Jag har tänkt

Tanke nr:1 Alla som såg Melodifestivalen i lördags vet att Thorsten Flinck Tog Ana Gina på röven när dom kramades. För det första var det Ana Gina som sa att hon ville ha en kram, och för det andra så verkade hon själv inte ta särskilt illa upp. Om det hade varit tvärtom hade alla bara tyckt att det var roligt, och om Marie Serneholt tagit Ana Gina på rumpan hade ingen straight kille i det här landet tagit illa upp av de, tvärt om dom hade nog blivit glada. Ingen tjej hade reagerat särskilt mycket heller, bara med ett skratt. Och det kanske hade blivit någon rubrik i tidningen i brist på annat.
Smart av Thorsten, eftersom att han får uppmärksamhet nu från höger och vänster. Kallas PR-kupp tror jag.

Tanke nr:2 Skyltdockorna är sjukt smala i varenda butik (utom plus-size butiker då möjligen) om vi bytte ut alla skyltdockor mot större skulle det ändå inte vara bra. För då kommer en hel massa anorektiker och "smala" reagera på det. (beror förstås på hur mycket större skyltdockorna blir, jag tänker mycket större) kommer bli en uppsjö av kommentarer både negativa och possitiva.

Tanke nr:3 Hur vi än ser ut kommer vi aldrig att vara nöjda, vare sig med oss själva eller personer i vår omgivning. Hur vi än opererar oss och bantar o har oss så kommer vi ändå inte bli nöjda. Ta Kisse som ett exempel, hon är idealet av hur de flesta vill se ut idag. (inte alla tur nog) Enligt media ska en tjej se ut så (kanske nån storlek mindre pattar) tjejen ser ut som en pinne med två meloner till bröst och ändå är hon inte nöjd med sig själv. Trots alla förändringar hon har gjort på sin kropp.
Man kan inte operera och svälta sig till perfektion.
Och även om nu Kissie skulle vara helt nöjd med sig själv och tycka att hon är snyggast i världen, kommer det alltid att vara någon som tycker att hon är ful som stryk.
Som Blondinbella hon verkar trivas väldigt bra med sig själv, hon la ut en bild på sig själv i bikini för någon dag sen, och fick en hel massa kommentarer om att hon skulle vara sjukligt fet och behöva gå ner minst 30 kg.
Så slutsatsen av allt detta, vi kommer aldrig vara nöjda med oss själva, det kommer alltid finnas något litet eller stort som vi kommer störa oss på. Vi kommer aldrig någonsin att vara perfekta, så varför sträva efter att vara något som vi aldrig kommer att bli i allas ögon?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback