Gran Canaria

kom hem från gran canaria igår. har varit så himla skönt och mysigt. summering av de två veckorna. brunch på ikea innan flygningen som tog ca 5 timmar, drygt! mörkt när vi landade så såg tyvärr inte så mycket av ön första dagen. kollade in hotellet lite o letade reda på ett supermarket för att handla. vi märkte ganska snabbt att hotellet kryllade utav tyskar... personalens tyska va bättre än deras engelska, och alla antog att man var tysk. väldigt irriterande när folk gång på gång börjar prata med en på tyska. eftersom alla va så dåliga på engelska har vi pratat en del spanska, lärt tom allt jag kan. så hans spanska va nästan bättre än deras engelska. har haft väldigt varierande väder. mycket sol, men även mycket regn. tror det regnade lite grann varenda dag. som tur va oftast bara dugg som varade några minuter. en dag spöregnade det så vattnet forsade fram på gatorna. men även det varade i några minuter bara. så vi har solat mycket, mest vid stranden. så himla skönt i havet. badade en gång i poolen bara, för att det var så himla kallt i vattnet. har hunnit med två utflykter och massa shopping, besökte san augustins shopping center, el tablero, las palmas och atlantico. shoppat väskor, solbrillor, plånbok m.m. besökte en djurpark, palmitos park där vi kollade på "birds of prey show" och en delfinshow, kollade även in parkens alla djur som mest bestod utav fåglar. en dag hängde vi med på en skandinavisk utflykt där vi skulle få åka till "lilla venedig" och gå på marknad. det vi inte hade läst på om, va även att det ingick en visning utav ullprodukter.. denna "lilla" visning resulterade i en ca 2 timmar lång presentations utav madrasser och sängkläder i ull.. presentationen hölls av en norsk kvinna som babblade på om våra sömnvanor och hur bra man sov med ull. vilket inte var särskilt intressant.. när vi äntligen kom iväg och fram till marknaden, så höll dom på att packa ihop. en del hade fortfarande sina stånd öppna, så en väska shoppade jag iaf. allt som allt va väl utflykten helt okej, den kostade ändå bara 50kr och då fick vi juice, vatten, macka och hur mycket vin vi ville. synd bara att ullvisningen drog ner de hela rejält. gått strandpromenader, druckit och ätit gott, handlat roliga saker i supermarketena, spelat massa kort, stört oss på drygpellen som tog hand om aktiviteterna på hotellet, bränt oss, smörjt in oss som bara sjutton, åkt mycket buss, ätit mycket pistageglass, längtat efter bamse, spelat biljard, skrattat, gråtit och viktigast av allt vi har förlovat oss!

8dagarkvar!

Nu är det bara 8 dagar kvar, sen draaar vi! Ska bli sååååå skönt! Kommer bli hektiska dagar innan. Träffat brukare idag. Kommer jobba där 7,30-9 sen blir de restaurangen 9.30-17 å så brukaren igen 18-22... jaa kommer behöva semester efter de vill jag lova. Får bita ihop. De ska nog gå bra. Får tänka på att de faktiskt blir semester i två hela veckor sen, belöningen!

Idag har jag som sagt hunnit träffa min brukare, tvättat, vart ute med buns, fikat å kollat lite på kupolen med mamma å städat lite här hemma. Känns som att man kommer vara rätt slut efter denna vecka.. så ska jag jobba som bara sjutton å samtidigt hinna planera för resan. Får lite smått panik.. men de ska väl gå å få ihop, ledig helg iaf. Tänker inte ta åt mig nått då. Då får de bli packning å städning. 


det känns

Har skrivit två inlägg nu men raderat båda. Finns så mycket jag vill skriva. Så mycket tankar å saker som händer runtomkring mig. Som vanligt så ska de skita sig för mig, fick reda på igår att coop forum ska lägga ner. Då även restaurangen. Så himla typiskt när man äntligen hittat ett jobb som man faktiskt trivs ganska bra med. Får väl se vad som händer, som alltid. Krångligt med jobb allmänt nu bara. Funderingar på hur jag ska göra och vad jag vill. 
Får ta tag i saker ordentligt när vi kommer hem från semestern. 10 dagar kvar nu, sjukt! Känns så overkligt, ska bli så himla skönt. Men känner på mig med min å ts tur att de kommer bli nått strul. Vet att man ska tänka positivit. Men när allt bara går emot en hela tiden är det svårt. Saker ordnar sig alltid, får tänka på det.

Ikväll blev det bara jag o bams hemma. T gick till några kompisar för en stund sen å skulle dricka öl. Ibland suger de å jobba helg. Vill också ut å umgås med kompisar. Visserligen skulle det sabba mitt vikväktarmål med alkohol. Så kanske bara va bra ändå. Får spara mig till gran canaria för då blir det att glömma allt vad viktväktande är. Längtar!