spark där bak.

Efter ett långt uppehåll både med bloggande och viktväktande, är det dags att ta sig i kragen. Skulle även behöva en spark där bak. Bestämt att idag skulle jag bli duktig igen. Det gick väl sådär. Chips kvar sen igår och dom måste ju såklart ätas upp. Noll karaktär verkligen. Men nu är alla chips borta o inget onyttigt finns hemma längre. Inget nyttigt heller för den delen, så imorgon efter jobbet blir det till att köpa nyttigheter. Blir så mycket enklare om man har bra saker hemma om man blir sugen på nått. Imorgon kör vi på igen. Latmasken ska bort nu. Inte blivit någon simning på länge heller nu tyvärr. Men får väl dränka masken imon.

Påsken har varit suverän. Jag och T firade 3 år tillsammans. Åt mat på fin restaurang i Falun. Gått på hockey, myst o bara varit tillsammans. Umgåtts med A, jobbat mycket o bara haft det bra. 


hur ska man hinna?

Vill jobba, umgås med vänner, hälsa på mormor, hälsa på morfar, finnas till, va med min familj, jag vill simma, gå promenader med bamse, ha egentid, få tid till att tänka, ordna upp saker. 
Hur ska jag göra? Måste prioritera jobb som första grej såklart. Vilket jag gör mer än gärna. Men när morfar är på sjukhus, mormor är helt själv hemma mitt ute i skogen, utan någon att umgås med vet jag inte riktigt hur jag ska prioritera? 
Vill finnas till för dom. Vill finnas till o stötta mamma, vill hjälpa till! 
 
Känslan av att inte riktigt kunna finnas till för alla är riktigt jobbig. Jag vill ju kunna hjälpa mig själv också. Äta nyttigt o hinna med att simma då o då. 
Slits emellan allt..