Erkännande

Jag skulle behöva någon som rycker i mig, som tvingar mig att ta tag i saker. Någon som ryter i och får mig att vakna lite.
Jag är jäkligt bra på att tänka hur saker ska bli och hur det ska gå till, men sätta grejer i rullning är jag ganska dålig på. Skulle behöva komma igång med en hel massa saker.
Livet börjar ärligt talat suga rätt rejält utan körkort och jobb.
Jag sitter fast men vill komma loss.

Därför bestämmer jag nu att nästa månad ska det för sjutton hända grejer.

Prio ett, körkort
Prio två, sommarjobb/jobb-sök som bara sjutton
Prio tre, kolla upp högskolor och utbildningar

Jag vill ju att saker ska hända, och ska det hända grejer får man själv se till att det gör de.


Två fån.
















Estelle

Jag undrar om kronprinsessan och prinsen brukar kolla på Vänner, och om namnet är taget därifrån?
Det är ju tur att Estelle kommer ha annat för sig i sitt vuxna liv än att vara en kedjerökande agent med whiskeyröst som i serien. Förhoppningsvis.


Fin besök

I två veckor framöver har vi Dinus döva faster Arrie på besök, hon har redan gjort sig "hemmastadd" och tagit över Dinus korg.




Söndag, igen

Jag vet inte vad det är med söndagar, dom är liksom grå och svåra att sätta fingret på (va inte meningen att det där skulle rimma) allt känns liksom trist. Genomtrist rakt igenom hela dagen från det att man kliver ur sängen och lägger sig i den igen. Vad man än gör så har det ingen mening. Söndagar räknas inte.
Slappt och slött bara. Tiden står stilla.

Jag och min syster ska iaf bege oss till stadens köpcentrum, där tiden inte står stilla.
Dom måste ju stänga nån gång liksom.

Silverland, silverland (rubrik tillägnad Pekka)

Igår åkte vi i den röda mördarmazdan till knäckebröds och hockeystaden, och igårs melodifestivalstad.
Det gick på ett litet kick med Friduz som chaufför och Pekka som kartläsare. Väl där åt vi kebabtallrik som enligt Pekka smakade renskav (vi va ju längre upp i landet nu) Efter det begav vi oss till Tegera-arena, där vi höll på att svimma av svindel även fast vi inte ens hade platser längst upp. Vi såg Kapten-filling och Tony Rickardsson. Funderade på om isen verkligen var under playwoodskivorna, och hur i all sin dar det där med fejk-is fungerar?
Tog in känslan lite av att vara på plats bland en massa tv-kändisar och melodifestivalfolk. Showen drog igång och det var faktiskt över förväntan roligt.
När det väl var slut och vi kom ut var det isgata hela vägen till bilen, men vi höll oss i varann och i flaskan så det gick bra. Vi sjöng Silverland, silverland ensam i mitt silverland, skrattade och undrade vart Helena Bergström höll hus? Kom in i Mördarmazdan utan att ha halkat en enda gång och åkte till Borlänges Donken (för moras donken ligger ju inte på vägen hem ;)













































Pörskans deesco gglätter

Jag har tur som har en vän som jobbar på SJ, för om man har en vän som heter Frida och jobbar där får man åka till Leksand och se på Melodifestival.
Jag har också tur att ha en till vän som heter Pekka (Rebecka) för utan henne skulle vi inte glittra lika mycket!

Allt samtidigt

Baka bröd-äta mat-göra smoothie-dricka smoothie-gå en prommenad med Dina-sitta på trappen-dricka te-motionscykla-duscha-städa mitt rum-lyssna på musik-smsa-sjunga-blogga-diska-måla naglarna.

Helst av allt vill jag göra allt de där samtidigt.

Move on up


Every rose has its thorn
















Ganska rejält

Skriver bara ett ord nedan som får summera allt:

TRÅKIGT

Alla <3 dag

Snart ska jag på sushi-dejt med världens snygging. Det är det inte alla som får göra minsann!



Puss o kärlek å allt de där!

Kontoret

När skulle man skratta?


Tillägnat min bästa vän.

Jag hoppas att det här ger dig ett gott skratt.

Riann på en trapp, klapp klapp.

Fick ett mail

ERBJUDANDE TILL ALLA HJÄRTANS DAG
Ge bort en romantisk upplevese till din pojk/flickvän i alla hjärtansdagpresent.
Låt våra professionella fotografer föreviga er kärlek på bild.
Kom som ett par betala som en singel

Boka nu, erbjudandet gäller enbart fram till 29 februari


Ring 020-xxxx och uppge koden, "Valentinesday 2012" vid bokning

OM JAG INTE HAR NÅN JÄDRA POJKVÄN ELLER FLICKVÄN DÅ?!!??
Jag kanske ska bli nunna och leva i celibat resten av mitt liv, ägna mig åt att be till gud och tänka över mina synder, tillverka mina egna kläder och sjunga Halleluja!
Det tänkte ni inte på va?!




Jag har tänkt

Tanke nr:1 Alla som såg Melodifestivalen i lördags vet att Thorsten Flinck Tog Ana Gina på röven när dom kramades. För det första var det Ana Gina som sa att hon ville ha en kram, och för det andra så verkade hon själv inte ta särskilt illa upp. Om det hade varit tvärtom hade alla bara tyckt att det var roligt, och om Marie Serneholt tagit Ana Gina på rumpan hade ingen straight kille i det här landet tagit illa upp av de, tvärt om dom hade nog blivit glada. Ingen tjej hade reagerat särskilt mycket heller, bara med ett skratt. Och det kanske hade blivit någon rubrik i tidningen i brist på annat.
Smart av Thorsten, eftersom att han får uppmärksamhet nu från höger och vänster. Kallas PR-kupp tror jag.

Tanke nr:2 Skyltdockorna är sjukt smala i varenda butik (utom plus-size butiker då möjligen) om vi bytte ut alla skyltdockor mot större skulle det ändå inte vara bra. För då kommer en hel massa anorektiker och "smala" reagera på det. (beror förstås på hur mycket större skyltdockorna blir, jag tänker mycket större) kommer bli en uppsjö av kommentarer både negativa och possitiva.

Tanke nr:3 Hur vi än ser ut kommer vi aldrig att vara nöjda, vare sig med oss själva eller personer i vår omgivning. Hur vi än opererar oss och bantar o har oss så kommer vi ändå inte bli nöjda. Ta Kisse som ett exempel, hon är idealet av hur de flesta vill se ut idag. (inte alla tur nog) Enligt media ska en tjej se ut så (kanske nån storlek mindre pattar) tjejen ser ut som en pinne med två meloner till bröst och ändå är hon inte nöjd med sig själv. Trots alla förändringar hon har gjort på sin kropp.
Man kan inte operera och svälta sig till perfektion.
Och även om nu Kissie skulle vara helt nöjd med sig själv och tycka att hon är snyggast i världen, kommer det alltid att vara någon som tycker att hon är ful som stryk.
Som Blondinbella hon verkar trivas väldigt bra med sig själv, hon la ut en bild på sig själv i bikini för någon dag sen, och fick en hel massa kommentarer om att hon skulle vara sjukligt fet och behöva gå ner minst 30 kg.
Så slutsatsen av allt detta, vi kommer aldrig vara nöjda med oss själva, det kommer alltid finnas något litet eller stort som vi kommer störa oss på. Vi kommer aldrig någonsin att vara perfekta, så varför sträva efter att vara något som vi aldrig kommer att bli i allas ögon?





Det går lika bra med selleri

Det går inte alls lika bra med selleri, iaf inte en hel rå stjälk utan någonting till. Så nu vet ni det.


Fint

Min farmor är jättegullig och min faster är cool. Det blev en bra fika :) Jag började inte gråta, och nu är jag glad. Många känslor som kom fram. Men det känns bra.


Nervösa tankar.

Jag är lite smånervös, vet inte varför. Det kommer gå bra. Vi är ju släkt liksom. Det är min farmor och faster. Snälla gör så att jag inte börjar gråta bara. Vad ska jag säga?



En sån där söndag.

Ibland är det skönt att ta de lugnt och inte göra nånting, ibland blir man galen av att inte göra nånting.
Jag kommer bli galen flera gånger om ikväll. För jag har gjort ingenting hela dagen (färga håret och fixa med syrrans blogg räknas inte)
Ge mig 7 syskon eller en kompis till granne tack!

Loneliness kills you in the wintertime

Jag önskar att jag hade en vän eller pojkvän under sängen. Som man kunde plocka fram när behovet av att prata, prata, prata tränger på, eller när kylan blir för kylig och man vill bli kramad av ett par starka armar.
Jag har kollat under sängen och där ligger inte ens ett par dammråttor, för jag har varit duktig och städat.
Så antar att jag får umgås med mig själv och kolla på nån film.

ååh kul liv.


Fågel och Myra

Idag har jag och min mor varit duktiga, kört iväg en massa skräp till fågelmyra har vi gjort.
Det luktade inte direkt rosor och marängtårta där, men de va ganska roligt ändå. Gillar hur de låter när man slänger glasflaskor, va ganska kul å slänga i vårt gamla badrumskåp i containern också. (ja, jag är konstig)
Vi har även fyndat på Emmaus, ut med de gamla och in med de gamla(?!) vi är miljövänliga iaf.

Hade inget bättre för mig på kvällskvisten så gjorde om designen. Kommer nog bytas ut igen snart inom en snar framtid om jag känner mig själv rätt.