Johnossi <3

Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend
many nights alone
I know

If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow


27 oktober

Ska det vara så j*kla svårt att lyfta på luren och svara i telefon? jag har ringt minst 7 gånger nu. och jag ger mig baske mig inte! jag ska ha tag på min handläggare idag om jag så ska åka hem till honom.
nu tänker jag ringa ingen, sen ta en paus och gå ut med voffen.
"den du söker är på tjänstärende och återkommer 14.30" Det är roligt nästan jämt! *suck*

26 oktober

det var rätt mysigt att gå upp halv 6 på morgonen, äta frukost och göra sig iordning, när man är sådär småsåsig och inte riktigt vet vad man håller på med. åka bil och lyssna på morgonrock med jonas och anton var också himla mysigt. att jobba va också himla roligt, men de tar på krafterna. men nu är jag iaf 600 spänn rikare än vad jag var imorse. mer jobb tack! :)

24 oktober

Efter ca 4 timmars sömn, är man ganska sliten vill jag lova. natten i natt slog jag rekordet på att inte kunna sova! jag var nämligen vaken till halv 5 på morgonen ungefär. var pigg som en lärka men ändå trött som en sengångare. men de va ganska roligt ändå måste jag ju säga. livet slutar aldrig att förvåna en. och jag tycker verkligen om när oväntade saker händer.
och trots väldigt lite sömn så var jag ändå på topp för lite shopping på kupolen med syrran, och vaniljhjärtansbakning. men tröttheten börjar komma smygande lite känner jag nu.
men ikväll blir den långsnack med fridusen! :)

Händer sånt bara mig?

Igår hade jag världens storstädning i mitt rum, vilket bidrog till att jag slängde massa onödigt skräp såsom magnefik-reklamblad, skolpapper, kvitton å annat kul som (troligtvis inte) kan vara bra att ha kvar. alltså blev det sopor från mitt rum och sopor från köket som skulle bäras ut. jag frågade syrran om hon kunde hjälpa mig bära ut dom, vilket hon kunde. och eftersom att jag är ganska smart tänkte jag att, vi tar med Dinusen på samma gång så att hon kan rasta lite. vilket resulterade i att syrran bär en plastkasse med diverse sopor i och en papperspåse med kompostavfall i, jag har voffenskoppel och två soppåsar i händerna. (måste också berätta att det var mörkt ute) syrran går före mig, och dina börjar dra som bara sjutton, tänkte inte så mycket på de för byrackan brukar dra väldigt mycket... tills, jag kliver på en möglig mandarin! jag kollar ner på marken och ser att där ligger också hushållspapper, kaffesump och salladsblast som Dina glatt mumsar i sig. jag skriker åt syrran att kompostpåsen gått sönder och det ligger massa frukt å annat komposterbart på vägen till soptunnorna. det hela är ju ganska komiskt så jag börjar gapflabba, medans syrran blir skitsur och svär som bara den. jag säger åt henne att gå in och hämta plastpåsar som vi kan ta upp skräpet med. jag stannar ute med en galen hund, som beter sig som om hon inte har sett mat på 7 år som drar så jag tror armen ska gå av. syrran kommer ut med massa plastpåsar och börjar plocka upp allt äckel som fallit ur påsen, men såklart är de ju "äckligt" och "svårt" så jag får ta över. Dina drar fortfarande som en galning och syrran börjar störböla för att Dina drar så mycket att hon fått ont i armen. och jag börjar gapflabba igen. för vad ska man göra, gråta eller skratta? rena kalabalik-kvällen med andra ord! men ganska komiskt ändå, eller?

18 oktober

Helgen har spenderats tillsammans med familjen, som alla andra helger på senaste tiden. jag har handlat på coop med syrran och richard, jag har varit ute och gått på åkrarna med mamma, dina och richard. jag har har haft min livs värsta picknick i en lada med syrran och dinusen, med utspilld oboy en galen hund och världens äckligaste kladdkaka. jag har ätit snickerskaka hos mormor och morfar och spelat kort med mig själv.
men nu har livet återgått till det vanliga igen. idag har jag hjälpt mamma rensat ur kylskåpet, öpnnat massa äckliga gamla burkar med gammal tacosås och sill från i julas, tänk vad mycket mysigt man kan hitta på längst in i kylskåpet! jag har letat på 3 till jobb som jag ska söka, stört mig på AF:s hemsida (som vanligt) och nu ska jag kolla upp vad det kan tänkas kosta att åka buss till göteborg. lite semester vore ju skönt, kanske.

12 oktober

tänk att alltid när man verkligen behöver få tag på människor som kan hjälpa en, så är dom antingen upptagna, på lunch eller så svarar dom inte. folktandvården har telefontid från 12.15 till 13.00 inte från 12.00 till 13.00 för jag ringde PRECIS en minut i tolv! då säger damen i växeln med snorkig attityd att de är på lunch. en HEL kvart tidigare. ska nog minsann skvallra för deras chefer!
nu ska jag ta en låååång prommenad med voffen :)

8 oktober

jag fick mig ett par nya springskor igår av min käre mor, så att jag slipper gå ut och gå i foppatofflor med voffsingen. köpte mig även ett par nya jeans och en väldigt tjusig klänning, men eftersom att detta inte är någon "fashiondiary" så får ni ingen bild på det hela! jag tänker istället berätta att nu ska jag diska i badkaret (nej, köket är inte klart än) leta reda på ett par hörlurar som inte är trasiga, sätta på mig mina nya springskor och testa om dom är något att ha.

Tjingeling!


Oktober, och jag håller din hand för hårt har du nåra goda råd innan klockan byter år?

jag skulle vilja skriva en massa, men det finns ingenting. ingenting först kom ingenting sen kom ingenting sen kom ingenting men ingenting är ingenting. som jocke berg nog skulle ha sjungit om han vore här nu. dagarna fylls med ingenting! och jag vet ingenting. ingenting är ett ganska bra ord. jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag vill bli och jag vet inte vad det ska bli av mig. kanske ska jag inte veta det heller? man ska kanske inte veta någonting när man är 19 år. jag försöker tänka på saker, försöker komma på hur jag vill ha det. men blicken är tom och hjärnan är tom. jag vill inte vara negativ och gnällig. jag vill vara positiv och rolig, men just nu funkar de bara inte så.



4 oktober

känner att jag måste skriva av mig, men vet inte i vilken ände jag ska börja. mitt senaste besök hos jobbcoachen fick mig att börja tänka, fan ta personlighetsanalyser.. hon gick igenom nått diagram och förklarade hur jag reagerade på olika saker, att om jag blev för stressad och inte mådde bra skulle jag dra mig undan och vägra prata med dom som står mig nära, helt enkelt gå in i mig själv. och eftersom att jag har så lätt för att sätta mig in i andras situation, så kunde det hända att jag tog mina vänner för givet och kunde tänka att dom borde förstå hur jag mår eftersom att jag själv kan sätta mig in i deras situation.  hon sa att det borde vara kaos inom mig,
det blir bara mer och mer kaos, inom mig. mitt humör skiftar som jag vet inte vad. idag är jag asförbannad och skulle kunna skälla ut precis vem som helst för vad som helst. igår var allt helt okej. i förrgår var livet på topp. har sagt det förut och jag säger de igen, jag är trött på det här nu. orkar inte med en hund som gnäller från morgon till kväll, som ska ut 789 gånger om dagen, folks tjat om att jag ska ta körkort, (det är mitt liv och jag tar körkort när jag blir 56 om jag så vill, vet att ni bara vill vara snälla. men jag blir bara ännu mer INTE motiverad av tjat) och på tal om tjat vill jag bara skrika åt min bortskämda unge till lillasyster, och alla andra bortskämda fjortisungar, och vill inte ens prata om jobb...
just nu funderar jag på att sudda ut allt de här och bara skriva "GAAAAAAAAAHHH!!!!!!!!!!!!!!" för de är ungefär så de känns, men det kan väl vara kul att läsa sen när man har fått man, 2 barn, volvo, hund och hus på landet kanske.
eller så kanske jag borde börja om och skriva att allt känns tomt istället..
Sanningen känns

3 oktober

Jag har haft virus på datorn, riktigt elakt virus. men vi vann kampen emot det! jag fick till och med ljud nere på min dator :D (hade inget med viruset att göra, men ändå) va hos jobbis (jobbcoahen) i torsdags. gick igenom min personliga analys och enligt henne skulle jag vara helt perfekt som VD assistent... hmm, ska man verkligen tro på det? jag som inte ens kan hålla reda på mig själv. men men. har fått svar på en del jobbansökningar och inget jobb än iaf, som vanligt. blir tokig snart. ser ut som om släkt och vänner blir utan julklappar i år kanske.. USCH! säger jag bara.