaknar hela tiden. Känns som om man inte får sova alls. Tänkt väldigt mycket på igår också.. fick sms av mamma när jag va på jobbet att det var en massa polisbilar utanför oss. Blev såklart orolig och min första tanke va inbrott. När jag sen kom hem fick jag reda på att det var en granne som gått bort. Så hemskt! Känns konstigt och så plötsligt. Tankarna far iväg, och man ska verkligen inte ta någon för givet. Livet är så himla skört. 

hundvakt

Har varit hundvakt till dinus tors-fre. Varit ute ganska mycket i berg, fixat med min stege jag ska ha i vardagsrummet, plockat hallon å gått promenad. Har även kört lite roddmaskin. Ganska kul faktiskt. Får se om de ger nått resultat imorgon, vägningsdag. 

Idag va jag och tom iväg till rättvik o långbryggan. Köpte plocksallad som vi åt där på bryggan. Efter det köpte vi Rättviksglass, jättegott va de! Nu på kvällen har vi handlat lite å kollat på johan falk. 
Imorgon blir det stor fuskardag med brunch på ikea, pizza, godis å så blir vi bjudna på mat av toms morföräldrar som har 30 årig bröllopsdag. Men efter allt det fuskandet så blir de strikt vv som bara sjutton fram tills semestern. 




sömn -

Vaknade före kl 13 idag av att grannen använder vattenslangen och det låter för jävligt inne hos oss i rören.. orkade inte klä på mig å gå ut och säga åt henne. Som tur va spolade hon inte så länge. Men jag kunde såklart inte somna om.. klädde på mig åt frukost i sängen och försökte somna om, men de gick inte. Kollade på tv tills tom kom hem. Åkte och handlade lite till maten som vi sen lagade. Kollade på johan falk. Jag sov nån timme efter det. Kollade på lite av fast and furios med tom innan han skjutsade mig till jobbet. Blir en lugn natt verkar det som. Skönt, är så himla trött.
Imorgon blir det fika med anna. Å så ska jag som vanligt försöka få nån ordning på hemmet. Ser inte fullt lika illa ut som det brukar göra, som tur är.. 

snart så

Natten börjar ta slut, och jag ska äntligen få gå hem ska bli så himla skönt att få sova! Va vaken ganska länge igår och vaknade före 11. Försökte somna om, men kunde inte. Gick upp och halvkollade på film med tom. Gjorde lite mat och sen blev de långpromenad vid älven o forsa. Skönt men ganska varmt så de blev lite svettigt. Dusch när jag kom hem å sen försökte jag sova nån timme, halv slumrade lite.. kollade på film med tom, johan falk. Innan han skjutsade mig till jobbet. Imorgon är det sista natten å sen blir det efterlängtad frivecka. Då ska jag ta hand om dinus torsdag till fredag medans familjen är i stockholm.