söndag. helgen snart slut.

Snart är den här helgen också slut. Fy sjutton för måndagar alltså.. skulle behövas en dag mellan lördag och söndag. 
Den här helgen har vi fixat lite julklappar, slagit in dom, ätit våfflor i gustafs och varit till den nybyggda hundgården där bamse träffade på en kompis. Syndes verkligen hur kul han hade, lilla gubben ♡ tog med honom på julskyltningen sen på kvällen, han skötte sig helt okej faktiskt. De va kallt men mysigt. Skönt å komma ut lite ist för att bara ligga hemma å kolla på tv. 


thank god its friday!

Enda anledningen till att jag orkade stå på benen idag är ju att det är fredag! Sååå skönt! Den här veckan har det verkligen hänt grejer varenda dag. Kul såklart men ska bli skönt å vila nu. 
I torsdags blev det julklappsshopping med syrran. Nästan alla julklappar färdiga nu. Återstår bara lite pyssel å smågrejor att köpa. 
Idag plockade jag upp allt julpynt och när tom kom hem tog vi en sväng till ikea. 



frostonsdag.

Standard att jag är trött men imorse va det hemskt. Fy sjutton alltså. Men är väl inte så konstigt när jag sover som en kratta och drömmer konstiga drömmar.. 
Följde iaf med mamma hem till mormor å morfar efter jobbet. Vi gick en promenad i skogen, fikade och lagade mat till gamlingarna :-) 





Tisdag och lön.

LÖÖÖÖN!!!! ♡♡♡ Äntligen! Säger jag bara. Nu ska de handlas klart julklappar o julpynt. Har besiktat bilen idag och när jag kommer hem har byrackan bitit sönder finaste tomten... på torsdsg blir de julklappshandling med syrran. Drygt dock att jag inte har en aning om vad jag ska köpa till vissa. Har sån ångest över de där i år, ingen önskar sig något men förväntar sig ju självklart att få något. Och det är klart att dom ska ha det, man vill ju ge. Men man vill ge ju något bra och fint också. Svårt när alla man känner har allt och man inte vill ge sånt som man ger varenda jul.. standard är ju smycken, ljus, parfym o body lotion. Jäkla julklappar.  Kan inte alla bara säga vad dom vill ha? 

helgen.

Så skönt å vara vid vattnet. Älskar sjön, och i roxnäs är de så himla fint. 






måndag igen

De är ju sjukt hur jäkla seg man får vara. Orkar verkligen ingenting. O vädret vill jag inte ens prata om.. grått grått grått och regn. Snön vart är du? 
Tänker på en massa saker jag ska göra men dom blir aldrig gjorda. Pyssla med julklappar inför julen, städa å plocka undan saker å få lite ordning på grejerna här. Så trött på allt skit som inte passar in någonstans å som får ligga där de (inte) passar.  Skyller på att vi har för mycket grejer o för lite plats. 
Men nu till julen tänkte jag faktiskt ta en ordentlig utrensning o kanske försöka sälja det vi inte använder eller lämna på loppis. Varför ska man ha en massa saker för att dom kan vara bra att ha? Bra att ha när då? Troligtvis aldrig. 
Ska inte bli som mormor min! 


onsdag

Blööööääää! Hela jag känns som en zombie.  Ont i huvet, ont i knäna, seg i hela kroppen och trött som jag vet inte vad. Blir så förbannad på bamse som inte kan sköta sig ute. Drar som en galning å blir helt galen så fort han möter en hund. Han har börjat gnälla som bara sjutton också. Han är jäkligt billig nu vill jag lova. Så himla dryg, orkar inte med honom. 
Tur för han att han är världens gulligaste och snällaste hund inne. 
Vet inte vad vi ska göra med honom? Inget som funkar. 

Tisdag!

Får man pusta ut nu? Har ingen kraft kvar alls.. slutade kl 8 idag vilket ju är väldigt skönt! Sov en stund när jag kom hem o va helt död när jag vakna.. gick ut med bamse och blev lite piggare. Börja röja undan en massa skit o storstäda.. det har sina nackdelar att ha en sambo som är lika slarvig som en själv. Skillnaden är väl att jag får nog av svinstian tillslut och tar tag i saken... 
Upptäckte efter städningen att vi hade helt slut på toapapper.. varför tänkte vi inte på det när vi handlade igår? Tog med mig bamsen till coop å handlade lite. Dom hade billiga granatäpplen ♡ så handlade på mig några sånna. 
Hem å hänga upp tvätt å in med en ny maskin. Tog med mig bamse ut igen på en promenad. Ganska skönt å gå på kvällen faktiskt. Blev påsprungna av en lös liten hund som skrämde livet ur mig. Men bamse blev ju glad iaf. 
Mötte en kille och en hund utanför lägenheten,  han måste blivit livrädd för bamse för han fick då väldigt bråttom bort från oss. Å sen började han springa.. mjoo bamse är farlig han ;-) 

Bamse 1 år ♡




måndag igen.

Inatt har jag åkt båt och badat, klättrat upp för stegar å gud vet allt. Vaknat miljoner gånger på morgonen o Tom har av någon anledning legat jättenära mig, mysigt iofs men jag vill gärna kunna röra mig tilläggas ska också att han höll i min arm.. Bamse vaknade när jag gick upp såklart och började gnälla å trycka sig mot gallret så de lät.. kul morgon. De roliga skulle fortsätta på jobbet såklart. Ser alltid förjävligt ut efter helgen, men de har väl sina förklaringar.. 

Hem till bamsen som fyller ett år idag, han ska få tårta så fort tom kommer hem :-) trött som jag vet inte vad.. blir så himla arg på mig själv för att jag är så trött, somnar å sover bort halva dagen. Inte alla dagar de händer så när de väl händer så är det väl behövligt kanske. Men förstår inte varför jag ska bli så himla trött. Inte direkt så att jag blir jättepigg på kvällen sen utan somnar vid typ halv tio som alltid... 
Nu blir det en dusch får se om jag vaknar till då.

söndag.

Har syrran på besök nu. Vi har gått promenad med bamsen ätit mat, pysslat lite med julklappar o bakat croissanter med nutella. Nu är det någon tecknad julfilm på tv som vi halvkollar på. 
Imorgon är det måndag igen. Blää! Vill sova! 
Så himla mysigt på morgonen å vakna bredvid tom ligga i sängen å dra sig lite, å äta frukost tillsammans ♡ 
Sen när jag börjar jobba på romme kommer jag jobba på söndagar :-( så blir bara sovmorgon på lördag. Men det blir bra, börjar kl 9 så jag får ju typ sovmorgon iaf. Börjar ju kl 6 annars, så blir skönt att få sova lite längre. 


söndag


Bamse, alla dagar i veckan. Fniss! 

Lördag

Vaknade ganska tidigt idag av att bamse gnällde, har satt galler för så att han inte kan hoppa upp i sängen. Så på morgonen när han vaknar och vill ut, ställer han sig och gnäller. Så jag gick ut med honom. La mig i sängen bredvid tom en stund men kunde inte somna om. Vi gick upp å gjorde frukost, sen la vi oss i sängen igen o sov till kl ett, så himla skönt. Tror både jag å tom behöver sova ut ordentligt.  Tog en promenad med bamsen på eftermiddagen och sen åkte vi iväg på kalas. Har nyss ätit lite mat, ska väl ut med bamsen igen snart. Sen blir det så mycket bättre. 

äntligen fredag!

Har varit så himla trött den här veckan, men de har gått fort som bara sjutton. Synd bara att helgen går lika snabbt. Ska snart iväg å städa lite mer. Men sen tar jag minsann helg! Får se vad som händer idag och i helgen,  har inget planerat alls.

torsdag.

Hemma mellan två jobb, gosar med bamsen kollar nyhetsmorgon o dricker te. Blir alltid så himla frusen efter jobbet. Så drygt å behöva åka iväg igen också, man hinner bli så himla trött. Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen å sova, så himla varmt å gosigt. Skönt  att det är fredag imorgon.  
Efter jobbet ska jag hämta toms julklapp, ska bli så himla spännande å se hur den ser ut! 

Fick mail från romme alpin igår, ska dit den 25e för informationsmöte, ska bli så kul! 

onsdag

Så himla trött idag. Drömde att jag försovit mig å var sjuk, när jag ringde å berätta det blev jag tvungen att jobba, för att det var ingen annan som kunde.. kul att vakna efter det. 
Ibland drömmer man så verkligt att det känns som att man är vaken. 
Men de är bara å kämpa på å ignorera tröttheten. Man piggnar ju till ganska snabbt.
Veckorna går så himla snabbt nu, redan torsdag imorgon. Synd att torsdagar ska vara så himla dryga dagar bara. Mycket jobb som tar tid. Hinner även hem mellan två ställen och man blir så himla trött då. Bättre att ha allt klart på en gång. 
Får se vad som händer idag är så himla trött. Men ska väl pallra mig ut med bamsen snart.  

tisdag

Så himla skönt å sluta kl 8 på morgonen. Har man precis hela dagen framför sig sen. Började med att tvätta lite å kolla på nyhetsmorgon. Somnade en stund och blev väckt av Tom som kom hem en stund. Vi käkade brunch och gick ut en stund med bamse, innan han skulle iväg igen. Va bara att ta itu med tvätten och börja städa för min del. Tisdagar har blivit städdagar för mig nu. Satte igång med å baka en hallon/blåbärspaj, får se hur sen blir sen. Väntar på att den ska bli klar nu. Blir upphängning av tvätt och en promenad med bamse sen. 

Fick reda på igår att det har blivit uppskjutet med kontrakter på coop, så vi har städ där tills mars nästa år. Nice! Då blir de jobb på romme och alliance ett tag. Känns bra. Känns mindre bra att vi kommer behöva hundvakt till bamse. Får se hur det löser sig.. 

måndag

Jobb, som gick helt okej. Ska ju va så jädrands svårt att ta sig ur sängen på morgonen bara.
Hem å tvätta å fixa lite, hämta upp syrran för att åka till Dorres å fynda ljusstakar som dom nästan gav bort. Hittade även julklapp till mamma. Beställde mat och åkte hem för att äta lite, gick ut med Bamsen å skjutsade hem syrran. följde med in för å hälsa på Dinus och leta reda på tallrikar som jag ska göra kakfat av till mormor i julklapp. Hem å lämna av bilen till Tom som skulle hem till några kompisar. Jag tog en promenad med Bamsen i mörkret och regnet, va skönt faktiskt. Halvkollar lite på Monica Z Nu och väntar på att Tom ska komma.hem ♡ 


When I'm gone.


There's another world inside of me
That you may never see
There're secrets in this life
That I can't hide. 
Everything I am
And everything in me
Wants to be the one
You wanted me to be.
I'd give up everything 
If only for your good.