MAN SKA VÄL ALDRIG SÄGA ALDRIG

jag är så glad, så glad, så glad!
men jag säger inget, de kanske är bäst så. jag hoppas inget heller. men ändå.

föresten, kan man få dyslexi bara sådär tjoff pang pong? jag har allvarliga problem med att veta hur vissa ord stavas, eller jag vet hur jag ska stava dom, men blir jädrans osäker på om jag verkligen stavat rätt ibland. jag skyller på T9 det är inte bra när andra stavar åt en.. konstigt att dom inte har T9 på tangentbordet till datorn... kanske vore nått.

dom säger att man lär sig av sina misstag..

om jag hade varit smart och tänkt efter före så hade jag jobbat idag.
nu blir de säkert kattskit med guldfyndsjobbet också, för hon har inte hört av sig.
idag ska jag vara arg på mig själv, mer behövs inte sägas.

kanske kanske inte






















en klump i magen

Jag träffade butiksansvarig på guldfynd idag, det gick bra, vi pratade om hundar och lite annat. men igår när hon ringde trodde jag att jag skulle få jobbet om allt gick bra idag, men det var tydligen inte så. så nu kanske jag inte får nått jobb där.
jag blir så förbannat trött på mig själv. jag måste ha det där jobbet, det bara är så. vill bara gå och lägga mig!

JOBBigt gånger 2

Jag fick ett samtal från guldfynd idag, dom ville att jag skulle börja jobba hos dom. Ånej tänkte jag och fick världens panik. Några telefonsamtal senare sitter jag här nu och mår lite dåligt. Jag tackade nej till jobbet på Elgiganten, känns som att jobbet på Guldfynd kommer passa mig mycket bättre. Och man ska ju ändå göra det som känns bäst för en själv.
Ska till Guldfynd imorgon kl 12:00 jag är MYCKET nervös, tänk så klantar jag mig och inte får jobbet. Usch hemska tanke.
Det här blev jobbigt. Trodde inte att det skulle bli såhär att få jobb.
Men men jag ska tala med min gode väl Ponny nu, för igår lovade jag han att jag ska tro på varenda ord han säger, för han brukar (oftast) ha rätt och jag är säker på att han tycker att jag har gjort rätt. Hoppas jag iallafall.

CHEEEAAAPYY!

elgigantenjobbet är mitt!!!! kan inte fatta de, de är fan i mig obeskrivligt. jag blir nervös bara jag tänker på det, snälla gud låt mig klara av det här, jag vill verkligen klara det och göra ett bara jobb.. ååååhh nervig som en liten apa! här ska nu jobbas ordentligt så att det blir en utlandsresa och kanske en ny telefon! :D

Du kanske kommer förstå














17 november

intervjun på elgiganten gick bra, det kunde gått bättre men det kan det väl iofs alltid göra. med min pessimistiska åsyn på saker och ting kan jag säga godbye och ajöss till det jobbet. men det känns iaf skönt att någon nappar på mitt cv och personliga brev, det ger en hopp om att flera kan göra det. därför har jag idag blivit peppad till att söka en massa nya jobb, ska även runt i borlänge på fredag och söka massor utav jobb här. sä jäkla svårt kan det väl inte vara att hitta ett jobb, eller?

GAAAAH!!!!!!!!! IIIHH :D :D

Rubriken säger allt.
ARBETSINTERVJU PÅ ELGIGANTEN IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
kära vänner och icke vänner håll alla tummar ni kan för mig!

tandmördaren

Idag steg jag upp tidigt för att kunna bli misshandlad i käften gratis för sista gången. tur att tandläkaren va snäll! hon sa att jag var duktig på att ta hand om mina tänder och att dom var fina. då blev jag glad.
annars har jag sysslosatt mig med att läsa kalle anka och leka i snön, känner mig nästan som barn på nytt.

Vi bor INTE i Lappland

Dina som aldrig har sett snö i sitt lilla hundliv, är helt exalterad över allt vitt som just nu ligger på backen, jag som har sett snö till och från i ca 19 år är väl inte fullt lika upprymd. inte när man måste klä på sig arton lager kläder, rota i en garderob som är lika liten som en skokartong efter lämpliga vinterskor, och samtidigt hålla koll på en överlycklig hund som har fått syn på hundmatssäcken som hon försöker bita sönder. Det är heller inte så kul när man har gått några meter, och upptäcker att jag tog nog i lite när jag tog på mig en långärmad tröja, en stickad kofta och richards fodrade vinterjacka. när man har pulsat i uppförsbacke uppför en åker med en galen hund i släptåg, och man äntligen kommer ut på vägen och möts av en karavan med stylade gamla volvo 240:is med unga grabbar som nyss fått körkort som sladdar härsan och tvärsan över vägen, då börjar till och med jag tappa tålamodet. när man senare snart är hemma och ser sopbilen komma åkande, och ska svänga in på just den vägen man går på. och om det är en väldigt liten väg så måste man akta sig lite extra mycket så att den stora sopbilen kan få lite svängutrymme. man går åt sidan så mycket man bara kan och märker inte diket för all snö som lurar en och kliver ner i ett stort hål som överraskar ens knä så att det vrids ett varv och tillbaks igen, och sopkillen flinar åt en med ett brett snusleende då har man lust att bara lägga sig ner i diket och dö en stund.
men jag är iaf hemma nu och ska ta tag i lite saker här inne, som att torka golven och utfodra voffen. efter de ska jag göra mig en kopp varm oboy och njuta av vintern innefrån, då vintern är som bäst!

7 november

dom senaste dagarna har spenderats mycket i skogen med voffen och syrran. vet inte om skogen har någon slags lugnande inverkan på mig, men jag känner mig så nöjd med allt. och då menar jag precis allt. kanske är så att jag har vant mig vid att vara själv och utan jobb? det känns lite farligt för nu måste jag verkligen köra järnet med bil och jobbsökande. det ska baske mig bli en utlandsresa med fridusen nästa år!
imorgon ska jag söka vartenda passande jobb i den här staden..


Stuck in a moment you cant get out of

Jag känner mig ganska tillfreds med tillvaron just nu. har kommit in i ett groove som P skulle sagt. det känns skönt, jobbsökandet funkar helt okej, även om det har legat på is rätt länge nu. har kommit på att jag måste köra järnet med bilkörandet/plugg. körkort före 2012 är ett STORT MÅSTE! funderar på att ta en intensivkurs, tror det är mer min grej. jag gillar inte när saker måste ta 7 år. det ska gå fort.
nu ska jag och syrran ut i mörkret och gå med Dinusen, testa hennes nya reflexväst, koppel och halsband. hunden fyller inte ens år och har fått allt de där på samma dag + ben! de kommer bli en bortskämd jycke.. ;)