för fort.

Söndag idag. Var ju nyss fredag. Jag och tom va lediga från jobbet, åt frukostbuffe på ikea som va superbra, packade, lämnade bamse i gustafs och åkte till tällberg. Så fin miljö och fina rum. Men tyvärr några småsaker som drar ner de hela rejält. Hade beställt svit med bubbelpool å i det skulle det ingå frukt och bubbel på rummet, vilket inte fanns när vi kom fram. Sa till om detta men inget hände. 
Orkade inte bry oss om det så vi bestämde oss för att bada bubbelbad, vilket inte funkade så vi fick byta rum. De hela resulterade i att vi förlorade ca 2 timmar på krångel å väntan på att få frukt, vi ville ju inte börja bubbla utifall någon skulle komma med fruktfatet. 
Fick iaf ett finare rum och efter en tillsägning till så fick vi bubbel, choklad och gelehallon. Frukt är godis, eller? 
Badade, gjorde oss iordning och gick för att äta. Är ju ingen finsmakare och van vid trerätters mat med ingredienser som syrad grädde, karamelliserad lök, löjrom m.m. så va ganska svårt att bestämma sig vad man skulle ta. Inget på menyn som man var van med direkt. Men jag bestämde mig iaf för rökt röding som förrätt, torsk till huvudrätt och chokladkräm till efterrätt. Och det var hur gott som helst. Vi fick även en "aptitretare" innan maten, lokalbakat bröd och råbiff med jättegoda tillbehör. Maten höjde verkligen upplevelse  å känslan av lite lyx. 
Efter maten bubblade vi vidare i badet och la oss i sängen och kollade på jordskott. Mysigt.

Vaknade ganska tidigt dagen efter av att det var så ljust i rummet. Gick upp och plockade ihop lite, innan vi gick och åt frukost. Helt okej frukost, men ikeas va nog faktiskt bättre. Åkte hem vid 9 och kollade runt lite i tällberg. Stannade vid plintsberg för att kolla på utsikten över siljan lite. Och så blev det ett stopp vid insjön, innan vi hämtade hem bamse. 

Mysig helg, men både jag och tom va väl överens om att det inte va värt pengarna. Skönt att komma iväg lite bara jag och tom. Synd bara att det ska gå så fort. 
Vissa saker vill man inte ska ta slut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback