Perfekt film!

Jättesöt hund med,
roliga barn,
sagor och
en klok gubbe.

Tjiho!

Igår böt jag gardiner, plockade fram, tog undan, ställde dit, tog bort, klädde en minijulgran, slog in paket och sökte så mycket som 3 jobb på mataffärer!
Idag tog jag med syrran till kupolen och köpte julklapp. Det här med julklapparna börjar lösa sig nu, min påhittighet har tack och lov kommit tillbaks lite.
Låt julen komma!

Sms-terror

När man smsar och inte svarar, för att man helt enkelt inte orkar läs: (för att personen är tråkig) och denne inte fattar det och skickar flera sms efter varann i stil med "dog du? :O" då blir man trött alltså..
 
 

Ur telefonen

 
 
 
 
 
 
 
 

Sågmyra

Åkte en sväng till Sågmyra med familjen, fick ett par jääääättefula men väldigt bra skor enligt Richard att gå i nu i vinter med Dinus. Eftersom att han ville pröjsa för dom tackar man ju inte direkt nej. Hittade även one piece för 149 spänn som jag fick utav mamma.
Ibland ska man ha tur.
Tog med syrran nu på kvällen för att köpa godis på coop och tog en vända runt stan.
 
 

Inte kul

När kuddarna är sjukt osköna, när man vrider sig om å om å om igen, när man vaknar, somnar, vaknar, somnar och vaknar hela natten för att slutligen vakna på morgonen och känna att man inte har sovit nånting.Kul.
 
Jag är trött.
 

Det här med julklappar.

Idag var jag och min syster på Kupolen för att köpa julklappar, kan ju vara rätt skönt att ha det gjort i tid innan alla goes bananas och hela Borlänge ska ut och införskaffa klappar. Vi köpte en julklapp, till mamma. Sprang runt i olika affärer flera gånger om, klämde, kände, funderade och funderade lite mer. Varför ska det vara så fruktansvärt svårt? Man vill ju helst att det ska vara lite tanke bakom, något lite ovanligt å sådär fint å påhittigt, i år kommer mina julklappar inte innehålla nått av det där. Om Richard skulle säga att han önskar sig en rosa balettkjol i julklapp kommer han att få det är jag rädd. Min påhittiga sida har tagit jullov.

Snart

Möter jag upp Pekka och Friduz på Kupolen för lite sushi!
 
Ps: gillar fortfarande inte mitt nya "snabba" internet..

Dyrt skit

Precis allting jag köper som har med teknik att göra ska det vara fel på eller krångla. Ingenting kan fungera på en gång, och när det väl fungerar så kan det fungera bättre.
Jag hade sönder min internetsticka för någon dag sen. Jag plus familj minus en syster åkte och skulle införskaffa en ny sticka till mig, 1495 svenska kronor kostade en ny... Till och med kassörskan verkade tycka att det var i dyraste laget så vi fick den en femhundring billigare, och så tog vi en försäkring på det, så om jag "råkar" ha sönder den igen får jag hämta ut en ny.
Men nu till saken, tjejen vi pratade med sa att den skulle gå snabbare och vara bättre än min gamla sticka eftersom att den här har *trummvirrvel* har 4G (wooow) och en massa annat värdelöst skit inbyggt eller nått. höhö den här stickan går segare på att surfa än min gammla och jag hatar den!
Men jag ska väl ge den lite tid att bättra sig. Annars överväger jag starkt att säga upp mitt abonemang, skaffa en sån där iPhone som jag aldrig skulle skaffa och surfa på den ist.
 
 

PP3

Jag är lite kär i Pär Lernström, eller i hans röst. PP3 är fantastiskt att lyssna på när man går bland åkrar och skog med en dragig hund.
 
Jag drömde förresten att Ville Valo såg ut precis som Magnus Uggla för någon natt sen, jag blev så besviken att jag ställde mig och skrek rakt ut, i drömmen alltså. För att försäkra mig om att Ville Valo och Magnus Uggla inte är lika, har jag kollat på en massa olika bilder på Valo.
 
 
 
Han är ju som tur är, mer lik Johnny Depp än Uggla.

Nothing

So I put my faith in something unknown
I'm living on such sweet nothing
But I'm trying to hope with nothing to hold
I'm living on such sweet nothing
And it's hard to learn
And it's hard to love
 

Helgen

I helgen tog jag med mig syrran till kupolen för att kolla på Mando Diao. Jag har ju hört på omvägar att de ska ha lagt av med den där "dryga stilen" och blivit mer jordnära. Men det vet jag väl inte om det stämmer, ca 30 min sena ursäktar dom sig med att de har släkt, familj och vänner. Det har väl jag också, inte kommer jag försent för det inte. Björn och Gustav brände av 3 låtar från den nya plattan, och det verkade som om dom ville ha sjungandet och spelandet klart så fort som möjligt. Tur för dom att dom är väldigt bra live, så bra att jag ändrat uppfattning om nya skivan. Svenska Mando är mysigt och fint.
 
Idag blev det en sväng till kupolen igen och till lager 70, införskaffade underkläder och ett linne.