familjehelg.

Söndag idag.. söndagar har verkligen blivit ångestdagar. Upp tidigt imorgon. Förstår verkligen inte varför jag blir så stressad över det. 

Helgen har tillbringats mycket med familjen. I lördags va jag och tom till insjön en sväng, för att bamse skulle få åka bil en längre sträcka. Han har börjat gnälla, skaka och flåsa som en galning när vi åker bil. Så vi kollade på film i bilen i fredags, så att han skulle få vänja sig vid att bara vara där. Gick helt okej faktiskt. Efter insjön skjutsade tom mig hem till berg. Jag, mamma o syrran åkte in till falun å kollade i lite butiker där. Blev bjuden på kebab i domnarvet och jag å mamma delade på en frozen yoghurt på kupolen. Sen blev det kaffe o sockerkaka hemma hos mig.

Idag blev det långfrukost framför tvn, halvkollade lite på apornas planet. Innan tom skjutsade mig till berg igen. Blev bjuden på mat där o sen åkte vi hem till mormor o morfar. Bjöd på citronpaj och muffins. 
Är kvar där än. Skulle vilja hem å plocka ner julgranen som vi inte plockat ihop än. Men antar att det blir försent för de ikväll också. Aja, julen varar ända till påska... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback