True

Some people just need a high five.
In the face.
With a chair.

Gunga

I lördags var det meningen att huset skulle gunga, det gungade inge vidare. För vi kom inte in trots en röd fin biljett.
Det sög ganska mycket, så vi gick till S2 ist där vi var välkommna. Så som också stans alla 93:or och disco-Kjell.

Igår fick jag erbjudande om att slippa se Shutter Island själv, vilket jag tackade ja till. Shutter Island ville inte bli sedd tydligen, så vi kollade på en massa annat ist.

Idag är jag trött, väldigt trött. Jag har eldat så det rykte och hela undervåningen fylldes med rök. Jag har bränt mig på foten. Min mamma blev väldigt arg på mig, jag blev ledsen. Och nu luktar det rök som fan.

Oj va roligt verkligen.
Bestämmer mig härmed nu för att de får vara nog på otur.

Talk that talk

Har tagit en prommenix med Dinus och målat lite smink i fejset. Härnäst ska jag prata hål i huvet på Friduz om underliga saker som händer i livet, för nog händer det underliga saker alltid.


Kärlek <3


Vilse i skogen.

Jag tänkte att jag skulle läsa tidningen + Land i godan ro på morgonen, den tanken tänkte inte Dinusen som ville ut. Snäll som jag är gav jag upp läsningen för min hunds skull.
Plockade med mig kameran och gick ut. Vi gick, vi gick lite till och till stället där vi brukar vända, fast idag vände vi inte och gick lite till, tills vi kom till hästar, naturreservat, gamla gårdar, lador och gud vet allt.
De är ju tråkigt å vända för att sen gå tillbaks samma väg igen, när man redan gått så långt, så vi gick på som bara sjutton. (Det måste ju gå att gå runt, tänkte jag)
Kom till en åker med traktorspår och följde dem, traktorspåren tog slut och det blev bara åker, men vi skulle då för sjutton inte vända nu. Kom upp på en höjd och såg Holmsjön.. Den kan man ju inte gå över. Så det var bara att vända för att sedan gå in i skogen och försöka komma ut på någon väg.
Väl inne i skogen fick Dinus upp ett drev på en hare som vi sedan också såg. Dinus blev galen, jag blev galen. Jag trodde ärligt att vi hade gått vilse en stund, men tack gode gud så kom vi ut på åkervägen igen (den som leder hem) Jag har nog inte så himla dåligt lokalsinne ändå!
Hela det där äventyret tog över 2 timmar och ska aldrig i hela mitt liv göras om, inte samma väg iaf.














































Dålig humor AB

SAKER JAG BRUKAR SYSSLA MED:

1 Skriva brev till mig själv för att kolla vem som får brevet...
2 Äta soppa med händerna...
3 Träna på att bli döv...
4 Härma mig själv...
5 Panta oöppnade ölburkar...
6 Svara i telefon när det inte ringer...
7 Bita mig i ögat...
8 Steka fisk och sedan lägga den i mitt akvarium
10 Skolka på håltimmar...
12 Använda snöslunga när jag gör potatismos...
14 Vidarekoppla min telefon till mig själv...
15 Äta så långsamt så att jag aldrig hinner bli mätt...
16 Visa upp den här listan för psykologen på mönstringen...
17 Åka vattenskidor i skogen...
18 Meta räkor...
19 Kamma mig med en osthyvel...
20 Låsa in barn i förvaringsskåpen på Åhlens när jag är barnvakt...
21 Tillverka alkoholfritt hembränt....
22 Bädda min säng med öronen...
23 Hångla med mig själv...
24 Köra rullstol i en puckelpist...
25 Leka lök...
26 Bära turkosa snowjoggings på bröllop...
27 Välta kor i Indien...
28 Palla ris i Kina...
29 Stjäla från dom rika i Rinkeby och ge till dom fattiga på Östermalm...
30 Snickra en bäver som anfaller barnvagnar...
31 Försöka bli så lik en cementklump som möjligt...
32 Prenumerera på knäckebröd...
33 Prova om det gör ont att skjuta mig i huvudet...
34 Försöka göra fyrkantiga rökringar...
35 Åka Vasaloppet med tandpetare som stavar och sugrör som skidor...
36 Obducera mig själv...
37 Åka pulka i uppförsbackar...
38 Spela plockepinn när det är jordbävning...
39 Äta kokt sushi...
40 Faxa brevbomber...
41 Öppna en secondhand mataffär...
42 Trimma Ahlgrens bilar...
43 Räcka upp handen på lektioner för att tala om att jag inte kan svara...
44 Färga håret till samma färg som jag redan har...
45 Peppra mina CD-skivor för att få ett starkare ljud...
46 Tro att det blåser på vinden...
47 Dansa till hörseltestet på mönstringen...
48 Gå jämnfota...
49 Jaga björnar på kolmården...
50 sniffa oboj och flyga

Minnen

Buss från Bro - Svedjegatan
Buss från Svedjegatan - Bro

Har nog tom kvar alla bussbiljetter nånstans.

Talihina Sky



En och en halvtimme av mitt liv, så jäkla värt att titta på <3

Syster

Idag fyller min syster 15 år. Shit va gammal hon är. Järnspikar vad gammal jag är. Kommer ihåg när jag fyllde 15, va stor man kände sig. Stor och vilsen.

Grattis Teshong!


Böcker, koppar, lampor, kläder

Imorse när jag vaknade, vaknade jag upp i min klädd-tornado. Letade yrvaket efter ett par byxor på golvet, böjde mig ner och reste mig, slog huvudet i lampan (ja jag är väldigt lång) så att den ramlade ner. (ja, jag är lång och klantig) som tur var landade lampan mjukt så den gick inte sönder iaf.
Jag har fått en hel del annat i huvudet idag också, tex, hyllplan, damm och spån. Men snart är projekt garderob avklarat.


Min nuvarande boendesituation (det var värre igår)


Loppisfynden.

Och du är lika ensam som jag


Fin bit, fina gröna ögon.


Projekt Garderob

Mitt rum ser ungefär ut som om en tornade tagit sig in på H&M. dvs kläder och underkläder precis överallt. ihopvikt, på galgar, i en hög, i korgar, på hyllor, i soffan. Ni fattar, mitt rum är fyllt av kläder och det är i princip kaos, men ändå ett ganska organiserat kaos.
Jag håller på att städa ur min garderob, hänger kläder på galgar och viker ihop fint. Eftersom att jag nu snart kommer kunna hänga mina kläder i min garderob!
Känner att det här verkligen blev ett intressant inlägg..
Jag kan ju byta ämne och säga att jag fyndat böcker på och världens finaste kaffekoppar på loppis ist.

En skrattens dag

Jag hade roligt precis hela dagen igår, och då menar jag precis HELA dagen. Flytet var på min och Friduz sida.
Det roliga började kl 9.00 och slutade kanske cirka 03.30.
Det började i en bil med en gps som tog oss till Gävle utan några problem eller fel körningar alls. I Gävle var det en massa rea, fina och roliga saker att titta på. Himmelskt gott kaffe på coffe lounge och sjukt god sushi. Kändes som vi skrattade hela tiden, och Frida fick bara lite sockerfall en endaste gång! Och som vi shoppade (mest Friduz, hon va galen) Mot slutet hade vi världens största kasse att bära på med en snygg tavla i plus en inslagen, och massa andra påsar med fina fynd i som vi packade Mazdan med.
Frida åkte med helljuset på, vi skrattade åt de, sjöng och va speedade av kaffet (mest jag, funderar ärligt på om han hade i nått annat än kaffe i de) Frida skojade om att vi skulle svänga in till Valbo/Ikea också, båda sa nej. Men vi ångrade oss och tog en sväng där också, där jag införskaffade en orange kavaj (den är faktiskt snygg) Vi gjorde Ikea och Köpcentrat på ca 1 timme, sjukt effektiva!
Åkte hem till mig, jag slog Friduz i Mariokart, vi käkade kyckling, och bestämde oss för att kolla på bio. Vilket vi inte hann göra sen.
Men vi fixade upp Fridas nya tavlor och fixade med hennes nya lampor från Ikea ist. Frida blev trött, ja blev psycho i huvet (kaffet) skrattade åt allt. Kollade på Dumpad en stund, men ryckte upp oss för att möta Stoplen på S2. Shottade, gick till krogen. Beställde redbull,vodka satte oss vid Emil, blev förvånade över en Bög som hånglade med en tjej, kollade på folk, såg en transa och discokjell. Jag fick en shott som smakade whiskey av en kines som såg ut som 25 men som var 40, Han viskade saker i mitt öra och Frida och Stolpen skrattade åt mig. Jag tyckte det mest var jobbigt.
Gick hem till Frida med Stolpen och "mödarn" som gick lägenhetssyn hos henne. La mig i Friduz bäddsoffa, pratade om livet lite. Och somnade.

Sjukt bra dag, synd bara att bra dagar gör så att andra dagar blir så tråkiga. Men det är väl smällar man få ta.

Trettondagsafton eller nått?

Jag har aldrig brytt mig om det där med trettondagsafton, är det en högtid ens, ska den firas och hur ska den firas? ska man göra något speciellt, äta något annorlunda, ge varann saker eller kanske bara slappa?
Jag är ju så pass påläst (om man nu kan kalla de så)att jag vet att det var på trettondagsafton de tre vise männen kom med grejer åt Jesus-barnet. Mer vet jag inte.

Min slutsats är att trettondagsafton är som en slags julafton, Jesusbarnet fick ju presenter liksom.
Därför firade jag mamma och syrran att vi är hundlediga och att det är trettondagsafton imorgon, med att åka till Valbo. eller Valborg som min syrra skulle ha sagt. Vi gick på Ikea och åt god mat, shoppade ljus och ett nytt badrumsskåp. Shoppade lite på de där köpcentrat också. Och införskaffade oss ett Mario Kart.
Till och med mamma spelade Mario Kart, utan att vi tvingade henne till det. Vilket betyder att Mario Kart måste vara ett för jädra kul spel. (vilket de är)
Det får FEM Super Mario av fem möjliga.

Hejs!


Vaken?

Kontaktannons!
Hej du nattuggla!
Sitter du som jag helt ensam och övergiven på ditt rum, tänker på livets stora gåtor och längtar efter någonting mer än usla tv-program och meningslösa msn-konversationer?
Har du som jag svårt att sova på kvällen och vill ägna dig åt andra saker ist? Så som att testa olika sorters cheeseburgare och se vilken hamburgarrestaurang som har godast, sitta i en bil på väg till ingenstans och skrik-sjunga, prata om precis allt och inget, kolla på 3 filmer på raken eller kanske spela kort?
Har du tillgång till egen bil och körkort och gillar spontana grejer?
Bor du nära eller i Borlänge?
Tveka då inte, kommentera då annonsen här under.

Sista ansökningsdag 2013-01-01 kl: 13.37

MVH
Riann.

2011 Frågor

ÅRET

Hur har året 2011 varit för dig?
Jag och Frida kom fram till att det här året har varit piss, och jag har inte ändrat åsikt i den frågan.
Bättre än förra året? Absolut inte!
Har du träffat några nya vänner? Njaa.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? peace and love såklart, Mikaels besök, festerna, alla vara uppe hela natten stunder, och såklart stunderna med Pekka o Friduz
Har du hittat en ny låt som du älskar? Kings of Leons låtar har betytt mycket för mig helt The Runner, Edward Sharpes - Home, Good Feeling med Avicii o massa fler.

ALLMÄNT

Har du rökt?
Tyvärr ja.
Har du kysst en främling? De kan man väl typ säga att jag har.
Har du haft sex med en främling? Nej.
Har du varit sjuk? Faktiskt inte, om man inte räknar med några lättare förkylningar.
Har du sovit ute? I ett tält med syrran.
Har du druckit alkohol? Absolut.
Har du saknat någon? Jaa, men jag vet inte vilken denna någon är.

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2011?
Ingen "pojkväns-kärlek" har jag haft tyvärr.
Har du varit kär? Nää.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Det har jag säkert.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaa.
Har du haft ett hemligt förhållande? Nix.
Har du pratat med något ex? Har pratat med Markus väldigt mycket.

SORG & HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord?
Som tur är nej.
Har någon i din släkt avlidit? Jaa..
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nää, men det är nått jag skulle vilja göra.
Har du varit i slagsmål? Nej,

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
Man ska aldrig ångra nått.
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? Ja det har jag säkert gjort.
Har du ljugit för en vän? Nej.
Har du varit ute en hel natt? Jaa nästan så.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Japp!
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Syrran och i Fridas bäddsoffa med Frida en liten stund.

VÄNSKAP

Har du förlorat en vän? Jag har alla mina vänner kvar.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej.
Har du haft en relation med en vän? jag har väl en slags relation med alla mina vänner, eller?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inte vad jag kan komma på.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jaadå.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nää.
4. Dog någon som stod dig nära? Sorgligt nog ja.
5. Vilka länder besökte du? Jag har bara varit i mitt hemland i år.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? kärlek och ett jobb.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? inget särskilt, brukar inte lägga datum på minnet, det är själva händelsen som är grejen som är bäst att minnas. inte datumet
8. Vad var din största framgång 2011? Som sagt 2011 va ett piss år, så inga framgångar.
9. Största misstaget? Tänka på gammalt skit för mycket.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Blev ju påkörd så..
11. Bästa köpet? Min dator och min mobil.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder eller smycken antar jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Sena kvällar, fester, bilturer och shopping.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? KOLs, Om sanningen ska fram, Jag kommer, Good feeling..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket ledsnare tyvärr.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar, tagit för mig mer, och tänkt både mer och mindre på vissa saker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen och mormor och morfar.
19. Blev du kär i år? Neej..
20. Favoritprogram på TV? Har faktiskt inte kollat särskilt mycket på tv i år, men Julkalendern ploppade upp i huvet på mig.
21. Bästa boken du läste i år? Hatet.
22. Största musikaliska upptäckten? Kings of Leon!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En klippning.
25. Något du önskade dig men inte fick? Vara kvar på Guldfynd.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? åt med mina vänner och spelade biljard.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om det finns!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? leggins, linne och tshirt.
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner och min voffe.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Caleb Followill lätt.
31. Vem saknade du? ingen faktiskt.
32. De bästa nya människorna du träffade? Folket från Peace and love, de som varit med på alla fester och mina jobbarkompisar.


År 2011 i text

Januari- Började bra, kommer ihåg nyårsnatten som om den va igår. Dagen efter var väl inte lika rolig vill jag minnas. Jag jobbade på och började trivas riktigt bra på guldfynd
Jag träffade Ponny igen för första gången på över 1 år. Va sjukt nervös och pillade på hans jeans med hål i. Syrran fyllde fjortis, Jag hade min första stängning på guldfynd och va sjukt nervös. Jag fick min första lön och va sjukt glad, firade med att äta sushi med pekka och friduz.

Februari - Det gick bra för mig på jobbet, kände mig mer och mer säker. Längtade till sommaren som bara sjutton. Längtade efter en egen lägenhet, använde källardörren för första gången och va uppe halva natten. Jag fick en fast tjänst (trodde jag, ja) Dinus tog bort sina sporrar på djursjukhuset och hade strut på sig.

Mars
- Jobbade i Falun för första gången, Träffade min farmor och faster för första gången på över 15 år. Ganska händelselös månad.

April - Kollade på Håkan h i Falun, hade för höga förväntningar så det blev bara skit. Mando diao sparkade samuel från bandet, Jag fyllde hela 20 år gammal och det firades på grek med massa vänner och biljardspelande, jag hade min första gnällkärring till kund och blev sur över det, men bestämde mig för att bara vara ännu trevligare, Det var superhärligt väder och varmt, såg på bio i 3D för första gången, Rio med Frida de va coolt. Ville ha en heltidstjänst så att jag kunde flytta hemifrån mer än nånsin, fick besök av richard pappa och fru från finland.

Maj
- Massa krångel på jobbet med schemat, började tröttna ur lite. Mamma, mormor, morfar och frida fyllde år. Kollade på paranormal activity, den va inte så läskig som jag trodde, Åkte i en babyblå bmw som alla glodde på och några småkillar tog kort på, köpte en peace and love biljett och va sjukt peppad på de, det var supervarmt vissa dagar, någon professor sa att jorden skulle gå under, vilket den inte gjorde. Jag blev påkörd av en gubbe och fick sitta i en ambulans för första gången i mitt liv. jag köpte en bärbar dator.

Juni - Jobbade väldigt mycket och började tröttna rejält, pekka och klas fyllde år, jag klippte hellugg och blev väldigt nöjd. midsommar tillbringades hemma hos stolpen. Fredrik blev full, de va kul, ryann dunn dog i en bilkrasch. Peace and love började.

Juli - Peace and love va sjukt kul men ändå lite tråkigt, hade som vanligr fel skor på mig. Såg KOL live och det var så stort så jag fatta de knappt. Håkan va så fint och Antilla va sjukt bra! Träffade Dan på Miss Li, jag sov i en ganska liten säng på bullermyren och vi hängde med danne, anders och en kille som såg ut som en liten farbror.
Jag, pekka och friduz tog en roadtrip till gävle vi shoppade som aldrig förr och det var så himla kul! Sov i tält med syrran och pratade i telefon med Markus mycket. new yorker öppnade i kupolen.  Sjukhusbesök som var det jobbigaste i hela mitt liv. Min låtsas farmor dog i cancer. Jag och frida åkte till stockholm för att bli på lite bättre humör, vi drack en massa vin, kissade på Nk för en tia och shoppade loss som bara den. Nån galning sköt hej vilt i Norge.

Augusti - En jäkla skitmånad, begravning, jag fick reda på att jag inte fick jobba kvar och blev jätteledsen. Fick reda på att mormor har kol och det blev en himla massa sjukhusbesök. Stolpen hade fest och det var så sjukt kul, vi va där till 5 på morgonen, och det var bara helt snurrigt kul.

September - Jobbade min sista dag, allt kändes bara jobbigt. Det va salut och fest, åkte taxi till falun, drack skumpa, och däckade typ i en skitsnygg raggarbil. va ute och letade grejer till fridas nya hem. och jag började må lite bättre.

Oktober - årets bästa månad faktiskt. Frida flyttade in i lägenheten, jag, pekka o frida hade förfest där, pekkas bror skjutsade oss till falun, vi festade med högskolestudenter, frida däckade på bussen hem, kollade på alladdin, slapp inviga fridas bäddsoffa själv. Mikael kom hit och allt va som på film eller i en bok. jag sökte jobb på guldfynd igen, men fick det inte. tog det som en fet spark i magen.

November - Hade en perfekt dag med fullt upp hela dagen, gjorde mat till hela familjen + mormor och morfar, hjälpte syrran med halloween grejs, kollade på bio med mamma, fika på max, fördriva tiden på ica maxi och bara åka runt lite.
Jag, mamma och syrran skulle åka till västerås och allt blev bara fel, vi åkte fel ikea hade flyttat och dyr parkering. va på jobbintervju på ur o penn, kändes superbra men ja fick inte jobbet. och saker började bli trista igen. Frida fick Engan som tog 4 timmar att skruva ihop. Det var fest hos Stolpen och de va superkul. Lasse Brandeby dog.

December - Frida hade sin efterlängtade inflyttningsfest, det va kul men ändå inte. Bakade för fulla muggar både till familjen och mormor och morfar. Pepparkaksbak med pekka och friduz, julaftonen va jättemysig, juldagen helt okej tills slutet. Hade supermysigt på grek med pekka å friduz vi pratade om allt och jag kom på hur mycket jag verkligen tycker om mina vänner, dom är bäst! firade nyår först hemma hos friduz, de va superkul, sen hemma hos pekkas bror med wii-spelande, och sen hemma hos Nybbe de va faktiskt mycket roligare än jag trodde att det skulle bli. Förutom mot slutet, det blev lite för mycket. Men det va de värt!




Första dagen 2012

Det var kul igår, riktigt kul. Alltså borde ju saker bli som man vill om man bestämmer sig riktigt ordentligt. Tål att tänkas på det här året. Och eftersom att 2011 va ett riktigt jäkla skit år så bestämmer jag här med basta att 2012 SKA bli ett så jäkla bra år!
I år ska det minnsan hända grejer. Det har jag bestämt mig för.


En "mikael-tumme-upp" på det!