Västerås

Ibland måste man åka till storstan för att uppskatta det lilla. Som att vi här i Borlänge tex, har i princip alla butiker under ett tak, gratis parkering, mindre folk och mindre bilar.
Tror inte jag tål folk längre, ska nog hålla mig till landet.

Ändring

Efter några mindre sammanbrott och letande, fick jag till en ny header och vit bakgrund, inte som jag ville ha det. Men jag tänker för allt i världen inte ändra på nått nu. Jäfflans va svårt det var, tacka vet jag gamla blogg.se

DHW

Tar tillbaks allt illa jag sagt, skrivit och tänkt om Desperate Housewives. Bästa serien jag sett på länge!

Tjiiihoo!

Ikväll kommer Friduz hem från gävle, och imorgon ska jag plus friduz hälsa på min farmor och faster som står och säljer lotter vid chokladhjulet på borlänge marknad. Jag har hört att det ska gå att fixa och trixa lite med det där hjulet så vi får se om jag kanske "vinner" nått. annars räcker det gott och väl med att få träffa dom igen, det var länge sen. senare på kvällen blir det fest hos stoplen, då vet jag några som ska slå klackarna i taket!
idag har jag förresten läst ut lilla stjärna för andra gången, det är en för jäkla bra bok. fast lite ruskig är den ju, kändes sådär att måla naglarna med blodrött nagellack och tänka på slutet av boken samtidigt.

Varför skakar dom på huvet?

Jag har tänkt på en grej, på morgonen när mamma jobbar och syrran gått till skolan, brukar jag ibland kolla på tv för att vakna till lite innan jag äter frukost. Och på kvällen brukar jag också kolla på tv, när någon pratar på tv känd som okänd ruskar dom oftast på huvet åt höger och vänster som ett nej, även fast det är något positivt.
som tex. i x-factor "det här var skitbra, rösten, dansen allt var perfekt" och så skak skak på huvet till höger och vänster, samtidigt som dom säger de där. Det blir liksom fel.
Varför gör man så, gör jag så också?

Hejsan

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta.
Ibland kommer man på hur mycket man älskar sin mamma, hon är bäst.
Ibland vill man att det ska bli helg precis nu, för att man vill träffa sina vänner.
Ibland behöver man åka bil med sin syrra för att undvika konstiga "gäster"
Och ibland kommer precis allt över en.

Botten




Awolnation

 

75

Bestämde mig för att ta en sväng till Emmaus idag, hittade inget kul så begav mig till Röda Korset ist, där hade dom 75% på allting (!) så kollade igenom varenda ställ på jakt efter, ingenting egentligen. Men när de är så billigt bara måste man ju hitta på nått och de gjorde jag också, en vit skjort/bolero/spets grej, en blå tröja, och en typ vit kjol för 24 kr!! nästan gratis ju. Efter det skulle jag till Coop å köpa spray, var en skitsnygg kille från polarbröd där som gav mig världens "woow" leende (kanske ska söka jobb på polar bröd) och jag fick gå före i kön för en snäll tant och farbror, inte varje dag nått sånt händer inte.

 
 

Jobb

Det blir nog uteliggare av mig, eller så får jag se till att hitta en rik karl. För de här med att hitta ett jobb verkar OMÖJLIGT TAMME FAN!!

Pinsamt

1. När man lyssnar på Snuff - Slipknot, väldigt högt och sjunger med ännu högre och det plingar på dörren, Dina skäller, man öppnar och en liten rödhårig kille med cykelhjälm står utanför dörren och vill sälja jultidningar.
 
2. När man ser en groda på åkervägen och skriker som en liten flicka rakt ut, och hoppar en meter upp i luften.
 
3. När man ler och hejar på någon som visar sig att inte alls vara den man tror att det är.

eftermiddan i bilder

 
 
 
 
 

Dagen idag liksom.

Tog Doris och begav mig till Kupolen, gick in på Willys och frågade om jobb, får se hur det går med det. Frågade även på Albrekts..
Kollade på en ny telefon på Elgiganten, men det får nog vänta lite. Jag har ju trots allt en som funkar helt utmärkt (fast den är rosa och har varit syrrans)
När jag var klar på kupolen kom det fram en nisse med samma accent som Tony Irving och frågade om jag ville ha en gratis film?
Som handlade om meningen med livet.
Gratis är ju bra, och meningen med livet skulle jag ju bra gärna vilja veta svaret på, så jag tog emot filmen.
Läste nu att filmen hade något med "Jesus Christ" att göra.. Men jag ska nog ändå kolla på den, kanske är spännande. Så vi får väl se om jag blir frälst nu.
Amen!

Jag är såhär ---- nära att göra en grej av det här.

Fattar inte riktigt grejen med Filip o Fredrik, visst dom har sina ljusa stunder. Men ändå.
Kul att Björn Gustavsson va med, han är söt.
För er som inte fattar vad jag skriver om så skriver jag om Kristallen.
Filip o Fredrik pratar fort och högt och jag fattar inte riktigt innebörden av Breaking News, men det är perfekt att halvkolla på samtidgt som man smsar.
Imorgon ska jag till Willys och söka jobb, hoppas Pekka är där.
Jag ska nog även kanske införskaffa mig en ny telefon, eftersom att jag tappade min i golvet och skrämen blev svart.
Jaa ungefär så ligger landet.
Hejs!

Klantarsle!

Det säger väl sig självt att det kanske inte är så smart att ha telefonen i munnen, man har man inga fickor och händerna fulla så kan det vara enda alternativet till att kunna bära den med sig. Tyvärr tappade jag den rätt ner på golvet, jag är ju ganska lång alltså blev det ett långt fall för min lilla telefon. Som tyvärr avled.. Skärmen är helt svart.. Rest in peace älskade lilla telefon! Tur att de har hänt en massa bra grejer idag och fortsätter med det, för annars hade jag nog fällt några tårar.
 

Skolan

Jag saknar skolan, då kunde man träffa sina vänner varenda vardag, spana på killar, prata om precis allt i biblioteket, bli superglad för studiebidraget, sitta i dom röda "turkstolarna", smita till kupolen på hålen, framkalla kort i mörkerrum och en hel massa annat. Synd att man inte fattade va kul det var just då.