16 DECEMBER

näst sista dagen idag, gav djuren mat och städade två burar gick ut med saker i butiken, plockade lite, plockade upp hund/katt matsäckar. följde med steffi efter lunchen till tunabyggen och hjälpte henne göra rent en akvarium, gick ut med nya saker i butiken, och fick typ panik när hissen stannade och jag å jannike inte kom ut, med de ordnade sig efter ett tag.

vart på ö&b med mamma å tess, nu ska ja äta chicky bits med pommes sen blir de nog lite paketinslagning :)




stockholm på lördag!! :D

15 DECEMBER

Fick åka med mamma till djurmagazinet idag. Gav djuren mat dammsög och torkade golvet i djurrummet, köpte morötter å bitsocker på konsum, halkade på vägen dit en gång. Inte kul! gick ut med varor i butiken, inventerade hundtäcken/overaller. stog i kassan för första gången, va de mycke å hålla reda på eller va de mycke? men de gick bra iaf även fast ja kände mig hur borta som helst.

Nu ska ja dricka kaffe, sen ska ja försöka klura ut nått bra å köpa till min pappa i julklapp :)


SNÖÖ! :D

14 DECEMBER

hade glömt hur otroligt söta alla djur är, hur mycket fåglarna låter, hur lång tid de tar å göra rent å ge alla djur mat, och hur kul de är när de finns massa saker att göra! fyllt på med vatten i akvariumen gått ut med varor i butiken och byggt ihop en "klös" alldeles själv.

Fick skjuss av mamma hem så slapp åka buss hem :)
Nu ska ja bata fixa mormor å morfars julklapp (kort på mig och syrran) sen ska ja städa mitt rum (kanske) och försöka hitta på nått bra tåg till Markus vare sig han vill eller inte ;)



Syster och jag


12 DECEMBER

Idag har jag tillbringat min dag i Bratland dvs Falun. Loppis och stan med mamma och syrran, handlade dock inget då de blir Sthlm med Frida på lördag!
Har spelat guitar hero på mobilen hela eftermiddagen tack tele 2 för era julklappar :D

Nu blir de en sväng till ica maxi för att inhandla lite mat tills ikväll med familjen.


Grattis till Erik :)

11 DECEMBER

Gick upp klockan 07.00 idag snorig och med halsont, men va gör man inte för att kolla på syrrans lucia med levande ljus å allt(!) jag ska va ärlig å säga att ungarna va ju faktiskt duktiga och lite julkänsla fick man, men den försvann ju lika fort som den kom när man väl kom ut och såg att gräsmattorna va ju nästan grönare än i somras.

Åkte hem och vilade upp mig, sen åt vi på thai kollade på jackor och handlade mat. Och nu känns de som om jag har blivit överkörd av en plogbil!



Och ikväll hejjar vi ju självklart på ERIK!

10 DECEMBER

Stannade hemma idag också, konstaterade att Will Smiths son är hur cool som helst, att Katy Perry är kass live och att man kan bli överlycklig och hoppa runt som en tok av att vinna en skolåda till bil.
Har även kommit på att man blir mätt som en ko som ätit en get av risi frutti, och de är inge gott heller.

Imon blir de syrrans lucia och sen hem igen, lika bra å stanna hemma imon också så jag inte smittar ner mina arbetskollegor och djuren (man kan inte smitta djur va, kan dom ens bli sjuka, typ förskylda å så?)




(Will Smiths son, som jag inte kommer ihåg vad han heter)


9 DECEMBER

Stannade hemma idag från Djurmagazinet, eftersom att halsen gör ont och det enda jag vill göra är att sova. Känns som om jag har feber också, men termometern visar bara 37,3 så feber har jag definitivt inte.

Druckit te hela dagen och ätit halstabletter, kollade på Benjamin Buttons otroliga liv. Filmen va mycke bättre än jag trodde och Brad Pitt är ju faktiskt snygg! de har jag aldrig tyckt förut..
Sov i en timme, och har lyssnat på P3 :)

De har föresten, varit hur dimmigt som helst hela dagen..











Dagens låt: HIM - Buried Alive By Love







8 December

Fick skjuss av mamma idag till Djurmagazinet, vaknade på natten och hade jätteont i halsen. Så där halsfluss ont så man knappt kan svälja. Hade ont i halsen när Markus va här och före de också i somras i flera veckor, hoppas att de här inte håller i sig lika länge..

Va trött som en död säl imorse och funderade på att stanna hemma, men "tuff" som jag är gick jag dit ändå, gav djuren mat, snickrade ihop massa "klös" (klösträd till katterna typ) med Jannike, de gick faktiskt ganska bra. Höjde även upp hundmatshyllorna och hjälpte en fullgubbe som inte luktade allt för gott, satte ihop nå burar av nå slag gjorde vi också.

Fick skjuss av mamma hem också, va in på apoteket och köpte Bafucin till min hals, de hjälpte inte ett dugg.
kollade på Buffy och vampyrerna och hjälpte sen till å baka pepparkakor.














Dagens låt: Soundgarden - Black Hole Sun