Cykel

Nu är jag trött på det här. Jag vill kunna gå ut i shorts och t-shirt, sätta på mig gympadojor och gå långa promenader i skogen med Dinusen.
Jag vill kunna cykla till busshållsplatsen, äta glass ute, bada och grilla.
OCH JAG VILL ATT DET SKA VARA PEACE AND LOVE!
Jag vill sitta på en bänk, dricka äcklig ljummen öl omgiven av en massa folk man inte känner plus en massa underbara folk man känner. Vill ha den där extas känslan av att det aldrig kommer ta slut, att jag alltid kommer vara omgiven av en massa glatt folk och bra musik. Den känslan vill jag ha nu. Slippa tänka så mycket på hur man ser ut i håret eller om sminket rinner, eftersom ingen bryr sig. det är festival, du kan se ut på vilket vis du vill utan att nån bryr sig ett piss. Jag vill träffa nya människor som man kan dansa en hel konsert med. Jag vill vara sommarglad.


Yesboa!

Fast tjänst! :D Det firas med nya gradiner och kuddfodral (satan vad vuxen och tråkig jag är)
höhö!

Natta

Jag bojkottar alla <3 dag.
och säger "Nu är det natta i kölboa" för de har jag tänkt på idag.

Gullmuppar<3












Panta mera!

Varför är det inte pant på saftflaskor?

fotolektioner

Jag saknar fotolektionerna, jag saknar att ha en bra kamera, lite direktiv och få tänka fritt efter de. Gå in i mörkaskrubben, blanda till framkallningsvätska, vänta spänt på att få se vad man lyckas åstakommit, ta svängdörren in i mörkerrummet, känna den lite fräna men ack så underbara doften av fotopapper och diverse framkallningsvätskor, ta negativet, få till skärpa och till sist se bilden bli till.
Jag kanske borde satsa på en karriär som fotograf.. jag har abstinens!!


I suppose it will all make sense when we grow up


Gillalalala läget

Jag diggar läget just nu, faktum är att det här läget är nog det bästa läget. Allt går som jag vill, det händer oväntade grejer, det går bra på jobbet, dagarna fylls med roliga saker och allt är perfa!

Imon ska min voffe in på djursjukhuset och ta bort sina extra tassar (sporrar) stackars voffis. Hon kommer få en sån där dumstrut på sig och bandage, om jag känner Dinusen rätt kommer hon ha fått av sig struten och bitit av bandaget på fem röda..


en kille sa

att himlen är gjord av bortspolade drömmar

Häll ut havet ända bort till horisonten