tant!

Dagen började bra, med glatt humör, städning, flygplan som åkte flera varv förbi huset uppe i luften, prommenix och glass. Men jag tycker inte om när folk är dumma mot mig, så en tant förstörde min dag. tack så mycket tanten! egentligen vill jag skriva nått annat än tant och några svärord före, men eftersom att jag är stor och förnuftig så behärskar jag mig. Och vad tanten inte visste var att jag blev väldigt ledsen och förbannad, men ändå beslutsam om att vara ännu bättre, gladare, trevligare och hjälpsam, så in your face!! jag ska bli världens bästa, gladaste och trevligaste säljare!
Efter incidenten med "tanten" så gick ju naturligtvis allt åt pipsvängen. men det börjar ordna upp sig nu.


Bara för att

Bara för att Friduz tyckte mitt bloggande var uselt, slänger jag upp ett litet inlägg. Vad gör man inte för sin bästa vän liksom!
Kan ju börja med att berätta att dagen har spenderats på så vis att jag har hjälpt mamma tvätta bilen, bakat kladdkaka med syster, ätit kladdkaka, ätit på thai med hela familjen, städat med syster, gjort en ny header till syster, pratat med frida och nu sitter jag här.
Nu tänkte jag fråga en viss person när han tänkt kolla på läskig film med mig, ska bli spännande och se vad svaret blir. Med min negativa inställning till saker och ting och med erfarenhet så vet jag nog vad svaret kommer bli. Men som jag brukar säga "man kan ju alltid hoppas"

Och så kan jag ju tipsa om en bra låt, så bra att jag ryser lite när jag hör den. Men om jag tror rätt så är det väl bara jag som tycker den är bra. Med min konstiga musiksmak. Men de är ju trots allt herr Krunegård som sjunger.
http://svtplay.se/v/2401617/sapmi_sessions/markus_krunegard_och_inga_juuso_-_minusgrader_rensar_luften


High and low - Tove Styrke

Don't know every high and every low
But I'm just getting started
This can't be the meaning of it all
Everthing is just repeating


Maybe there is nothing to believe

What do we need to sort out
What if there is nothing here for me
You let me in just to get out

I feel your arms around me

But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see


The bubbles don't burst

My heart is not taking off

Love doesn't hurt
Baby give up all you got

20år

Idag fyller jag hela 20 år gammal!
Känner hur stelheten börjar komma krypande, hur rynkorna sakta men säkert börjar hitta tillrätta i fejset, synen börjar bli dålig och hörseln är sämre än vanligt. Tur jag kan ta till spriten nu i allt elände ;)


Idag/Ikväll

Idag har jag varit ute i blåsvädret med min voffe,
Kollat på Disneyfilm med en voffe som var så söt att jag fållde många tårar,
Nu ska jag snart ut med min voffe, igen.
Och ikväll ska jag ut med mina bästa vänner och äta ruligt ruligt :)

Mando Diao

Vad håller dom på med? har dom blivit grottmongon allihop eller? Om någon av er Gustav, Johan, Björn eller Mats läser det här (okej, ja vet att mando diao inte läser min blogg. men OM!) VA SJUTTON SPARKAR NI SAMUEL FÖR?!!!!!!!!???? tur för er att ni är bra, för annars skulle jag sluta lyssna på er och ta bort alla låtar och alla affischer plus urklipp å skit jag har med er. Tanken är väldigt frestande. Fan va dumma ni är!!

Stackars lilla Samuel :(

Dåligt

Håkan va inge bra, jag va inge bra, kvällen/natten va dubbelt så dålig som allt dåligt, morgonen kunde inte bli sämre, skitväder och sms om jobbande. Skit är vad de är!
Jag vill gå ut i regnet å ställa mig och grina.
Ist biter jag ihop och tar på mig det populära "hagasmilet" Tur att jag gått på Haga så jag fått lära mig de.

Imorgon

Blir det Håkan H ♥