förvånad

Så himla trött idag,när klockan ringde tänkte jag åh nej inte redan!?
Men bara till att pallra sig upp.. sov alldeles för länge när jag kom hem.
Tagit en promenad ensam med bamse eftersom syrran åkte till Falun med Ida. Tänkte att jag skulle följa med och skjutsa dom först, men bamse behövde sin promenad och jag å syrran va på kupolen igår. Fyndade två par jeans och en bh på Cubus. Så stannade hemma. 
Gick den vanliga rundan, va nästan på väg å gå hem efter några minuter för han va så himla dryg. Men han skärpte till sig riktigt ordentligt och gick fot en bra bit och va jätteduktig. Blev väldigt förvånad och glad såklart. Han som brukar gå som en ko på grönbete när vi är ute. Duktig kille.

helgen!

I fredagskväll va jag och tom till hundgården med bamse, han fick en kompis å leka med ett tag, kul :-) sen åkte vi iväg till city gross och storhandlade. Senare på kvällen åt vi på akropolis. Mysigt.
På lördagen va vi i hundgården igen, kom en hund en stund men den va inte så leksugen så dom busade inget.  På kvällen bjöd vi toms pappa på pizza och kollade på beck. Va så himla trött hela filmen och trodde jag skulle somna, filmen va inte så bra heller. 
Både jag och tom va jättetrötta på söndagen och sov till halv 12. Omställningen av klockan som orsakade det säkert. 
Gick ut med bamse och sen åkte vi på utförsäljning av skor på skohuset, både jag och tom fyndade skor. Gick på kupolen en sväng och pekade på saker jag önskar mig tills jag fyller år.. och sen bjöd jag tom på mat, eftersom han följde med mig till utförsäljningen.

Vaknade inatt av att jag mådde så himla illa så jag va helt säker på att jag skulle spy. Va så himla tröttt också att jag inte orkade gå upp. Men tvingade mig själv till att gå till badrummet utifall jag skulle spy. Vilket jag inte gjorde som tur va. Gick och la mig igen och somnade. 
Mådde bra när jag vaknade så det var ju bra. 
Har nyss kommit hem från jobbet, ätit frukost och nu ska jag ta ett bad, så skönt med badkar! 

kass

Igår mådde jag så himla dåligt så stannade hemma från jobbet. Ont i magen och tvungen till att springa på toa stup i kvarten. Inte kul. Kände mig vrålhungrig men va ju ingen ide att äta nått då jag bara fick apont i magen. 
Stannade hemma idag också, hade ont i magen på morgonen men blev bättre efter frukost. Antar att jag bara va hungrig. 
Så idag har jag passat på att städa undan lite skit. Såg ut som om en tornado tagit sig in i sovrummet och kastat ut alla våra kläder på golvet. Mitt och Toms eget fel såklart, båda är lika slarviga och bara dumpar kläderna på golvet. Men nu ligger de bara nått enstaka bamsehår (hundhår) på golvet. Skönt å kunna gå upp tidigt o få undan allt, när bara bamse o jag är hemma. Så fort tvätten är klar och hängd blir der ett bad och sen tänkte jag laga mat och bjuda min lilla mamma på när hon slutat jobbet å ska hämta hem syrran. 

ur funktion.. typ.

Sån dryg dag när jag klantar mig, kliver på saker, snubblar, glömmer grejer, bara vill hem. 
Har varit trött, yr, mått illa och känt mig allmänt konstig bara.  Nu mår jag bättre skönt nog. Har haft besök av mamma idag. Hon bjöd på glass så vi fikade och pratade om allt möjligt medans syrran sov. När hon vaknade lagade vi mat, köttbullar och mos. Har inte gjort så mycket mer idag, Har vart ute och gått med bamse också såklart. Annars har det varit lugnt. Tom är på innebandy o syrran sover för länge sen så jag och bamse får underhålla oss själva ikväll. 

Tällberg.










för fort.

Söndag idag. Var ju nyss fredag. Jag och tom va lediga från jobbet, åt frukostbuffe på ikea som va superbra, packade, lämnade bamse i gustafs och åkte till tällberg. Så fin miljö och fina rum. Men tyvärr några småsaker som drar ner de hela rejält. Hade beställt svit med bubbelpool å i det skulle det ingå frukt och bubbel på rummet, vilket inte fanns när vi kom fram. Sa till om detta men inget hände. 
Orkade inte bry oss om det så vi bestämde oss för att bada bubbelbad, vilket inte funkade så vi fick byta rum. De hela resulterade i att vi förlorade ca 2 timmar på krångel å väntan på att få frukt, vi ville ju inte börja bubbla utifall någon skulle komma med fruktfatet. 
Fick iaf ett finare rum och efter en tillsägning till så fick vi bubbel, choklad och gelehallon. Frukt är godis, eller? 
Badade, gjorde oss iordning och gick för att äta. Är ju ingen finsmakare och van vid trerätters mat med ingredienser som syrad grädde, karamelliserad lök, löjrom m.m. så va ganska svårt att bestämma sig vad man skulle ta. Inget på menyn som man var van med direkt. Men jag bestämde mig iaf för rökt röding som förrätt, torsk till huvudrätt och chokladkräm till efterrätt. Och det var hur gott som helst. Vi fick även en "aptitretare" innan maten, lokalbakat bröd och råbiff med jättegoda tillbehör. Maten höjde verkligen upplevelse  å känslan av lite lyx. 
Efter maten bubblade vi vidare i badet och la oss i sängen och kollade på jordskott. Mysigt.

Vaknade ganska tidigt dagen efter av att det var så ljust i rummet. Gick upp och plockade ihop lite, innan vi gick och åt frukost. Helt okej frukost, men ikeas va nog faktiskt bättre. Åkte hem vid 9 och kollade runt lite i tällberg. Stannade vid plintsberg för att kolla på utsikten över siljan lite. Och så blev det ett stopp vid insjön, innan vi hämtade hem bamse. 

Mysig helg, men både jag och tom va väl överens om att det inte va värt pengarna. Skönt att komma iväg lite bara jag och tom. Synd bara att det ska gå så fort. 
Vissa saker vill man inte ska ta slut. 

drygt.

Bara tisdag idag. Vet inte vart helgen tog vägen? Igår kändes det verkligen inte som måndag. Och idag har jag gått å tänkt "åh de är bara tisdag idag.." Skönt iaf att sluta tidigt idag. Tagit reda på disk i köket, ätit frukost i lugn o ro, tagit ett bad och flytta på bilen med bamse. Har en stor parkering en bit från vår lägenhet som nästan alltid är full när jag kommer hem från jobbet på tisdagar. Så fick lov att parkera ganska långt från lägenheten. Ca en kvart efter att jag kom hem gick jag ut med bamse å då fanns de två platser lediga. Så passade på att flytta bilen. Väldig ruljans där. 
Ätit pannkakor med syrran och kollat lite på tv. Pratat lite om att åka till kupolen men vet inte om vi orkar, klä på sig jeans, sminka sig å fixa håret känns inte så lockande. Vilka problem man har ibland.. men har verkligen ingen ork till sånt. Så seg på förmiddagen. 
Ska ta en promenad med bamse om en stund å köpa glass tänkte vi. Får se om det blir kupolen efter det. 

måndag igen.

Kutat hit å dit och inte haft någon koll på nått idag känns de som. Inte vetat att det varit måndag heller. Vet inte vilken dag jag trott att det varit idag. Lite borta i huvudet.
Längtar tills på fredag då jag och tom åker till tällberg. Blir nog en sväng på kupolen idag, för å se om jag kanske hittar nått å ha på mig då. 

lite trött kanske?

Somnade halv 8 och sov till ca halv 9. Va nog kanske lite trött igår. Välbehövligt antar jag. 

Idag åt vi frukost tidigt, för att vara oss. Åkte till dollar store å köpte nya glas och termos eftersom vi tänkte utflykta lite med Bamse. 
Gick en promenad ner till en brygga, satte oss där i solen och fikade lite. Va ganska kallt nere vid vattnet så vi gick hem ganska snabbt.
Har satt upp en massa tavlor å hyllor, badat bamse o halvkollat lite på film nu på eftermiddagen. Snart ska vi till Berg å äta plankstek och key lime pie. Mumsigt! 



friyay!!!

Äntligen fredag efter en jobbdag som kändes som hundra år. Hade en kille med mig som ska bli vikarie idag. Lite tid å mycket å lära ut. Men de gick bra iaf. 

Nu är jag hemma hos mamma, skjutsade hem syrran. Va meningen att vi skulle gå en promenad med hundarna men ungen har däckat inne på sitt rum. Nu har hon verkligen fått känna på hur det är att jobba. Slitsamt och tröttsamt. 
Känner själv hur jag är helt slut i kroppen. Handen domnar bort å de gör ont i handleden för mina jäkla små blodkärl. Hoppas de går över snart. Man får tvinga sig själv å köra på ändå. Trots tusen myror i handen å grus i ögonen går det faktiskt bra på jobbet nu. Snälla låt de bara fortsätta så nu. 

går.

Dagarna bara swishar förbi och imorgon är det redan fredag igen. Skönt. 
Tessan bor ju här medans hon har praktik, så har såklart umgåtts mycket med henne. Igår va vi ute i solen, köpte glass, gick promenad med bamse å satt ute och drack te. Så skönt nu när solen kommer fram på riktigt. Idag har vi gått promenad, o gjort blåbärspaj. Kul å ha någon att umgås med på dagarna. Stackarn börjar halv 4 på morgonen/natten. Så det blir tidiga kvällar för henne. 


vill.

Vill vara ledig.
Vill göra roliga saker.
Vill ha sommar.
Vill gå på festival.
Vill vara full.
Vill vara nån annanstans.
Vill vara glad.
Vill vara pigg.
Vill orka göra saker.
Vill umgås med mina vänner. 
Ungefär så.

börjar likna nått.

Börjar äntligen komma i ordning här. Lite småsaker som ska bort, lite tavlor på väggarna som ska upp, men sen så får de vara klart. 
Har sprungit en hel del på ikea i helgen. Köpt ett "skafferi" eller en garderob som fick bli skafferi, sminkbord å lite andra småsaker. Köpt ny fin hatthylla på jysk har vi gjort också. Så lördagen gick åt till att handla, skruva ihop möbler å sätta upp grejer på väggarna. Hann med en fika på stan o så sprang jag runt å letade efter badskum, som verkade omöjligt å hitta om man inte vill ha nått barnskum med mimmi pigg på. Men ica maxi hade "vuxenskum" med vaniljlukt så på kvällen klämde jag o tom ner oss i badkaret tillsammans å badade. Så mysigt så. Älskar å ha badkar! 

Idag har vi varit hos svärföräldrarna i gustafs å grillat för första gången i år. Gott vare. 
Imorgon är de måndag igen... varför kan inte helgen va lite längre för? Säger bara swish så är helgen slut. Snart åker vi till tällberg iaf. Får se om jag får ledigt på fredagen då. Då blir det lite längre helg iaf. 

för en gångs skull.

Dom senaste dagarna har jag fått höra en del bra saker faktiskt. Kanske hjälper å måla fan på väggen å gnälla lite. Skönt å höra att folk är nöjda. Synd bara att vissa aldrig verkar bli nöjda vad man än gör. 

Fredag imorgon, äntligen! Som jag längtat. Blir till att fixa i lägenheten som bara sjutton. Men tycker vi har kommit iordning väldigt bra ändå. Syrran ska bo hos oss i sex veckor under sin praktik så blir väl till att fixa iordning hennes rum nu först och främst. Ska bli kul. 

i ett moln.

Känns som om jag fastnat i nått slags moln. Går runt å känns som om jag är vaken fast ändå inte. Gör de jag ska å försöker med lite till. 
Vet inte riktigt hur de känns. Är så himla trött men kan ändå inte koppla av riktigt. Så mycket annat som ska göras. Vill bara att allt ska bli klart så man kan börja pyssla lite här i lägenheten med allt småplock å inredning. 

ännu slutare..

Har hållt igång sen kl 6 imorse. Men nu är vi iaf inne i nya lägenheten. Efter lite om och men. Lägenheten va inte städad för fem öre! Och väggarna är väldigt fula.. sånt onödigt som hade kunnats fixats till utan några problem. Med tanke på hur mycket tid vi la ner på vår gamla lägenhet att den skulle se fin ut, så blir man bara besviken när man inte får nått tillbaks. Ist ska man behöva ställa sig å städa de första man gör. Kattpiss o kattskit i ett hörn på golvet, skåpen inte torkade, fönstren inte putsade, fönsterbrädor inte avtorkade å sitter löst, fula hål i väggarna o golvet inte ens ordentligt dammsuget. Man blir rejält matt! 
Men inne är vi nu iaf. Känns lite konstigt å vara nere på marken. Men man vänjer sig väl. 
Nu är de bara å kötta på den här veckan å sen får de bli mer än välbehövlig vila i helgen. Jobbar bara till 8 imorgon så de är skönt iaf. 

slut!

Slut som människa nu.. den här helgen har då gått på i 120. Städa, städa, städa, packa, packa, packa. Så himla trött nu. Å mer blir det. Har hållt på i racerfart i tre dagar nu. Imorgon blir det jobb å sen ska det bäras in grejer i nya lägenheten.. ska bli så himla skönt när allt är klart. Kommer bli en låååång å dryg vecka. Får tänka på o se fram emot den 20e då jag och tom åker till tällberg på lite "mini semester"