Halv 4

Idag ringde alarmet 03.30. Det kändes lite konstigt, har aldrig gått upp så tidigt i hela mitt liv. Det roliga var att nästan direkt när jag vakande tänkte jag på en Markus Krunegård låt,
Ingenting är vettigt 03:30,
det har du rätt i men det struntar jag i.
 
När jag satte mig i bilen och hade åkt ett tag blev det Markus Krunegård fast med en annan låt, som också var ganska passande med tanke på klockslaget.
Vaknar långt före Ringvägen
Bara jag o plogbilen är vaken
O mina tvivel
Det är först när man ger upp
Som det blir nåt nytt
När man släpper taget
Tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden.

 

Så dom två låtarna har jag gått och nynnat på idag när jag städade från kl 05.00 till 14.00
Det konstiga är att jag inte är trött än, känner mig bara lite flummig.
Nu är det bara imorgon kvar och sen blir det förhoppningsvis ledig helg, nice!

Syrran

Min kreativa sida har legat på is ett tag, men igår lossnade den lite. Syrran fick agera modell och jag tog lite kort.
 
 
 
 
 
 
 
 

Halv fem till nio

Död när man vaknar, frukosten växer i munnen, lägga sig i soffan och halvsova tills det är dags, gå ut till världens isbil, skrapa rutor som inte går att skrapa, bli arg som bara fan, åka till jobbet med isiga rutor och inte se ett skvatt, bli ännu mer förbannad, skrika lite och hyperventilera, vafan ska det alltid vara så jävla svårt för?! klarar mig till jobbet iaf. Stå utanför i kylan och vänta på någon som kan öppna, sopa undan sju ton grus, andas in damm, lyfta tunga mattor, bli alldeles dammig, få damm i käften. Komma ut till den isiga bilen igen, som fortfarande inte går att skrapa bort isen på rutorna. Bli lite matt. Komma hem och mötas utav en galen hund som slänger sig i famnen på en. Dricka några liter vatten, duscha och sen krascha i soffan.
Meenää jaa ää int bitter!
 

Trött

Trött på morgonen, trött på jobbet, trött när jag kommer hem, trött när jag har sovit, trött på kvällen, trött när jag är ledig. Ååh trötter!
 
 

Free fall

Det är så sjukt jäkla bra!!!!
Kär i Kim Fransson nuu.

Caviar

Igår var jag och Friduzen hem till Pekka för att hjälpa henne med caviar naglar, de va pilligt men skoj! Och snyggt blev det. Frida målade nagellack och jag hällde på pärlorna.
Var meningen att vi skulle skriva lite Cv:n och ansökningar tillsammans, men det blev inget av med de. Äta glass är ju ganska många snäpp roligare.
Lite senare mot kvällningen åkte jag och Friduz på bio, Små citroner gula den va bra, se den!
 
 
 
 
 
 

Fredag

 
 
 

Städa, städa varje fredag å så varje juuul, det tycker jag är kul.

Idag har jag jobbat som bara sjutton, börjar vänja mig vid att gå upp 04.30. Det är inte så jobbigt som man tror. Imorgon ska jag få lära mig hur man städar på Coop, spännande! Jag har även "sovmorgon" då. Nice!

Kim Fransson <3

 

Hur det ligger till.

Idag har jag jobbat, japp jag har lyckats hittat mig ett jobb. Visserligen ett städjobb och det är bara som vikarie, men det är alltid något. Och det är ju jäkligt nice att börja kl 6 och sluta 10. Då har man en massa tid över till annat, som att umgås med sina vänner som jag har gjort idag. Vi käkade sushi och drack kaffe, pratade en massa gjorde vi såklart också. Jag tycker så mycket om mina vänner dom är fina!
 

Muffins

Fick för mig att jag skulle baka muffins idag, brukar ju annars vara syrran som står för bakandet i familjen.
 
Som alltid när jag ska göra nått, så är det ju nånting som ska jäklas. Det stod i receptet att muffinsen skulle gräddas i 200 grader 12-16 min. Eftersom att vår ugn är ganska bra, tänkte jag att det räcker nog med 10 min.
Hehe efter 10 min var muffinsen fortfarande deg. "Jahapp dom får väl vara inne 5 min" till då tänkte jag. Fortfarande degiga. Väntar lite till.. Degiga i mitten. Höjer värmen till 225, fortfarande degiga efter 5 min. Börjar tappa tålamodet och flyttar upp plåten. Efter yttligare 5 min till, har de blivit bruna och de luktar lite bränt..
Det gjorde inte så mycket eftersom att de då blev lite frasiga uppepå men mjuka innuti.
Designen utav muffinsen kan man ju säga vad man vill om, men om jag ska likna dom vid nått så ser de ju ut som en muffin med lite hundskit och snöflingor på... Huvudsaken är ju att dom blev goda!
 

<3

Efter alla hjärtans dag firandet med Dinus byttes hon ut mot familjen, fick en alla <3 dag present av mamma och familjen fick rosor av mig, det blev även käk på grek/pizza restaurang.
 
 
 
Bäst att skriva att bilderna är "snodda" av syrran, annars blir hon väl sur.

Hjärtornas dag.

 
Den där dagen som alla singlar hatar, nyförälskade bara ääääälskar, gifta glömmer och nygammla par tycker är kul. Själv väntar jag förväntansfullt på blombud, en prins på vit häst och tre rättersmiddag med rosenblad spridda lite här och var. Not.
 
Jag firar med Dinus.
 

Med andra ord.

I lördags var det spelkväll på Hagalund, vi spelade hockeyspel, med andra ord och ubongo. Det var trevligt.
Igår var det dags för städning hos mormor och morfar igen. Det var väl lite mindre trevligt, men man har hjälpt till iaf.
Så har min helg sett ut.

Hur?

Hur ska man lyckas med att komma över något, när man ser saker som påminner en hela tiden?
 

Ville Valo


Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka Att allt dåligt för med sig nåt gott .

 
Den där Krunegård är bra på att sätta ord på känslor, därför ska jag lyssna på honom och ta med min hund på en promenad.
Jag låste någonstans att munkar inte får tänka negativa tankar, kanske vore nått för mig. Att tvinga mig själv att inte tänka negativt alltså, jag är ganska bra på det. Bort med negativa och in med positiva! Kan ju vara värt att testa iaf.
Och de ligger nått i de där att "allt dåligt för med sig nått gott"  tänk på det!
 
 

Snö

Idag har det snöat hela dagen, kul och roligt å så där. Nej.
Jag har pulsat i snön på promenad med min hund, inte kul.
Jag har skottat uppfarten med ryggont, inte kul.
Jag blev blöt och kall, inte kul.
Snö är inte kul!

Det här med att vara glad.

Man ska ju tydligen vara glad för andras skull, men just ikväll ger jag blanka fan i det faktiskt!

En söndag

Idag har jag skrivit personligt brev och gjort om mitt cv, riktigt proffsigt såg de ut (vill jag inbilla mig iaf) nu gäller det bara att hålla tummarna och vänta!
 
Bakade en annanaspaj igår, som jag inte riktigt kan bestämma mig för om den var mindre god eller god. Lite annorlunda smak kan jag iaf komma överens med mig själv om att det var. Eftersom att mormor och morfar tycker om allt så tog familjen med sig pajen och åkte dit, för att bjuda på fika.
Min stackars mormor har pillat in bomull i öronen eller snarare hörselgångarna, för vi kunde då inte se nån tuss i örat.
Morfar var rädd att han fått löss, men så var som tur va inte fallet, han misstänkte att det var det nya "schampoot" som visade sig vara duschtvål som hade orsakat den kliande skallen.
Sen fick jag höra ett helt föredrag om att min morfar han har då aldrig haft kontakt med nån lus, så länge han levt. Och att löss kom från utlandet. Jag fick även höra på en massa historier om min gammelmorfar och präster, min gammelmorfar var tydligen en väldigt stilig karl. Och morfars mostrar var tydligen långa som flaggstänger.
Tänk vad man lär sig!
 

Pluras kök

 
jäkla bra program det där!

Grejer.

Min dator har ju som sagt jäklas med mig till och från. För ett tag sen började högtalaren att skråla och haka sig.
Min tv har bestämt sig för att ta bort 5an och 3an från kanallistan av någon underlig anledning. Den har också börjat haka upp sig och visat stillbild med hakande ljud.
Idag när jag skulle gå ut å gå med Dinus tog jag som jag alltid brukar göra mp3en med mig, då skrålar även dom hörlurarna..
Har samlat på mig en hel del jobb jag ska söka, och behöver skriva en del nya personliga brev. Då funkar inte Word heller!
Frida ringer och jag beklagar mig lite för henne, när jag ska lägga på ser jag att det går ett tunt svart streck tvärsöver skärmen på mobilen. Mobilen funkar ju, men ändå..
Va fan är det här egentligen?!??!!! Vad har jag gjort?