Internationella hunddagen idag!








tumme upp

idag blev det en sväng på kupolen med frida, innan det var jag ute med bamsen och gick lite. övade på att hoppa över "staket" och upp på bänkar för att aktivera honom lite. han är duktig faktiskt, lär sig snabbt. hämtade upp frida och åkte till bodyshop och jag köpte duschtvål. sen åkte vi vidare till kupolen, där jag hittade ett par nya skor eftersom bamsen bitit sönder mina...
frida följde med upp och sen blev det en liten promenad med bamse. tänkte gå till tempo och handla men bamse blev för dryg då de gick en hund en bit framför oss.. han håller på att bli könsmogen och har kommit in i "tonåringsperioden" så han är verkligen jättedryg mot andra hundar. så det var ju bara att vända om och gå hem å lämna av han. jag o frida gick till ica maxi ist. trevlig dag 👍

Solvarboravinen

idag blev det en promenad med bamsen i Solvarboravinen. jättefint där nere och bamsen blev ju överlycklig över att få springa lös där.












helgen

har varit hundvakt till dinus igen medans familjen roat sig på gröna lund. inte en lugn stund den dagen vill jag lova. bamse hade varit mindre lydig på morgonpromenaden och dragit för kung och fosterland så jag blev tokig på honom. dinus lyssnar ju inte för fem öre på vad man säger å så ska dom busa inne, men inte ute. då bara sitter dom å tittar på varann.
tog ut båda hundarna på promenad när tom kom hem. bamse drar som bara fan då med. så vi släpper lös honom då börjar han jaga en fågel all världens väg så vi blir nervösa att han ska rymma, men han kommer tillbaks så vi kopplar honom. kommer en häst å han börjar skälla å morra. blir tokig å sliter dig från halsbandet. som tur är är hästen van vid hundar å bryr sig ingenting om bamse som springer efter, jäkla byracka! hade kunnat gått riktigt illa om hästen blivit rädd..
har hunnit med lite mat på ikea och en "utflykt" till hundgården också.







first aid kit - silver lining




Gotta keep on going, looking straight out on the road
Can't worry 'bout what's behind you or what's coming for you further up the road
I try not to hold on to what is gone, I try to do right what is wrong
I try to keep on keeping on.

nöjd

tänk att man aldrig är nöjd (inte jag iaf) när jag bodde hemma va min absolut högsta önskan att få flytta hemifrån. jag möblerade om säkert en gång i månaden och längtade efter en egen lägenhet som jag kunde inreda helt själv.
hade massor av inrednings ideer som jag skrev ner. tror faktiskt att jag inte har inrett lägenheten nånting efter mina gamla idéer.
är supernöjd med vår lägenhet och tycker den är jättefin, men nu vill jag ha hus.. mycket större kök, vardagsrum, sovrum och uteplats vore drömmen. kunna släppa ut bamse på morgonen och låta han springa fritt ute i trädgården vore ju drömmen. vill ha ett stort sovrum med vita väggar å vitt golv med stora fönster. stort vardagsrum med plats för en massa saker, kök med plats för vitrinskåp å matbord. det är vad jag drömmer om just nu. om man ändå hade pengar alltså.

längtar!

ibland längtar jag så fruktansvärt mycket efter de som varit. alla fester, festivaler, bo hemma, mina vänner, skolan. om man ändå förstod hur bra man hade det, och om man hade gjort saker annorlunda..
jag är absolut inte missnöjd med det jag har nu. men de kan gärna få hända lite saker nu, nått spännande å nytt. jag behöver lite action å glass som kenny starfighter skulle sagt.

hänt en hel del

jag och tom har skaffat oss en voffe nu, en liten (stor) kille som heter Bamse. så gullig så och jätteduktig fast han bara är 8 månader. kul med en hund som man kan lära lite saker.
varit på nostalgin i säter å ätit helstekt gris, kollat på lite bilar, druckit öl, å umgåtts med trevligt folk.
vi har även varit till ullared åkte i fredags å kom hem igår. men de va väl sådär med shoppingen alltså, inga snygga jeans eller långklännningar alls, vilket jag ville ha. men hittade massa annat ist såklart. vi åt jättegod thaibuffe och hade ett jättefint hotellrum. så det var bra ändå. skönt å komma bort lite också.