<3


Livet

Ibland är livet orättvist, jag tycker det har varit lite för orättvist på sista tiden.

Vila i frid. <3

Min hund är ju gullig.


















Norge

Hur kan en människa vara så himla ond?
Hoppas ditt liv blir en långsam och smärtsam tortyr ditt äckel!

Starfighter

Jag vill ha action och glass!! Nu helst. Det händer aldrig något här.


Lite kär

Är nog lite kär i Evas storebror, alltså Eva i Eva och Adam som gick på tv förut.



Tror vi skulle kunna bli ett bra par, vi har ju ändå ganska mycket gemensamt. En jobbig syrra som tar lång tid på sig, vi gillar hårdrock båda två, och har nog förmodligen samma humor. Vi är som gjorda för varandra!


Jag vill

1. Sova, sova hela tiden och jämt.
2. Flytta till en egen lägenhet, och få bestämma själv när jag vill äta och städa.
3. Ha en pojkvän.
4. Ha ett heltidsjobb.
5. Vara smal.
6. Ha en Mp3 med sjuuuukt mycket minne i.
7. Hål i örat i den lilla "flörpen" i mitten.
8. Ha någon man kan åka till långt bort.
9. Köpa en bil.
10. Veta vad jag vill.

Punkt 3,4,5,7 och 10 ska vi ta tag i från och med nu!
Tack för mig hej!

Tillbaks i tiden

Idag är det exakt 4 år sedan 2 nervösa och fnissiga tjejer, åkte med ena tjejens familj ner till Blekinge. För att hälsa på en pojke, en pojke dom pratat med på msn och sms. Vad vi inte visste då var att resan var början på något nytt, vi fick känna oss lite extra vuxna, lite extra självständiga. Vi utforskade området själva, vi tog bussen in till Karlskrona själva och kände oss fria. vuxna och fria. Livet var på topp den sommaren. Träffen med den där pojken vi skulle träffa var ingen höjdare direkt, vi satt på en altan och åt diverse "dalamat" så som leksandsknäcke och hästkorv, vi kollade på konstig film om en matvarubutik och gungade. Visst var vi lite besvikna på det, men allt annat runt omkring lättade upp. Mysig miljö, gullig stuga, utflykter och fint väder.
Ibland saknar jag det, den där känslan av att det var nytt och spännande. Den där speciella känslan av att allt är möjligt. Känslan av ett perfekt sommarlov.
Mycket händer på 4 år.
Mycket händer på några dagar också, jag har tex vart i Valbo med mina bästa tjejkompisar, sovit i tält med min syster, pratat i telefon med ett grottmongo, blivit förkyld och jobbat.
Nu framöver väntar en ledig helg, gr8!




PaL bilder




















Det är över nuuuu

P&L är över nu, det är skönt men ändå ledsamt. man vänjer sig så himla fort med att ha en massa folk runt omkring sig att man nästan känner sig övergiven nu. Det var iaf himla kul. Synd bara att jag aldrig lär mig att ha bra skor på mig. Kings of leon var helt underbara och Håkan lika så. Kristian Antilla va sjukt bra och kul, Miss Li var trevligt och Säkert va mysigt, Volbeat häftigt och Bob Dylan va skit!