Kom ihåg att komma ihåg!

Att Borlänge är en fin stad, när det är sådär halvmörkt ute och stadens alla lampor lyser.
När en kille köper nötter och dricksyoghurt på Tempo, när han inte kan bestämma sig för vilket godis han vill ha, och du pekar på en påse med såna där zooapor och han säger att det blir perfekt, och att du har utmärkt smak och ler mot dig.
När den där killen är perfekt lång och vill hålla dig i handen på vägen till resecentrum, när han ska hem till Norrland. När man kramas/pussas hejdå på stationen, och han berättar att han kommer sakna dig och att du är välkommen till Norrland. När man säger hejdå och blir lite ledsen inombords.

När man går vägen tillbaks från resecentrum till sin kompis lägenhet, och vill tacka någon exempelvis gud för att det äntligen har hänt något och för att du har fått vara perfekt lycklig för en stund.
När man går in genom dörren och möts av sin bästa vän som frågar hur det gick och vill att du ska berätta allt och lite till.

När man sitter i sin bästa väns soffa och bara är. När man fattar vilken tur man har som har världens bästa vän som bryr sig om en och som stöttar en oavsett vad man gör.
När man är hungrig och väntar på sin andra bästa vän och hennes pojkvän, när man bara umgås, det börjar brinna i ugnen och skrattar och äter mat tillsammans.
När man åker bil på natten hem och allt är över.
När man fattar att den här helgen så har allt varit perfekt och man har haft lots of löve.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback