25 MAJ

Jag är nervös att:
jag ska glömma massa saker
jag ska ha för lite med mig
jag ska ha för tung väska
jag ska spy på planet
jag inte ska få sitta bredvid Friduz
jag inte ska fatta vad jag håller på med
en turk ska kidnappa mig
jag drunknar
jag ska glömma bort att man inte får klappa på hundarna som springer lösa och få rabies

Herregud jag törs inte åka...

24 MAJ

På onsdag åker jag till Alayna med min klass, jag åker på onsdag för sjutton!! det är helt sjukt.. dagen man aldrig trodde skulle komma närmar sig. jag är inte ens nervös, när man tänker på att man ska åka dit, hör man en röst i hjärnan som säger "jaha vad trevligt, kanske borde börja packa?" medans jag tänker "näe, de är långt kvar jue" men det är inte alls långt kvar!
herrejesus jag åker på onsdag....

19 MAJ

min klass är ganska otroligt bra på att fixa ledigt måste jag då säga, har vi bara tre lektioner då lyckas vi alltid med att bli lediga hela dagen. min klass är ganska så bra faktiskt. synd bara att jag ändå måste till skolan och lämna in UF-rapporten. men efter det blir det kupolen med friduz :)

17 MAJ

Det blev precis som jag tänkte imorse, utan min gröna sjal och min MP3 är inte jag någonting. Så blev det också hela den här dagen har varit skit rent ut sagt. Glömmer koden till den förbenade loggboken! glömmer en till grej som jag inte kan nämna här eftersom att friduz läser, får VG på fotot (JAG SKA HA MVG!!!!!!!!!!) glömmer bort å prata med kicki om APU-betyg, lyssnar på frida å ginar genom fotbollsplanen så mina skor blir apblöta, apvarmt på bussen, och min cykel, jaa min cykel egentligen vill jag inte skriva något ont om den, för den är fin de är den. men de skulle inte skada om tramporna kunde ta lite mer, för man trampar och trampar, men de känns som om man inte kommer någonstans och bromsen skulle ju jättegärna få funka hela tiden.



13 MAJ

Jag vet inte varför, men jag vill kolla på Aladin! jag vill verkligen kolla på Aladin!




11 MAJ

När man inte förväntar sig att ett en sak ska hända. men så händer det ändå, då blir man glader!
det var bra att jag inte kunde sova igår kväll.
Idag har jag tillbringat dagen med att lura ut mina idrotts "kamrater" tillsammans med friduz på prommenad. det var kul för herr remoulad vann inte, vilket var bra. jag har även gått runt på kupolen och letat present till min mor (hon fyller år idag, mormor också för den delen) hittade på ett par örhängen och choklad, chokladen var en bra investering för man fick köpa två och bara betala för en! hittade även på ett par bikinitrosor på Lindex, det var också bra. När jag kom hem fick jag tårta det var jättebra. så man kan väl sammanfatta den här dagen som en bra dag!
Hoppas bara branschprovet går lika bra imorgon, det återstår att se.



10 MAJ

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att få sån jäkla otur som jag har, det var uppehåll medans jag gick till bussen det var uppehåll när jag åkte buss. Men när jag kliver av bussen tror du inte att det börjar SPÖREGNA då eller? jo klart det gör de. Och jag skulle ju cykla hem, visserligen är det inte så himla långt, men tillräckligt långt för att jag ska bli pissblöt, om jag hade haft schampo med mig hade jag kunnat tvätta håret!
till råga på allt så haglade det ju också, så jag fick blunda och cykla. cykla lite på känn är inte bra, för det finns risk att man kan styra ut på vägen eller ner i ett dike.. visserligen hade väl jag "tur" och ramlade inte ner i nått dike. men bilen jag vinglade ut framför blev inte så glad.




8 MAJ

Gårdagens badminton-fest-krogrunda var väl helt okej, om man bortser från en del smågrejer som gör mig så förundrad, fast vid det här laget får man väl nästan räkna med att vad som helst kan hända.
Folket var iaf väldigt trevligt, och Pekka var så lycklig och uppspelt att det smittade av sig lite i omgångar. för man kan faktiskt inte ignorera att man är trött och förvirrad. men trots det kom partyhumöret fram lite då och då, men mot slutet orkade jag bara inte mer, och var hur trött som helst. jag kommer inte ens ihåg att jag åkte hem och gick in till mig. om det var tröttheten eller om de berodde på alkohol låter jag vara osagt.

Idag blir det Thai med pekka,klarre och friduz sen blir det stig larsson filmerna för hela slanten hemma hos mig :)






7 MAJ

Jag är sjukligt trött, men med BRA sällskap och bra musik kommer nog den här kvällen bli kanon. krogen med friduz, pekka och klas + annat random folk.

puss


3 MAJ

Snart blir de en liten voffsing!


2 MAJ

Det är tur att jag har så fina vänner som tar med mig på massa tok.
nu vill jag bara åka gokart hela tiden!! när jag åker bil och sitter bredvid vill jag kunna åka fortare och slira i kurvorna så däckerna tjuter, jag vill åka, jag vill åka!!