höst

Hösten är nog ändå min favorit årstid. Det är lagom varmt/kallt ute, löven ändrar färg, luften blir annorlunda och man kan vara inne och mysa, tända en massa ljus och svepa in sig i en filt o dricka en kopp te. Jag gillar de. 
Kom precis tillbaka från en promenad med hundarna. Knutit fast dom i syrenträdet. Bamse gnäller men Dina verkar nöjd. 
Jag sitter på trappen o funderar på om jag ska handla på vägen hem eller inte. Svårt beslut.. börjar bli dags att åka hemmåt iaf. T sa igår att han skulle börja med maten när han kom hem. Har inte hört nått från honom så antar att han inte kommit hem än. 
Ska väl ta mig i kragen å få in dom två byrackorna i bilen. Va så skönt å sitta här bara.


hänger inte med.

Fick nästan en chock när jag såg att det är den 21a september idag! Herregud, det går så snabbt så jag hinner knappt med.
Jobbat i helgen, ska vara hundvakt till dinus idag och på tisdag. Jobbar ons, tors o fredag. solvarbomarknad på söndag o jag har ledig helg så de blir bra. Känns som att den här veckan kommer gå fort. 


lediga dagar.

Igår hämtade tom upp mig på hans lunch å så åt vi sushi på fujisan i stan. Gott va de! 
Efter de skjutsade han hem mig, kollade på tv ett tag o sen blev det en promenad med bams. Kom precis hem när T kom från jobbet. Fixade till mig lite och sen åkte vi till kupolen, va på apoteket, köpte nya underkläder å så bjöd jag T på kaffe. Handlade lite på ica, hem å hämtade bams å sen åkte vi till gustafs och skrev ut cv till mig. Ska på intervju idag lite nervös, men ska bli kul. Efter det blir de en vända på kupolen igen. Glömde kolla in hms nya smink igår. 


tiden.

Hunnit med mycket nu på morgonen, ut med bams, fixa till mig, laga bananpannkakor till frukost, iväg till banken, sätta in mynt å sedlar till kontot, in på nordea med lönen, in på Swedbank igen å få ut den. Hem hämta bams, tanka å så iväg till berg. Ut med hundarna i regnet på promenad, hittade en regnjacka som inte riktigt höll upp till sitt namn, blev blöt o kall. Men nu sitter jag i soffan å väntar på att hämta syrran vid kyrkan. Lämna av henne hemma, å sen blir det hem å sätta på lite bra musik å börja städa. Det har blivit åsidosatt allt för många gånger av roligare saker. Men nu ska det göras minsann! 

Längtar!

Nu är det bara en månad kvar tills vi draaar till gran canaria. Längtar fast ändå inte. Man vill liksom ha de att se fram emot. När vi varit där, vad ska man se fram emot då? 

Dom senaste veckorna har de varit mycket fokus på jobb o hundar. Trivs bättre o bättre på jobbet. Kul att få träffa lite folk. 
Har varit ute mycket med bamse. Igår va vi nere i milan och träffade freja, i lördags gick vi solvarbo med anna o majsan. Och idag blev de promenad med dinus och majsan igen. Kul! 




ledig dag.

Vaknade av att tom kom hem från jobbet, sjuk. Så vi har ätit frukost tillsammans, tittat på rederiet och myst. Fikade med frida på eftermiddagen. Va längesen vi träffades så det va extra kul. Handlat lite nu på kvällen, gjort mat tillsammans med T Och nu väntar vi på att idol ska börja. Den här dagen har verkligen gått snabbt... imorgon blir det en loppisrunda med mamma. Va meningen att vi skulle plocka blåbär, men eftersom att det ska regna imorgon också så blir det inget.. 

september 1

Sommaren bara sprang förbi. Var det ens sommar? Har inte fått mycket till bränna det här året.
Känns extra bra med utlandsresan nu vill jag lova. Det börjar närma sig. Längtar! Känns så himla overkligt, jag ska få spendera 2 hela veckor i solen med tom. Ingen hund som ska ut, ingen tvätt som ska tvättas, ingen mat som ska lagas och ingenting som ska städas. Vi är såå värda det! 
Snälla låt september gå fort!