Vad man har

Jag har en peace and love biljett.
Jag har blivit bjuden på sushi av en utav mina bästa vänner.
Jag har nästan världens finaste kjol.
Jag har tittat på en bra film.
Jag har feber.
Jag har ont i magen.
Men va sjutton gör lite feber och magont när man har allt det där andra liksom? :)

Ibland

ibland behöver man bestämma sig för saker och ändra sig. hitta på nya lösningar.
ibland går det inte, men så går det ändå. nu gäller det bara att vilja. jag gillar ju ordet "hoppas" det är ett fint ord, men det ordet funkar aldrig för mig har jag märkt. när jag hoppas på saker funkar det aldrig. det är den gången ibland som det inte går. därför vill jag saker ist, nu ska jag visa vart det blå skåpet ska stå, jag ska bestämma mig, vilja så jäkla mycket. vara duktig, lära mig, förklara, vara framåt, ta ett stort kliv framåt. jag ska vilja, för det är den gången som det kommer gå ändå. det är så det är nu.

VS

Bra saker
Monsterdog har återgått till det normala igen.                                   
Imorgon händer det nog grejer.                                                     
Våren.                                                                                          
Fina FB-konversationer.                                                                  
Greklandsresan.                                                                     
Peace and love.
Att det ändå känns ganska bra.
Kents nya singel.
Markus Krunegårds nya skiva.
Jag fyller snart år.

Dåliga saker
Pengar som tar slut.
Jobbsökande.
Dumma funderingar.
Jag är sjuk och fryser som fan.
Jag har inte råd med nått mer än att betala räkningar.

Tur att den bra sidan väger över den dåliga!

Lördags bilder












Flyr

Min hund har de närmaste två dagarna verkligen levt upp till sitt smeknamn "monsterdog" iofs kan hon ju inte rå för själv att hon blir skendräktig, men ändå. Hon har fem valpar, tre pipleksaker och två bollar, dessa bär hon runt på två eller tre "valpar" i käften åt gången. Gömmer dom lite varstans, går runt och piper o gnäller, skäller o flåsar.
Jag har bestämt mig för att fly från "monsterdog" i eftermiddag tills imorgon. Åker hem till Frida och har lite tjejfest med en massa tjejer såklart (annars vore det ju ingen tjejfest) Sedan ska vi till Liljan och spana efter grabbarna i Takida.
Vem vet, vi kanske hamnar på efterfest med hela Takida. Håller tummarna för det!


Våren

Idag har jag suttit på trappen i bara tröja utan att frysa, jag har plockat tussilago med min hund och min mamma, jag har sett två fjärilar och jag har upptäckt att jag fått fler fräknar.
Snart ska vi hämta syrran från skolan och åka till Emmaus och Dollar Store, galgar och förhoppningsvis något tjusigt fynd ska införskaffas :)




Lånade ord

Lars Eriksson
kom ihåg, ingen är snygg i verkligheten och "lyckad" är ofta en konsekvens av idiotisk konkurrens. du är lyckad varje gång du gör dig själv eller någon annan glad, när du kan uppskatta någonting fint i nuet, en solstråle, en anka, en vindpust. de flesta som är "lyckade" är alldeles för stressade för att vara trevliga att vara med / för att vara närvarande i nuet.

Ord

Ord och meningar, en del är helt meningslösa, en del sårar och gör en förbannad och en del gör en glad och lycklig. Orden igår fick mig att gråta i bilen på vägen hem, orden idag fick mig att le och vara glad.
En del borde tänka efter både en och två gånger innan dom yttrar sig om sånt dom inte vet.
Dumma meningar har jag fått nog av i mitt liv.

Himmel, åkrar och sånt






















Helgen

I lördags hängde ju jag och Frida i badmintonhallen och kollade på när det flög fjäderbollar till höger och vänster, det var riktigt spännande!
Före det drack vi kaffe på Kupolen och handlade små-puckon på ICA.
Och efter allt det där blev det fest hos Pekkas bror och ett krogenbesök, det var skoj!




Vi åt "kjääm" och drack småpuckon på Fridas balkong


Elit-Pekka!


Kanske för jag hade glömt vad poängen är med allt det här

Ibland är det skönt att åka mördarmazda med någon som förstår, trots att det inte finns några bra ord som kan förklara hur allt är.
Ibland kan det vara mysigt att sitta på en balkong en kylig kväll och prata om hur dumma alla är som inte förstår.
Man kan behöva sånt ibland.

Tv-kväll

Måndagar är i princip den enda dagen jag kollar på TV HELA kvällen.

19.30 Halv åtta hos mig TV4
20.00 Familjen Annorlunda TV4
21.00 Maria Wern TV4
21.55 Får vi följa med? KANAL5
23.00 30 Grader i Februari SVTPLAY

WOHO!

Så lätt

Kommer ihåg när jag låg i den blå soffan i mitt rum med blå tapeter och posters på hela väggarna för att dölja tapeten jag hatade. Jag lyssnade på Håkan - Nu kan du få mig så lätt, tittade ut genom fönstret och bara hatade allt. Tänk om jag visste då hur enkelt det egentligen hade varit. Om jag kunde skulle jag göra om dom där första veckorna. Vara den som jag är idag. Även fast jag inte vågar nu, vågar jag himla mycket mer än vad jag gjorde då.
Kan vara bra att tänka på ibland.

Nu sitter jag i sängen i mitt rum med en fondtapet jag gillar och tavlor som är fina, lyssnar på Håkan och tittar ut genom fönstret, hatar inte allt fullt lika mycket nu.



Tele 2 forts..

Min mobil fungerar, tack vare att jag är så himla teknisk (säger vi) så nu slipper jag vara som alla andra å köpa en touch-mobil.
Och jag är inte arg på Tele 2 längre, man kan ju inte vara arg på Frank-fåret liksom, även om jag inte fick nån vidare bra hjälp utav dom.
Kanske har en framtid som mobilreparatör eller jobba med kundservice!

Imorgon händer det grejer minsann, ska ha kompis-dag med Friduz = häng hela dagen! Vi ska kolla på Pekka när hon slår fjäderbollar med racket och sen ska vi hänga med Pekka och en massa andra badmintonspelare. Det blir nog skoj! :)

KONY 2012




Titta och sprid vidare folk!

Till Tele2

När saker inte fungerar får jag panik, När saker funkar men ändå inte riktigt som dom ska får jag ännu mera panik. När saker ska jävlas trots att man gjort allt rätt blir jag förbannad. Så förbannad att jag skulle vilja slänga grejer i golvet. Tur att jag kan behärska mitt temprament annars hade min mobil inte vart hel nu.
Tack Tele2, Tack så jävla mycket för att ni ska krångla med nya Sim-kort. Nu har ni förstört min mobil. Jippie!

Lördags

Åkte bmw fort till Falun, åt sushi, skrattade åt soya-stänk på vit t-shirt och åt en lampa som gick sönder pga ett huvud, var smakråd, var på systemet, köpte äntligen ett turkostarmband, såg elisabeeeeth på City Gross, fick blodsockerfall, drack kaffe, hade kul, åt nästan världens godaste mat, dansade, kollade mello, dansade till topcats, dansade ännu mer, sjöng, dansade i soffan, skrattade, gick till krogen, kom in på liljan, träffade Räven Jansson ;) fick höra att jag var det sötaste en tant(!) sett, dansade, följde med till toaletten, blev förundrad över hur äldre kvinnor kan bete sig med lite alkohol i kroppen, dansade lite mer, pratade med folk, träffade en lärare, blev glad och förvånad, dansade, drack tequila för första gången, skrattade åt att Räven Jansson fick kill-ragg pga av min sjal, spanade med Pekka, barhäng, letade efter vår skjuts, åkte hem, och var glad.










Veckan





Var ute i det fina vårvädret med hundarna.





Bakade cupcakes med syrran.



Syrran gjorde "tidningsnaglar"



Och en massa tokigheter med "Ali Baba" och Dinus Minus"