arg.

Precis kollat på trolljägarna och blir så fruktansvärt arg! Vad får man ut av att skriva elaka saker? Dessutom anonymt o tryggt bakom en datorskärm. Så himla fegt och fult. Vad tänker man egentligen, Tänker man överhuvudtaget? 
Det är så himla lätt å bara spy ur sig en massa skit när man slipper stå öga mot öga. 
Fega jäklar! 


krångel såklart.

Tänk att det då ta mig fan alltid ska krångla. Både jag och tom har känt de på oss, och igår kom de ett sms. Vi kan inte flytta 27, så nu blir det 1a mars.. vi som alltså skulle haft hela dagen på oss att städa å fixa har till kl 10 på måndag på oss. Fyfan säger jag bara. Tack så himla mycket! Men det lär väl ordna sig, det måste de. 

Ska fixa som bara sjutton idag tänkte jag, men det är ju inte det lättaste när man känner sig krasslig, har ont i benen å är trött. Men de är väl bara till att bita ihop. Är ju som tur är van å fixa de mesta själv.. 
Kämpa på! 
Får tänka på att det blir bra sen. 

Igår va jag med syrran i princip hela dagen,  hämtade henne när jag slutade jobbet kl 10. Va till hundgården med bamse, tog en sväng på kupolen. Vilket ju inte va superkul, inga pengar å ont i knät o benen hade jag. Men fick iaf en chillbox av syrran. Efter de åkte vi hem å hämtade dinus, åkte hem å käkade lite å sen fick dinus följa med till hundgården för första gången. Gick och nosade överallt och hon va inte alls lika skällig som jag trodde att hon skulle vara. Duktig dinus :-) blir nog fler besök dit med båda hundarna. 

finito.

Äntligen klar med allt! Varit så himla trött, och torsdagar är jobbigaste jobbdagen. På allt jobb hade jag även en jobbintervju på SSAB. 
Först coop, sen pilkington, hem slänga i mig en tallrik flingor, ut med bamsen, sova en stund, åka iväg på mer jobb, hem fixa till mig, bli nervös å ta en liten promenad med bamse, å så iväg på intervju. De va riktigt kul faktiskt. Spännande å se hur de såg ut där inne. Mycket större än man trott. Och intervjun gick helt okej. Får se hur det blir nu :-) 

Men nu är jag alltså äntligen hemma, intervjun va ca 2 timmar. Så hann bli vrålhungrig. Nu är jag trött å har ont i huvudet.. bamse sitter bredvid mig å gnäller så lär väl ta ut gnällspiken. Vill bara sova! 
Äntligen fredag imorgon. Veckorna går så himla snabbt fast ändå inte på nått sätt. 

tisdag, onsdag.

Tisdagar känns som torsdagar och onsdagar känns som måndagar. Imon är det torsdag på riktigt och då ska jag på arbetsintervju på SSAB. Känns lite nervöst, men ska bli kul. Hoppas verkligen på jobb där :-) 
Igår hade jag möte med mina chefer, och det verkar som att saker håller på att ordna upp sig nu. Kändes mycket bättre efter det iaf. Efter mötet åkte jag hem till mamma å dinus med semlor. Men det va ju helt onödigt eftersom att tessan kom hem med semlor sen. Så vi fikade lite och hundarna busade. 

Idag tänkte jag försöka packa lite mera, det börjar ju verkligen närma sig nu. 


måndag

Dagarna bara flyger förbi och de börjar närma sig flytt. Längtar! 
Känns som att vi har det mesta färdigpackat faktiskt. Men ser absolut inte fram emot bärande av flyttkartonger nerför monstertrappan. Å så blir det ju såklart storstädning utav lägenheten, de ska väl inte bli direkt superkul heller. Men det blir ju desto roligare sen. När man får packa upp å pyssla i nya lägenheten :-) 

I helgen kommer jag knappt ihåg vad vi gjort. I fredags gjorde jag å syrran hemgjorda geléhjärtan å pysslade ihop hjärtaskar. 
På lördag va de alla hjärtans dag och jag fick ett jättefint halsband av tom ♡ vi kollade runt lite på kupolen å jysk efter saker till nya lägenheten. När vi kom hem tog vi med oss bamse till ica maxi o handlade semlor. Jag va trött på kvällen eftersom bamse väckt mig före 8 så somnade nån timme, tom väckte mig med maten klar o sen kollade vi på chef, bra film.

Igår målade vi väggen i sovrummet en gång till så att inget utav spacklet syns nu. Kollade på supernatural, handlade lite till mat som vi lagade tillsammans å sen följde tom å bamse med mig till bion. Kollade på fifty shades of grey som verkligen va jättebra, mycket bättre än jag trodde. Sen kom dom och mötte mig på hemvägen. Gick hem och började kolla lite på en film vi redan sett. Men ingen orkade kolla så vi stängde av och sov ist. 



jahapp

Pysslar, lyssnar på håkan, solen lyser in på mig och har balkongdörren öppen å fryser bara lite grann. Är våren påväg nu? Snälla säg att den är det. 
Vill ha bar mark och sol. Kunna gå i skinnjacka å köpa nya snygga vårkläder och skor! 

Blev inget möte med jobbet idag, så har fortfarande ingen aning om hur det blir med allt. Men just nu orkar jag inte bry mig. De får väl bli som det blir.... 



Pysslat ihop alla hjärtans dags askar, men de blir ju aldrig lika fint och bra när man själv ska göra något. De får väl duga iaf. 

bubbel

Inne i min egen lilla bubbla. Trött, lättretlig och orkar inte med nånting. Ingenting känns kul heller. Känner mig helt likgiltig idag. Har varit iväg på stan och lämnat in hyreskontraktet. Kollade lite i affärer där, men det finns ju inget kul på stan så tog en vända till kupolen ist. Men kände att jag bara ville hem och lägga mig i sängen. Handlade lite frukt innan jag åkte hem i hopp om att få i mig lite vitaminer. Vet inte vad jag ska göra åt den här orkeslösheten. Tänkte att jag skulle torka ur lite skåp idag inför flytten. Men skjuter nog upp det tills imon, om jag inte får något ryck. 

Imorgon får jag reda på hur jag kommer jobba framöver. Snälla, snälla, snälla låt de bli bra nu! Orkar inte med mer skit. Vill bara att allt ska bli bra för en gångs skull. Snälla låt det bli de.. 

matt..

Blir bara så matt på allt. Missförstånd, bitterhet å onödiga händelser som bara gör allt till de sämre. Och egentligen handlar inget av de om mig. Står bara där som nån slags förmedlare åt båda parter. Orkar inte å bryr mig inte. Just nu spelar ingenting någon roll, och just därför ska jag säga precis som jag tycker o tänker utan att bry mig om vad som händer. 
Nog om de. 

Idag blir det nog ett besök på sjukhuset med mamma å syrran. Så drygt och verkligen inte kul. Tar så fruktansvärt mycket kraft av en. Såklart ska allt hända samtidigt och man ska ha tid för allt. Längtar så fruktansvärt mycket till att allt bara ska ordna till sig. 

kort.

Helgen är ju som vanligt för kort. Alldeles för kort. De va ju nyss fredag, jag ramlade i trappen, jag o tom packade å fixade (ska flytta tidigare 27feb) vi åt mat på königsee o jag va helt död på kvällen. Somnade med kläderna på och sov som en dö gris. 
I lördags fick vi hjälp av bästemor och bästefar med att måla och tapetsera så att de ser okej ut när vi flyttar ut. Bjöd på mat och fixade med målning nästan hela dagen. På kvällen kollade jag och tom på annabelle, läskig men inte så läskig som jag trodde att den skulle vara.
Idag har vi tagit en liten paus från allt kaos hemma, varit i berg å åkt pulka med syrran å hennes kompis och hundarna såklart. Spelat wii å ätit tacos har vi också gjort. 


otur

När man väl har otur ska då allt hända på samma gång.. får reda på saker på jobbet som man ska gå och oroa sig för. Blir ledsen arg och bara så himla trött.. 
Ska gå ner för trappan till new yorker, halkar sätter mig rakt ner på arslet å åker kana ner för hela trappen.. tycker ju att mitt tjocka arsel borde dämpat lite, men nej. Till råga på allt går mitt kupolenkort som jag haft i handen sönder, och jag kommer såklart inte in.. ville bara lägga mig där i trappen å böla. 

Mormor är på sjukhuset igen, hon har ont överallt och svårt med andningen.
 Vi har tusen saker å packa och de ser ut som en tornado tagit sig in i lägenheten. Livet suger ganska mycket nuförtiden.
Jag vill bara sova, sova, sova. 

den där snön.

Jag tycker det är fint med snö. Det blir lite ljusare på kvällarna och man behöver inte ha så dåligt samvete över att man inte vill gå ut. 
Men nu får det väl iaf räcka med snö? Det snöade i princip hela dagen igår. småsmå pytte flingor.. lika så idag. Snälla det räcker nu. Man kan inte gå nånstans utan att gå mitt i vägen, eftersom att dom tydligen inte kan ploga på trottoaren här. Så när det kommer en bil får man ställa sig i 3 meter djupsnö å få snö i skorna. 
Kan det inte bli vår nu? Behöver sol, grönt gräs o bar asfalt å gå på. 
Känns som att den här snön är väldigt försenad den hade gärna fått kommit i november/december ist. 

Bara tisdag idag och jag är redan som en zombie. Tur de kommer folk å ska kolla på lägenheten idag, så jag tvingades ta itu med nånting iaf. Känns som att jag borde packa men vet inte riktigt vad. Vi flyttar ju inte förens i maj så vi behöver ju fortfarande grejer framme. Tom va iaf duktig och rensade ur sin garderob igår. Och jag rensade ut köksskåpen på porslin å annat skit som ska på loppis. Känns skönt att jag och tom iaf är överens om att slänga eller skänka en massa saker som bara står o som vi inte använder.
Tre dagar kvar till helg nu. 
Bit ihop å kämpa på = mitt nya motto. 


Sommar <3

flytta.

Det här med att flytta är något jag gjort 7 gånger. Ganska många gånger egentligen. Tycker jag iaf. Första gången var jag för liten för att komma ihåg hur det var. Flyttade från lägenhet på bullermyren till ett litet hus mitt ute i skogen i nordanberg, flyttade till ett gult stort hus i gustafs. Kommer ihåg att jag tyckte om våran dusch där. Det var liksom ett stort rum inne i badrummet som vi inte inredde med något av nån anledning. Så jag och syrran gjorde de där rummet till ett superstort barbiehus. Kan väl säga att jag tillbringade hela min barndom i gustafs. 
Mamma och Richard bestämde sig för att gå isär. Och det var väl då jag blev "stor" tog mer ansvar och hjälpte mamma mycket. Vi flyttade till en lägenhet i Bro. Tyckte om lägenheten och att ha killkompisar vägg i vägg. Men hatade skolan. Gylle skola, vill spy bara jag tänker på det. Där var jag inte mig själv. 
Mamma o Richard bestämde sig för att flytta ihop igen. Och efter ett tag fick vi ärva mormor o morfars hus ute på landet. Jag fick ett eget rum i källaren. Och det var väl där jag trivdes bäst av alla ställen vi bott på. Gick inga bussar så jag var tvungen att ta körkort för att kunna ta mig nånstans, hade egen ingång i källaren så kunde ta hem en viss kille o nån enstaka gång frida mitt i natten utan att behöva störa nån allt för mycket. Älskar omgivningarna där och har mitt favoritställe att gå till. 
Träffade Tom och vi flyttade ihop i hans lägenhet i gustafs. Tycker om gustafs men känns som om alla vet allt om en där. Därför ville jag flytta. Vilket vi gjorde. Fick en lägenhet på Häradsvägen och här bor vi nu. Men inte så länge till. Snart flyttar vi till blästergatan. Det känns bra. Hoppas verkligen att vi kommer trivas där. Tycker om att ha nära till allting men saknar ändå att få vara "själv" ute. I berg stöter man väldigt sällan på någon. Likaså när vi bodde i gustafs. Kan sakna att gå ut å gå utan att behöva möta en massa folk. Kunna gå ut med bamse utan att behöva stöta ihop med 11 hundar när man är ute. Allt har sina för och nackdelar.